Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Micro Four Thirds
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen SSD-t vegyek?
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
Új hozzászólás Aktív témák
-
nextman
aktív tag
Sziasztok!
En ezzel a testbird oldallal most itt a forumon keresztul talalkoztam eloszor, es az erdekelne, mennyit lehet vele keresni,, pl. egy tesztelesi ciklus alatt.
Valamint vanak kulfoldi oldalak is, en pl. a utest.com-mal probalkoztam, bar meg nem sok project-ben tudtam resztvenni.Az erdekelne meg, hogy az ilyen jovedelem utan hogy kell adozni? Errol van valakinek tapasztalata?
-
MrSealRD
veterán
válasz
nelsonmanian #297 üzenetére
Akkor miért kaptam feladatkiírást?!
-
MrSealRD
veterán
válasz
nelsonmanian #295 üzenetére
Van most 2 teszt...hibakereső meg struktúrált teszt kb ugyanarra a termékre. Nem tudom, hogy ide ki lehet e írni a nevet.
Eleve csúszással indultak és ma csak benéztem és evileg már fut a teszt meg van feladat, és azt írja kiküldték a rám vonatkozó pdf-et...De semmi. Ráadásul jobb fent még most is villog az üzenet, hogy majd értesítenek, hogy beválasztottak vagy sem...Szóval nagyon zavaros...
-
MrSealRD
veterán
Nagyon akadozik ez a 2 új teszt....Elvileg küldtek valamit e-mailben de semmi nem jött.
Hová lehet írni ha gondom van? -
aizen92
addikt
Weboldal helyszíni tesztet kijavították már valakinek? Nekem még mindig beküldve állapotban van.
Pedig még a doksit is elküldtem, amit kértek utána. Bár nem válaszoltak, hogy megkapták.vagy ti címbekérő alatt erre gondoltatok? most nézem
Nekem az szerepel, hogy Weboldal helyszíni tesztelése saját valamivel, és a hibákat már elfogadták.
-
bogyo456
csendes tag
válasz
nelsonmanian #283 üzenetére
Nekem még nem fogadták el, de a hibák igen,ahogy nálad is. Szerintem jövőhéten arra is sor kerül, hogy magát a tesztet elfogadják.
-
aizen92
addikt
Ha valakit beválogattak ebbe a képernyőmegosztós angol teszt-be írjon már pls., mert utána tudom, hogy engem nem választottak be
köszi
-
Devilhun_HUN
aktív tag
Sziasztok
Már én is nyomom régóta a teszteket.
Mi újság az adózással kapcsolatban?Mert én olvasstam néhány helyen hogy max évi 200000 feletti jövedelem után kell adózni.
Na most ebből mi igaz? Most a kemény 5000 ft után nehogy már adózni keljen. -
scream
veterán
válasz
nelsonmanian #277 üzenetére
Igen, nálam is van egy március 2-án indított, azt a választ kaptam, hogy a müncheni központban valami kavar volt és elviekben hétfőig meg kell érkeznie. Kíváncsian várom.
-
bogyo456
csendes tag
válasz
Nekem nincs most de mondjuk én még várok mert sajnos esni fog a forint (ami persze kivételesen nekem most jó félig meddig
). Úgyhogy én sztem csak április elején vagy közepe felé indítok el kifizetést.
Az előző meg 4-5 munkanapon belül megérkezett.
-
Victoryus94
őstag
válasz
Nekem karácsonyi időszakban sem volt több 2 - 2,5 hétnél.
-
nelsonmanian
senior tag
Kifizetések másnál is függőben vannak?
Március elejei indítás. -
aizen92
addikt
válasz
Victoryus94 #273 üzenetére
Basszus. :S
Nekem is pont így volt mostanáig( ugyanennyi pontom is volt ). Remélem nem lesz megint egy féléves szünet. -
aizen92
addikt
Pontos számot nem írok, de 400 körüli a TP-m.
Tegnap jól jött ez a Last minute test, plusz előtte a pénteki besétálós. Utóbbi nagyon hangulatos volt -
bogyo456
csendes tag
válasz
Victoryus94 #270 üzenetére
Köszönöm a választ!
Azóta amúgy már visszatért a nest kezdetű cím
-
aizen92
addikt
Amúgy azt vettem észre, hogy a nem hitelesített https után mikor chrome-al engedélyezem a továbblépést rosszul van a hivatkozás hiányzik egy " \ " a -hu elől.
-
aizen92
addikt
válasz
Victoryus94 #266 üzenetére
Már délután óta dolgoznak a hibán. Kaptam is mailt róla egy teszttel kapcsolatban.
-
bogyo456
csendes tag
a http://birdnest.testbirds.com/ cím mennyire megbízható mert a http://nest.testbirds.com erre irányít át.
-
Victoryus94
őstag
"Megpróbálta megnyitni a nest.testbirds.com webhelyet, ám ehelyett egy olyan szerverre jutott el, amely a következőképpen azonosítja magát: nest.testbirds.de. Ennek oka lehet a szerver rossz beállítása, de valami súlyosabb is, például hogy a hálózatról egy támadó megpróbálja rávenni a(z) nest.testbirds.com egy hamis (és feltehetőleg ártalmas) verziójának meglátogatására.
Javasoljuk, hogy ne menjen tovább, különösen akkor, ha ezt a figyelmeztetést még nem látta ezen a webhelyen."Nekem egyébként be sem adja. Vagy szerver hiba, vagy unatkoznak a hackerek.
-
Karika_
csendes tag
válasz
nelsonmanian #264 üzenetére
akadozgat.....
-
nelsonmanian
senior tag
Megállt az oldal?
-
bogyo456
csendes tag
Azt én is nagyon szeretném. Nem lenne rossz ennyivel növelni a márciusi tesztbevételt.
A Strukturált hibakaresés sem rossz a maga 40 eurójával
Bár annak a tesztnek már a határideje is lejárt és még mindig várakozok (nem a testbirds piszkálásaként mondom, tudom, hogy várni kell és majd szólnak csak fura)
-
aizen92
addikt
Nagyon remélem, hogy beválogatnak erre a weboldal helyszíni tesztelésre c. tesztre. Nem kevés pénzt fizet!
-
bogyo456
csendes tag
válasz
nelsonmanian #251 üzenetére
Jah hogy ez az a teszt
Akkor nincs semmi parám, csak számomra nem volt világos, hogy ez az a teszt lenne.
Köszönöm a válaszokat. És sorry a hülye kérdésért
-
bogyo456
csendes tag
válasz
nelsonmanian #249 üzenetére
testbirds leírás:"Ez az a tesztünk, melyhez az előzetesen e-mailben egyeztetettek alapján, a TST-környezet elérése jogosított fel. Itt már nem lesz kiválasztási folyamat: mindössze elég jelentkezned a tesztre, az elfogadás automatikus, riportod szerkeszthető állapotú lesz...."
kérdésem a hozzászólásnál:"Kedves Testbirds!
A riportom szerkeszthető viszont egy feladatot sem látok a feladat fül alatt. Kihagytam volna egy lépést? Mi ilyenkor a teendő?"Válasz:"Kedves bogyo456,
Sajnos technikai nehézségek miatt még nem érhető el a tesztkörnyezet, és ezért nem látod a feladatot sem. Kérjük a türelmedet, mi pedig az ügyféllel azon vagyunk, hogy mihamarabb el tudd kezdeni a tesztet.
Üdv, a Testbirds csapata".Én úgy gondolom hogy kihagytam egy lépést, de a válasz alapján nem. viszont szerintem mindenkinek elérhető volt az email amit küldtek és így iszonyat sokan rányomhattak. Ezért állok a dolog előtt értetlen fejjel. Megpróbáltam és megnyílt a tesztriport.
-
-
bogyo456
csendes tag
Hello mindenkinek!
Tudnátok segíteni abban, hogy mi ez a "Címbekérő" teszt? Jelentkeztem rá, a tesztriportom azonnal megnyílt, de se feladat semmi. Lemaradtam volna valamiről, ami kell a teszthez?
Van olyan, aki neki is tudott állni a tesztelésnek?
Előre is köszi a válaszokat.
-
bogyo456
csendes tag
válasz
nelsonmanian #243 üzenetére
Én jelentkeztem arra a tesztre és válaszként azt kaptam, hogy nem választottak ki a tesztre. Viszont külön emailben/emailokben szoktam kapni, hogy mostmár elhárultak az akadályok és elindulhat a teszt és hogy ráérek e és hogy a későbbiekben is engem választanak ha igen mert az adataim már ott vannak. Általában a válaszom igen, és azóta sem indult el.
De ettől függetlenül türelmes vagyok és várom csak nem értem az egészet.
-
Rison77
senior tag
A mai nap végre beválasztottak egy tesztre, reggel jött a jelentkezés jelentkeztem egy mobil app tesztelésére. A beválasztó emailt 21:49-kor kaptam meg amiben leírták , hogy a tesztet február 26.-a szerda hajnali 4-ig kell elvégezni, nah mondom ez remek... Főleg úgy hogy elvileg délután 5 órakor kezdődött a tesztelés. Elkezdtem csinálni, menteni folyamatosan mentettem, utolsó simítások voltak hátra, amikor is a legutolsó mentésnél úgy egy órával ezelőtti mentést dobott be, törölve az azóta leírt munkát.... Azt hiszem itt az a pont amikor törlöm a regisztrációmat az oldalról.
-
nelsonmanian
senior tag
Több mint valószínű, hogy az eredeti ugyan ilyen című és leírású tesztre hívtak meg még egyszer mindenkit.
Okát nem tudom, de még az eredeti teszt se volt meg.
Fakezű embereket sikerült beválogatni és egy tartalmas leírás alapján sem képesek teljesíteni a szükséges előfeltételek. Várunk azóta is.
Elég gyér a tájékoztatás és a tesztek száma, nem erre számítottam egy magát komolynak mondó és komoly megrendelőkkel bíró oldaltól. -
kgabor89
csendes tag
Üdv!
A "Tesztelések biztonsági környezetben" tesztre megvolt már vajon a kiválasztás?
Köszi! -
válasz
K. Lajos Ede #236 üzenetére
Gondolom annyi pénzből, amennyit kapnak rá, ennyi jön ki.
-
aizen92
addikt
10 tesztre zsinórban nem választottak ki. Még egy utolsó próbát adok neki. ha a kövibe se választanak be akkor nálam reg. törlés lesz.
-
Karika_
csendes tag
válasz
K. Lajos Ede #236 üzenetére
Bár nem rég regisztráltam, de 30 tesztelőnél többet még nem láttam, aki szükséges, de inkább 10-15. Még jelentkezés előtt látszik a Megjegyzések fülön.
-
aizen92
addikt
Egyszerűen imádom, hogy amikor kiválasztják azt az 5-10 tesztelőt egy tesztnél, a többi aki nem jutott be az meg csak vár. miért nem lehet küldeni nekik egy nem választottunk ki emailt? Kétlem, hogy nagyon nehéz művelet lenne.
5ből semmi megint. Csúcszupi. kezdek félni attól, hogy van egy "MAG" aki kap mindig tesztet és prioritást élveznek a tesztelők kiválasztásakor, a többi meg ilyen vész-vész tartalék.
-
aizen92
addikt
válasz
K. Lajos Ede #228 üzenetére
Ha nincs nyelvtudásod akkor ne is pipáld be az adatlapodon.Nem feltétel.
Szinte csak magyar teszteket kaptam én még eddig, pedig az angol és a német is be van pipálva. Itt főként magyar cégek kérik fel a magyar kirendeltségű Testbirds-öt, így a tesztelés nyelve értelemszerűen magyarul folyik. Személyes vélemény: Annyi nyelvtudás szükségeltetik, amennyi az IT világába kell. alapfokú angol. -
doc
nagyúr
válasz
K. Lajos Ede #228 üzenetére
alapbol semennyire, ha egy-egy teszthez kell nyelvtudas, azt le szoktak irni a meghivoban/leirasban
-
Victoryus94
őstag
-
Karika_
csendes tag
válasz
nelsonmanian #223 üzenetére
Köszi a választ. Akkor türelmesen várok.
-
Karika_
csendes tag
Sziasztok!
Még új vagyok a Testbirds-ön, a próbateszten túl már meghívtak egy tesztre, amire jelentkeztem. A tesztet péntek estétől lehet csinálni holnap reggelig, de még mindig "várakozik" állapotú, a birdmaster még nem bírálta el a részvételt. Hiába írtam üzenetet nekik, hozzászólást, semmi. Szokott ilyen lenni? Vagy egyszerűen nem jeleznek vissza?
Köszönöm. -
aizen92
addikt
kaptam egy tesztet ma. azt hittem lefordulok a székről.
bár T-home-s vagyok, de UPC-re kaptam ami nem gond mert haverhoz átmentem volna. DE jön a csavar: 4 kritériumnak kellet megfelelni. itt az utolsó: budapesti vagy, de nem vagy 22. kerületi, budafoki lakos!!! ez mekkora kicseszés!
így diszkriminálni a kis családi, kertes házas zöldövezetet. gonosz dolog
(#217) pout: köszi a linket! de sajnos ide kell 2 év tesztelői tapasztala, ISTQB vizsga stb. stb. úgyhogy ez nekem sajnos nem játszik
-
bogyo456
csendes tag
válasz
nelsonmanian #218 üzenetére
Ezt most te nyerted
Én sztem a jövő héten kapom meg.
-
bogyo456
csendes tag
Na elértük azt, hogy megtörténjen az első kifizetés.
Kíváncsi vagyok mikor érkezik meg és mennyi marad meg belőle
Kérem a téteket.Ma indítottam el a kifizetést 4455 forinttal.
-
bogyo456
csendes tag
válasz
nelsonmanian #210 üzenetére
Egyet értek!
-
doc
nagyúr
"Telekom lakossági ügyfél vagy? Kérjük, ide csak egy igent, vagy nemet írj!" - a T-Home-os internet ugye annak szamit? (csak mert a tesztleirasban t-mobile.hu szerepel)
-
ussseal
tag
Ahogy láttam, a legtöbb magyar bank 6-8 € között von le egy ilyen tranzakcióért, viszont van egy-kettő ingyenes, vagy jóval kedvezőbb díjszabású devizabefogadás.
-
dptrsk
addikt
válasz
Victoryus94 #205 üzenetére
Van olyan bank ami nem von le, ahol én vagyok, ott 100EURig díjmentes a jóváírás
-
Victoryus94
őstag
válasz
nelsonmanian #204 üzenetére
Igen, de emellett van egy külön tranzakció, ami az elszámolást mutatja.
Ha netes felületen tudod követni az alatta vagy felette lévő lesz. (nekem "Költségelszámolás" néven vontak le "1196 HUF"-ot - de ez ugye bankonként változik) -
nelsonmanian
senior tag
Nekem 3011helyett jött 2990. Kb 2hétre jött meg de ebbe beleesett a karácsony is.
A különbözet az euro napi árfolyam ingadozásából adódik. Az oldalon sem a friss szerepel(legkisebb kifizethető összeg = 10€ * napi árfolyam).Egyébként baromira áll az oldal, van beküldött kijavítatlan tesztem, se hónap madara se új teszt, se semmi aktivitás. Beküldött hibákat se nézik, ez azért érdekes, mert van olyan is amiért járna pénz.
Ezzel a semmilyen mentalitással vizsgálják, hogy ki az elég kitartó tesztelő?
-
Victoryus94
őstag
válasz
nelsonmanian #201 üzenetére
1-5 munkanap szerintem. De mondjuk hétvégén, és ünnepekkor nem utalnak a bankok.. Szerintem jövőhéten szerdáig meg kell érkeznie. Ha nem, akkor érdeklődj a banknál.
-
nelsonmanian
senior tag
Ismét nagy a csend új teszt és teszt javítás ügyben.
Kiutalt pénz kb hány napra jön meg? December közepe óta még nem sikerült megjönnie.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest