Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Riasztó topik
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Testbirds PM
csendes tag
válasz
gyrgyvrs #877 üzenetére
Szia!
Az online interjú jellemzően Skype-on, vagy ehhez hasonló szoftverrel történik. Hogy pontosan miről szól az interjú, az a feladattól függ. Általában átküldjük neked egy online felületnek az elérhetőségét és az ezzel kapcsolatos véleménydről, az oldal/alkalmazás használhatóságáról beszélgetünk veled. Szoktunk képernyőmegosztást kérni, hogy lássuk, pontosan hol jársz és mik lehetnek azok a pontok a felületen, ami miatt elakadsz. Ez számunkra nagyon hasznos, hogy visszajelzést adhassunk a megbízónknak: mit érdemes továbbfejlesztenie egy online folyamattal kapcsolatban.
Üdv,
a Testbirds csapata -
gyrgyvrs
csendes tag
Sziasztok!
Mi az az online interjú? Állítólag kb. 1 óra. -
Proco
csendes tag
Akik tudnak angolul, azoknak érdemes megnézniük a Test IO oldalt is. Ez a TestBirds-höz hasonló angol nyelvű teszter oldal, de itt jellemzően néhány naponta kap az ember meghívókat. Nekem elég jól bejött. Bocs, ha esetleg off voltam.
-
Testbirds PM
csendes tag
Szia blash!
Az év végi és újévi időszakban jellemzően több a munkánk az év többi szakaszához képest, ezért előfordul, hogy megcsúszunk a próbatesztek elfogadásával. Ettől függetlenül a próbatesztet fontosnak tartjuk és a kiértékelését komolyan vesszük. Egyrészt a tesztelőink ezáltal kóstolhatnak bele a tesztelésbe, másrészt megtanulhatják azokat a minőségi elvárásokat, amiket egy éles tesztelés során a későbbiekben támasztunk feléjük.
Üdvözlettel,
A Testbirds csapata -
törölt tag
Mennyi idő mire elfogadják a próbateszthez beküldött tesztriportot? Beregisztráltam, karácsony környékén megírtam a tesztriportot a próbateszthez, s azóta várok, hogy reagáljanak rá valamit.
-
törölt tag
válasz
FoxiestFox #871 üzenetére
-
-
Proco
csendes tag
Használja valaki a Testbirds Global Real Device Network-öt? Milyen gyakran használja valaki a készülékedet, mennyit lehet keresni vele?
-
Flynn
csendes tag
válasz
Testbirds PM #867 üzenetére
köszi a gyors választ!
-
Flynn
csendes tag
sziasztok!
én még csak most regeltem a Testbirds-re, épp a GYIK-ot olvastam végig. 2 kérdésem van:
1. csak nekem nem jeleníti meg benne a képeket? (3 böngészővel is próbáltam)
2. a GYIK-ban még benne van, de ha jól látom már nincs "hiba a fészekben" gomb?
-
Nimrod
addikt
válasz
Testbirds PM #863 üzenetére
Koszonom a gyors utanajarast!
-
Nimrod
addikt
válasz
Testbirds PM #863 üzenetére
Koszonom, elkuldtem!
-
Nimrod
addikt
Ez amugy normalis? Marmint hogy tapasztalati pontot sem kaptam.
"...Próbateszt kérdések riportod a(z) Próbateszt 2016/1. teszthez elfogadásra került. Szép munka! 0 Tapasztalati pontot kaptál...."
-
Nimrod
addikt
válasz
Victoryus94 #860 üzenetére
Éppen ez a poén, hogy én nem is jelentkeztem, mégis kaptam róla külön értesítést.
-
Nimrod
addikt
Jött egy üzenet, hogy nem választottak ki egy tesztre... de én arra a tesztre nem is jelentkeztem...
-
dptrsk
addikt
válasz
hardline #856 üzenetére
A kifizetési bizonylatodon van, hogy kb 17 nap míg elutalják.
Ha ma van a 17. nap akkor az kb 13 munkanap.
Illetve 12 munkanap, mert Németországban 05.05 is ünnepnap volt.Ma elutalták szerintem, azonban mivel nemzetközileg csak éjszaka van "adatcsere", ezért még pár nap mire megérkezik hozzád a pénz.
Szerintem jövőhét végéig meg kell kapnod.
-
hardline
senior tag
Mennyi idő szokott lenni, míg megérkezik a számlára a kifizetés?
Eltelt 17 nap és még sehol semmi. -
Nimrod
addikt
Az ingyenes terméktesztelésnek van valami előnye (vagy éppen hátránya...) azon kívül, hogy az adott szolgáltatás illetve termék ingyen van? Most jött egy ilyen lehetőség, még gondolkodom rajta.
Esetleg arra tudok gondolni, hogy idővel megbízhatónak minősítenek és egyre több hasonló lehetőség jön. Ami viszont nem feltétlen jó, mert azért minden vackot nem akar senki sem tesztelni. -
hardline
senior tag
Üdv,
Szeretnék kifizetést igényelni, de eddig még nem csináltam és most sem igazán világos, hogy mit kell megadni. Mi az az IBAN és BIC amit kér? OTP-s számlám van. -
Nimrod
addikt
Kaptam meghívót és egyből várólistára is kerültem. Más is kapott most, illetve mi ilyen esetben a tapasztalat?
-
Nimrod
addikt
This page (https://testbirds.hu/) is currently offline. However, because the site uses CloudFlare's Always Online™ technology you can continue to surf a snapshot of the site. We will keep checking in the background and, as soon as the site comes back, you will automatically be served the live version.
-
Nimrod
addikt
Nyitó postot érdemes lenne frissíteni, mert a .hu domain végződésű oldal már nem működik.
-
Testbirds PM
csendes tag
Kedves Tesztelőnk!
Tudjuk, hogy mindannyian azért regisztráltok a Testbirds oldalára, hogy távmunkával pénzt keressetek.
Abban szeretnénk segíteni nektek, hogy könnyebben kapjatok feladatokat és kicsit jobban értsétek, hogyan működik a rendszerünk.Az egyes tesztfeladatok során a megbízóink határozzák meg a célcsoportot.
Ez két dolgot jelenthet:
1. Vagy egy demográfiai alapú megközelítést, pl: életkor, lakóhely, hobbik. Ahhoz, hogy egy tesztnél a legkönnyebben rád találjunk ezen szempontok alapján, fontos, hogy a profilodat teljesen kitöltve és naprakészen tartsd (már ezért is tapasztalati pontokat kapsz)
2. Vagy egy eszközalapú megközelítést: pl: különböző számítógépek, különböző OS verziókkal, különböző browsertípusokkal vagy még inkább különböző mobileszközök különböző OS verziókkal. Ezért azt javasoljuk, hogy minden olyan eszközt adj a profilodhoz, amit használni tudsz (párodét, családtagokét, esetleg olyan barátokét, akiktől a tesztek idejére 1-1 napra akár kölcsön tudsz kérni eszközt). Ha ezekkel is jól állsz, akkor tovább javítod az esélyeidet.A profilod tekintetében ez a maximum, amit te megtehetsz.
Illetve fontos még a regisztrációt követő próbateszt mihamarabbi, megfelelő szintű kitöltése (ezért újabb tapasztalati pontokat kapsz).
És, ami a nálunk történik:
Éves szinten átlagosan 100 teszt zajlik. Egy tesztben átlagosan 30 tesztelő tud részt venni.
Ebből kb. 10 zajlik úgy, hogy valóban tapasztalt tesztelőt igényel (akár Testbirds tesztelő, akár rutinos főállású tesztelő).A meghívásokat a Birdmasterek úgy állítják össze, hogy előre beírják azokat a paramétereket (demográfiai vagy eszköz), amelyek nélkülözhetetlenek a tesztben való részvételhez.
A rendszerünk ezt követően elkezdi kiküldeni a meghívásokat azoknak, akik a fenti paraméterek alapján megfelelhetnek a tesztelésre. A kiküldés módja azonban véletlenszerű ezen a tesztelői csoporton belül, tehát erre nekünk, Birdmastereknek, ráhatásunk nincs.Ezután tudod te megkezdeni a jelentkezéseket.
Itt két dologra kell figyelned:
1. igyekezz gyorsak lenni: akár mobilról is nézd meg a meghívás részletes szövegét, és tényleg csak akkor jelentkezz, ha az összes feltételnek valóban megfelelsz. Nekünk nagyon fontos, hogy a tesztelési időszakot vedd nagyon komolyan, mert mindössze néhány nap áll a rendelkezésünkre, hogy a megbízóinknak eredményeket szállítsunk.
És bár sajnos elő szokott fordulni, hogy kénytelen vagyunk későbbre halasztani egy-egy tesztet, de igyekszünk ezeknek a számát minimalizálni.
2. Ha van kezdeti kérdőív a meghíváshoz fűzve, azt a jelentkezést követően minél előbb töltsd ki. Azt, hogy van-e ilyen kezdeti kérdőív, azt mindig jelezzük a meghívó szövegében. Ebben szoktunk még olyan további kérdéseket feltenni, mint pl: ki a netszolgáltatód vagy milyen gyakran vásárolsz online vagy épp azt, hogy hány eszközzel tudsz részt venni egy hibakereső tesztben. Sokan még a rutinos tesztelők közül is meg szoktak feledkezni ennek kitöltéséről, pedig enélkül nem áll módunkban a jelentkezéseket véglegesíteni, így azok közül választunk első körben, akik ezt az információt is a rendelkezésünkre bocsátották. Ha így elég tesztelő áll a rendelkezésünkre, akkor kiválasztjuk őket a tesztelésre, ha nem, akkor pedig írunk azoknak, akik nem töltötték ki a kezdeti kérdőívet, hogy pótolják mielőbb.Ezt követően indul el a tesztelés:
Itt megint csak két dolog fontos:
1. ha meglátod a feladatot, és valamit nem értesz, akkor jelezd azonnal a Birdmasterek felé. Ehhez a tesztriport mellett kommentelési lehetőséget használd, mert ha ide írsz, akkor azonnal a megfelelő kézbe kerül az üzeneted és kapsz segítséget, hogy tovább tudj haladni.
2. ha esetleg bármi közbejön, és úgy érzed, hogy mégsem tudod határidőre befejezni a tesztelést, akkor is ugyanezen a felületen keresztül (riport komment) jelezd mielőbb, mert ha a tesztelés végéig nem végzed el a munkád, és erről jelzést sem küldesz, az nekünk nagyon sok extra feladatot jelent, és bár büntetőpontot egyelőre nem kapsz érte, de a legközelebbi jelentkezésed során a kiválasztásnál lehet, hogy ezért nem fogsz bekerülni a tesztelésbe.Zárásképpen pedig egy kis rövid ismertetés arról, hogy hogyan alakul a tapasztalati pontok száma:
Egy tesztért, ha a riportot, időben és megfelelő minőségben küldöd be, 40 tapasztalati pont jár. A hibakereső tesztjeinkben ezen felül a megfelelő minőségben leadott hibákért további 10 pont járhat, így valóban egy-egy hibakereső teszt során, akár 100-200 tapasztalati pont is gyűjthető.Reméljük, hogy segítségedre lehettünk ezzel a kis útmutatóval.
Jó tesztelést kívánunk!
Üdv, a Testbirds csapata
-
colossal89
tag
Tudtok olyan céget, ahol rendszeresen vagy legalább néhány munka megbízás van egy évben? Angol nyelvű oldal is jöhet nyugodtan.
-
Victoryus94
őstag
válasz
FoxiestFox #835 üzenetére
Vannak közte meghívók, csak te nem kapod meg őket.
Miért is kapnál meghívást egy ubuntus tesztre, vagy egy iphone app tesztjére, ha csak windows géped van? (példa)
Egyébként pedig nem magyar a cég, külföldön lehet épp akkor vannak tesztek, amikor itthon ritkább. Ez ilyen...
UI.: Egyébként én utoljára januárba teszteltem a tv és filmnéző appot... az emlegetett szávszélesség növelős tesztből nekem is jött több. Először várólistára kerültem, majd nem fogadták el, majd jött egy másik, amiben elfogadták a jelentkezésem, majd kitolták a teszt idejét, azóta semmi
Egyébkén nekem időszakosan szokott jönni... 3-4 hónapig semmi, majd hirtelen 2-3 is (bár nem mindbe választanak be, évente kb 4-5 tesztem van)
-
colossal89
tag
Én január 13 kor kaptam választ hogy "tökéletes próba tesztet adtam be és köszönjük a részletes leírását." Azóta nem kaptam meghívót viszont előtte kaptam 5DB ot is 3X egyforma volt egy internet gyorsítására alkalmas szoftvert kellet volna tesztelni a másik pedig amit 2X kaptam egy weboldal tesztelése ezeket decemberben és január elején jöttek sajnos a próba tesztem beadatlan volt még ekkor, és nem tudtam jelentkezni rájuk. Február Március-ban ti kaptatok munkát már?
-
-
Higth
csendes tag
Az a durva, hogy körülbelül December 5-6 óta tag vagyok, és azóta semmi meghívó...
-
szaszlaci
addikt
válasz
Kontrolcé #829 üzenetére
Nem akartam neked esni, ha sommásnak érezted a mondandómat. Nekem ez jött át, és lehet, nekik is.
Honnét tudod, hogy aki tesztel, az tudatlan, mi több, egy retardált ostoba? Gondolom őket szűri a próbateszt. (Aki meg árufeltöltő, rátermettségtől függetlenül, tuti se ideje, se energiája ilyen oldalakat egyáltalán megtalálni.)
Másrészt egy ilyen nem mindig csak arról szól, hogy keress minél több rejtett hibát. Inkább arról, hogy az átlag felhasználó könnyen találta-e meg, amit keres, átlátható volt-e az oldal, jól érezte-e magát. Más szóval az "Ismerjük meg a Windows-t!" című könyv használhatóságát se veled akarják lemérni. -
blash
tag
Persze mar nem tudom szerkeszteni, de itt van ket korosabb holgy, akik egeszen belejottek. Legalabbis azt hiszem, mert sok konkret dolog nem kerul szoba.
utest.com/articles/meet-the-utesters-linda-peterson
utest.com/articles/you-are-never-too-old-to-begin-a-new-career
Felesleges sztereotipiakkal jonni, hogy ezzel inkabb it vonallal foglalkozo valaki foglalkozzon, mint aki napi par oraban teszko polcfeltolto. Inkabb a tanulasi hajlandosagrol van szo, meg persze erdekelje is kicsit, illetve legyen is ra lehetosege, hogy ezzel foglalkozzon (kapjon meghivasokat, illetve legyen valami eszkoze is). A teszternek hasznosabb, hogy kepben van dolgokkal, egybol vagja, hogy mit ertenek ezen-azon, mintsem a megrendelonek. Mert az leszerzodik egy idokeretre, aztan varja, hogy legyen fasza reportok. Leegyszerusitve.
A megrendelokrol annyit, hogy a franc tudja, hogy epp mi is szamit nekik igazan fontosnak. Legtobbszor ott van a teszt leirasban, hogy milyen hibat milyen ertekunek szamitanak, de kozben meg tenyleg nem ertem, hogy valamelyik bugot miert ertekelnek nagyon ertekesnek, mig mast meg kevesbe annak. De mar meg sem probalom megerteni. Vegig a utestrol beszeltem, mas hasonlo oldallal nincs sok tapasztalatom.
-
blash
tag
válasz
Kontrolcé #829 üzenetére
Van mas ilyen oldal is, peldaul ott a utest.com. De lehet, hogy ott is pont ugyanezzel a helyzettel szembesulsz. Tudom, mert a sajat forumukban is van neha ilyen topik, illetve mar tobb ismerosomet vettem ra, hogy regisztraljon oda, es csinalja meg a sandboxot, de kozuluk csak egy valaki kap rendszeresen meghivasokat. Mondjuk o tud svedul is, emiatt gyakran meghivjak sved lokalizacios tesztekre, meg persze sok mas mindenre is. A utesten sokat szamit, hogy melyik orszagban tartozkodsz, mert legtobb az amcsi ugyfel.
Ha meg raersz, van par ujabb mobilod, es az indiaikat, ruszkikat megelozve ontod az ertekes bugreportokat, akkor a TTL-ek felfigyelnek rad, s minel tobb tesztre meghivnak. Ami persze tok fura, pontosabban nekem sok, teljesen mas, mint mikor egy cegnel dolgozol qa-kent. De sokaknak kurva jol megy ez. Marmint ez a manualis tesztelosdi.
A masik, ami fura, hogy ugy kellett tobbeket noszogatnom a regisztralasra, pedig nem kerul semmibe. Sot direkt biztattam is oket, hogy hatha bejon nekik vagy valami hasonlo, de tenyleg nem izgat sok mindenkit ez, vagy csak ilyen ismerosok jutottak nekem (: Amugy a utesten nincs affiliate a tesztelok regisztralasanal, szoval semmi hasznom nem szarmazott ebbol.
Azzal en sem ertek egyet, hogy it ize meg bize nagyon kell ehhez a manualis tesztelgeteshez. Persze tokjo, ha tudod, hogy mikepp gyujtsel logot mobilrol, vagy mitomen, de van olyan amcsi nagymama, aki tokjol belejott ebbe. Gondolom, kerdezett vagt utana olvasott, ha valamire szuksege volt. Meg azert, annyire nem bonyi dolgokrol van szo.
-
Kontrolcé
újonc
aizen!
Örülök, hogy neked ilyen jól megy. Mennyi munkát csináltál eddig? Én jóval később regisztráltam sajnos. Nem választanak be, mert nincs TP-m, de nem tudom a TP-m növelni, mert nem választanak ki. Ördögi kör. Nyilván tudom, hogy ez hobbi, nem ebből szeretnék megélni, csak örülnék, ha legalább lehetőséget kapnék. Arra a párra, amire meghívnak sosem választanak ki, pedig friss az adatlapom mindig.
szaszlaci!
Nem akartam beképzeltnek tűnni, csak nem értettem a dolgok mögötti gondolatmenetet, hogy miért jobb egy hozzá nem értő személy mint az, aki ezt tanulta/csinálja. Egy kicsit furcsának tartom, hogy adott esetben egy olyan személyt választanak ki a tesztre, aki mondjuk alig ért a géphez, legfeljebb játszik rajta, és csak azért jelentkezett az oldalra, mert szeretne egy kis extra pénzt. Elhiszem, hogy vannak speciális esetek, amikor laikusokkal kell csináltatni, mert az a jó, nem vitatkozom. Viszont én a megrendelő helyében tuti, hogy szakmabeli emberekkel csináltatnám, hiszen ugyanannyiért kap egy IT-s is, mint egy nem IT-st. Lehet, hogy én gondolom rosszul, de műteni egy orvos műtsön, ha bajban van az ember, akkor egy jogász védje, az adóbevallást könyvelő készítse, tesztelni meg egy IT-s - vagy IT vénás személy - teszteljen.
Igazad van, nem szorulok rá a tesztekért járó pár ezer forintra, de szeretnék minden lehetőséget megragadni és kipróbálni magam több területen. -
Nimrod
addikt
válasz
szaszlaci #827 üzenetére
Én is elvállalok pár ezer forintos plusz munkákat, aminek köze sincs a szakmámhoz, ráadásul magyar viszonylatban jól is keresek. És minden után adózok becsülettel. Amikor látom mire is megy el az adóm, akkor joggal azt mondom, sajnos...
Viszont szerintem ezt ne vigyük tovább, mert nagyon flame esélyes.
-
szaszlaci
addikt
válasz
Kontrolcé #825 üzenetére
Szia.
Elképzelhető, hogy a beképzeltséged miatt:
"Lujzika, aki délelőtt a Tescóban árufeltöltő, akinek köze nincs a számítógépekhez meg a teszteléshez, és aki soha nem fog adózni a megszerzett kis extra pénze után."
Nem konkrétan a mondatod, hanem ami ez mögött van. (Egyébként nem vagyok árufeltöltő, szóval semmi személyes indíttatás.)Informatikus mérnök vagy saját vállalkozással és pár ezer forintos munkákra vagy rászorulva?
-
aizen92
addikt
válasz
Kontrolcé #825 üzenetére
Én amit látok, hogy az elején olyan 30-40 tesztelő akik 2013 augusztusában jelentkeztek és aktívan részt vettek, folyamatosan kapják a meghívókat ( köztük én is ) és szerencsésen beválogatták és beváltunk. Rengeteg tapasztalati pontunk van, és sokszor az X jelentkező nagy százalékát a magas TP-s emberek teszik ki. ( persze van ennek az ellentetje, mikor sok tapasztalatlan hívnak )
Persze vannak kivételek, de arra meg ott a maradék X ezer ember, és azért nem hetente vannak projektek, hanem havi 1-2, legalábbis ami eljut a nagy többséghez.És az utolsóhoz: pont, hogy néha egy bétabuild vagy egy teljesen új szolgáltatás validálásához "lujzikák" kellenek, de ne aggódj, nem ők ütnek ki, hanem nagyon ügyes és tapasztalt tesztelők, volt szerencsém több közös tesztelésen is részt venni, mindenki nagyon profi. Csekkold a top10 TP-s birdöket. És hetente nézz rá. Kb 100 tapasztalati pont növekedés mutat 1 munkát. Top 10 majdnem 2/3-a 2 év tesztel, ha leosztod, nem olyan sok munka az. Van olyan bugvadászat ahol 200-300 pontot is össze lehet vakarni.
( És amúgy nem csak a professzionális tesztelők kellenek, szükség van "Lujzikára" is, de úgy látszik nem nagyon dolgoztál nagy projektben, vagy egyáltalán közelébe se voltál normál QA csapatnak, vagy nem ismerted meg a QA folyamatokat. De ezzel nincs is gond)Amit látnod kell, havonta van ilyen 60-70 főnek feladat ( jó esetben ), amire vagyunk több ezren....
Ez ennyi. Hihetetlenül magas az eszkimók száma, 1 rohadt fókára.
(ezek az adatok nem megerősítettek, ezek két és fél év tapasztalatait szűrtem le )Ez nem főállású munka, ez csak ilyen szórakozás, prebéta magyar buildek kipróbálása. Én annak fogom fel.
És ezt ki is emelik, hogy ne emiatt hagyd ott a munkádat. -
Kontrolcé
újonc
Nem értem, hogy ez a Testbirds pontosan mi alapján működik, ugyanis évek óta soha semmire nem választanak ki. A tesztfeladatom jól sikerült, de meghívót is szökőévente kapok. Kb. minden lényeges oprendszeren tudnék tesztelni asztalin és mobilon egyaránt.
IT-ban dolgozom, master mérnök informatikus diplomám van, angolul is elég jól beszélek, szóval úgy gondolom, meg tudnék birkózni a feladatokkal. Vállalkozásom is van, szóval számlát is tudnék adni a tevékenységemről, nem úgy mint Lujzika, aki délelőtt a Tescóban árufeltöltő, akinek köze nincs a számítógépekhez meg a teszteléshez, és aki soha nem fog adózni a megszerzett kis extra pénze után.
Szeretném, ha valaki a Testbirdstől vagy a fórumról egy tapasztalt, tőlük sok munkát kapó személy megírná, hogy mégis milyen egyéb elvárásoknak kell, hogy megfeleljek ahhoz, hogy legalább egy valódi munkát megcsinálhassak végre. Tudom, hogy a megrendelő dönt, de nem igaz, hogy mindenféle eszközzel felvértezve, informatikusként állandóan kiütnek a Lujzikák.
-
Tnil
tag
Kár, hogy néha csak kevés ember jelentkezhet egy tesztre, mire ma megnéztem a tegnap kapott e-mailt, már beteltek a helyek.
-
draco31
veterán
válasz
Testbirds PM #821 üzenetére
Regisztráltam, aztán a többi majd eldől.
-
Testbirds PM
csendes tag
Kedves draco31,
bárki lehet Testbirds tesztelő. Vannak olyan feladatok, amikhez nem árt tesztelési tapasztalat, de vannak olyanok is, amik nem igényelnek tesztelői ismereteket. A regisztráció nem jár kötelezettségekkel. Amikor új projektünk van, emailben értesítést küldünk azoknak, akik beleesnek a célcsoportba. A célcsoportot a megrendelő határozza meg, általában eszköztípus, életkor, nem, lakhely néha egyéb szempontok alapján. Aki ilyen értesítést kap, jelentkezhet a tesztre, de a jelentkezés nem kötelező.Tehát a jelentkezés az a pont, ahol igazából döntést kell hoznod, hogy vállalod-e a munkát - ezen a ponton tudni fogod, hogy a munkát el tudod-e végezni időben, képességek tekintetében és megéri-e neked a felajánlott összegért. A jelentkezők érkezési sorrendben kerülhetnek be a tesztbe korlátozott számban. Aki jelentkezett, annak a munkájára viszont már számítunk, a jelentkezés ígéret arra, hogy a munkát elvégzed.
Reméljük, tudtunk segíteni a döntésedben - mint látod, a regisztráció még csak az első lépés, amit kockázat nélkül vállalhatsz.
Üdvözlettel,
a Testbirds csapata -
draco31
veterán
Hello!
Most futottam bele ebbe az oldalba. Úgy látom pozitív véleménnyel vagytok róla. Átolvastam az ÁSZF-et is, meg itt is 1-2 oldalt. Kell valami extra készség ehhez?
-
Blindfish
tag
válasz
Testbirds PM #815 üzenetére
Helló!
Most regisztráltam, de semmi megerősítő e-mailt nem kaptam. Belépni sem tudok. Ilyenkor mi a teendő?
Üdv: Blindfish
-
corevalue
csendes tag
válasz
Testbirds PM #815 üzenetére
Már ezzel a hsz-el is titoktartás határait feszegettem? Nem mondtam semmit a tesztről, megbízóról...
-
Testbirds PM
csendes tag
válasz
corevalue #811 üzenetére
Kedves corevalue,
ennek mindössze annyi az oka, hogy az előzetes kérdőívünk alapján kiválasztottunk és még "idő előtt" beraktunk a formálódó projektbe, hogy az előkészülethez szükséges lépésekről időben tudomást szerezz, illetve a továbblépéshez szükséges adatokat ki tudd tölteni. Természetesen amint a teszt részletei - beleértve a munkáért járó fizetséget is - pontosodnak, ezeket folyamatosan pótoljuk.
Mindazonáltal fel szeretnénk hívni a figyelmet, hogy az ÁSZF-ünk értelmében a tesztek részleteit illetően titoktartási kötelezettség vonatkozik a tesztelőkre. Amennyiben konkrét, a tesztek részleteit illető kérdésetek akad, keressétek bizalommal az adott teszt Birdmasterét.
Üdvözlettel,
a Testbirds csapata -
corevalue
csendes tag
válasz
Arolotifar #812 üzenetére
Próbáltad frissíteni a teszt riportot?
-
darvakgémek
újonc
Köszi a gyors választ!
-
krizmo_
addikt
válasz
darvakgémek #807 üzenetére
Megelőztek....
-
MrSealRD
veterán
válasz
darvakgémek #807 üzenetére
Ez nem egy klasszikus munkáltató-munkavállaló jogviszony... Többnyire alkalmi jelleggel van feladat. Természetesen neked kell a TB-t fizetni/intézni továbbra is.
-
darvakgémek
újonc
Hello mindenkinek. Szeretném itt megkérdezni, hogy aki tesztelőként dolgozik a Testbirds-nek, és amúgy ő egy munkanélküli, szóval neki kell-e továbbra is saját zsebből fizetnie azt a töméntelen pénzt (idén már havi 6930 forint) amit egészségügyi szolgáltatási járuléknak neveznek, vagy ez a fizetéséből levonásra kerül? Remélem valaki válaszol, mert nagyon fontos lenne tudni.
-
DynamicDove
újonc
Kedves Fórumozók!
A Testbirds továbbra is él és virul
. Ezt mi sem bizonyítja jobban, minthogy idén eddig összesen 65 különböző tesztet indítottunk el, amiben 1022 db tesztelési feladatot biztosítottunk Tesztelőink számára.
Rengeteg projekten dolgozunk, ezért valóban, esetenként csúszások is előfordulnak. Ennek okai viszont teljesen különbözőek, és rendszerint nem rajtunk múlnak. Tesztjeinket nem saját magunknak, hanem különböző cégeknek, fejlesztőcsapatoknak készítjük. Sokszor szinte élőben, a teszt közvetlen indulása előtt kell egyeztetnünk az ügyféllel és döntést hoznunk arról, hogy a teszt mikor, milyen feltételek mellett indulhat el. Van, hogy a fejlesztők mégsem készülnek el időben egy adott alkalmazás legújabb „buildjével” (amit a tesztelőink már várnának), vagy előfordulhat, hogy az ügyfél az utolsó pillanatokban egy kritikus hibát talál a saját tesztelendő szolgáltatásában, termékében. Ilyen esetekben kénytelenek vagyunk némileg váratni Tesztelőinket, és ez nekünk is kellemetlen. Ilyenkor egyenes arányosságban próbáljuk meghosszabbítani a tesztek idejét, hogy amennyire csak lehetséges, hogy a tesztelőinknek legyen elég ideje elvégezni a feladatot.
Rájuk pedig rendkívül büszkék vagyunk, ugyanis pontosak, precízek és figyelmesek még akkor is, amikor szorítja őket a határidő, mint ahogyan minket is. Reméljük, hogy a jövőben is velünk maradtok, és tesztelünk még együtt!
Üdvözlettel,
Dynamic Dove /Testbirds/ -
Tnil
tag
Sziasztok!
Mi a véleményetek az oldalról így 2015 nyarán? Kifizetések okésok? Foglalkoznak még az oldallal a készítők? Van rajta élet stb.?
Mint az életben általában mindenben, gondolom itt sem minden az aminek tűnik, vagy mégis?
-
scream
veterán
válasz
11agembelag #801 üzenetére
Kétlem, hogy amíg csak RC-van, addig jönne bármi teszt is rá. Szóval majd 29. után, teljes verziós tesztekre lehet számítani.
-
11agembelag
csendes tag
válasz
Arolotifar #800 üzenetére
Köszi!
Windows 10-et használok lassan fél éve...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Kingston KC2000 500GB M.2 PCIe (SKC2000M8/500G)
- Nagyon különleges Lenovo laptop!! (i7, HD4600 + Nvidia GT755M + GT755M, SSD, cserélhető VGA, SLI!!)
- Videokártya Hűtés Segéd 92 - 120 mm Ventikhez / 3070 3080 3090 4070 4080 4090 Ti Super / AMD-hez is!
- 9700x februári vásárlás,foxpost az árban
- Gran Turismo 7 - PS4
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- HyperX Cloud Alpha 2 Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest