Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Micro Four Thirds
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- OLED TV topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arolotifar
őstag
válasz
11agembelag #799 üzenetére
Szia
Elvileg hamarosan lesz Windows 10-es PC-re teszt
-
11agembelag
csendes tag
Sziasztok!
Mostanában volt meghívásotok?
Kezdő vagyok, még csak próbatesztem volt, azt elsőre elfogadták, nem tudom ez számít-e.
De az már 2 hete volt. -
Testbirds PM
csendes tag
Szia aizen92,
összedugták a projektmenedzserek a fejüket a panaszoddal kapcsolatban, de őszintén szólva nem tudtunk rájönni, hogy melyik tesztünkkel kapcsolatban történhetett ez. Kérlek, megtennéd hogy írsz egy privát levelet ezzel kapcsolatban a Nesten keresztül, hogy tudjunk segíteni?
-
aizen92
addikt
olyan remek, hogy volt pár mobilszolgáltatós teszt, ahova kénytelen voltam megadni a telefonszámot a próbasms tesztek miatt..... Ez olyan jól sikerült, hogy 2-3 naponta kapom a spam sms-eket attól a bizonyos szolgáltatótól. elég idegesítő.
-
ben9412
csendes tag
Sziasztok,
olyan kérdésem lenne, hogy aki tesztért már kapott pénzt, az letudná írni, hogyan kérheti ki? Sajnos TAX ID-nél nem tudom, hogy mit kérnek és e-mailre a support nem írt vissza már 1 hete.
Aki tudna segíteni előre is köszönöm! -
Arolotifar
őstag
Ma reggel jött meghívó WindowsPhone tesztre...
-
Victoryus94
őstag
válasz
nelsonmanian #793 üzenetére
2 hete volt...
-
nelsonmanian
senior tag
volt mostanában valami kis teszt?
-
blash
tag
Ha melot szeretnel, akkor ott az applause / utest.com.
-
aizen92
addikt
Lesz itt munka úgy érzem
: A 20 legtöbb szavazatot begyűjtő, a versenyfeltételeknek megfelelő webáruházat pedig a Testbirds tesztelők szedik ízekre, a top 10 kiválasztott pedig egyedi pályázaton próbálhatja meggyőzni a szakmai zsűrit, hogy neki jár az Év Internetes Kereskedője díj.
-
aizen92
addikt
válasz
Martin1910 #787 üzenetére
1. Havi szintre lebontva max 5.000 ismétlem HAVI. Szóval ez max ilyen zsebpénzkiegészítés, mert van hogy hónapokig nincs semmi meló.
Ne számolj fix havi bevételre, ez a legfontosabb mielőtt belefogsz.2. te adózol, neked van kötelességed bejelenteni a NAV-nál, a Testbirds semmit nem ad le a hatóságoknak amúgy.
-
Martin1910
csendes tag
Sziasztok!
Ráakadtam én is erre a testbirds.hu nevű internetes oldalra. Gondolkodom rajta, hogy én is elkezdem csinálni, de előbb lenne pár kérdésem(bocsi, ha már voltak, de most nincs energiám visszaolvasni):
1. Heti szinten mennyit lehet keresni vele(és hány óra ráfordítással)?
2. Adózás hogy van a megkapott pénz(ek) után?Válaszotokat előre is köszönöm!
-
aizen92
addikt
válasz
MrSealRD #784 üzenetére
Szerintem még nem. Én azért nem tudtam eldonteni, mert a hibakból centre pontosan ugyanannyi lett mint az alap riportért, igy nem tudom eldonteni melyik lett most jóváírva.
Ezek szerint a hibák.
Riportok kiértékelése sokkal több idő. Ha végeztek velük és a megrendelő jóváhagyja Talán akkor kapjuk meg. -
MrSealRD
veterán
futótesztet valakinek elbírálták már? volt egy hibák, azt elfogadták, de a teszt még pending...
-
blash
tag
Ha jol latom mindenki felreertette a kerdesed. Ha csak dokumentalni kell, hogy egy felfedezo tesztnel miket ellenoriztel, akkor nem bonyolodnek nagyon apro reszletekbe, mert akkor tobb ido megy el az irogatassal, mint amit tenylegesen csinalsz a tesztelendo dolgon. A kerdeses kerdoiven, vagy beirnam, hogy milyen par opciot probaltam ki, ha nincs annyira sok, ha sok van, akkor csak nagy vonalakban, vagy ha valami szerint reszekre van bontva, akkor 1-2 reszt, amit ellenorizte. Mindezt azert erdemes, legyen ralatasa annak, aki esetleg megnezne, hogy miket talaltam rendben.
Persze ha valami nem jol mukodik, akkor reszletesen le kell irni, hogy pontosan mikepp is reprodukalhato.
-
krizmo_
addikt
Üdv mindenkinek,
Én is csatlakoztam a tesztelők csapatához, így gondoltam benézek ide.
Megkaptam a próbatesztet, pár nap múlva jött is rá válasz, hogy fejtsem ki a véleményem bizonyos részeknél kicsit bővebben. Megtettem, elküldtem újra, és néhány nap múlva már üdvözöltek is a csapatban. Szóval, elég gyorsan lement a "csatlakozási folyamat".
A mai napon már meg is hívtak egy tesztre.Szóval, eddig pozitív minden.
(#770) dkissza
A teszt során van olyan rész, ahova leírhatod, ha valami nem tetszik vagy zavar, ott jelezed. -
scream
veterán
válasz
nelsonmanian #778 üzenetére
Há' nem tudom, nálam egész nap elérhető volt, bármikor is néztem.
-
scream
veterán
válasz
nelsonmanian #775 üzenetére
Mire gondolsz?
-
nelsonmanian
senior tag
behalt az oldal?
-
scream
veterán
Ugyanúgy le kell dokumentálni azt is, hogy mit csináltál, hogy reprodukálható legyen másnál, más eszközön, különben nem program/alkalmazás bug, hanem nálad nem volt valami rendben.
Illetve, ha megrendelőnek odatolják a buglistet azzal nem sokat tud kezdeni, de ha van egy leírás, hogy mikor mit kell kattintania, írnia a programban, akkor egyértelműbb.
Szóval fontos.
-
dkissza
csendes tag
Engem csak az érdekelne ha elméletileg a tesztelés minden egyes lépését le kell írni szájbarágósan, akkor a próbatesztnél ahol a K&H Biztosításkötést kell tesztelni ott legalább 100 opciót+adatot kell bepöckölni, akkor most írjam le külön hogy megadtam egy személyi számot, telszámot stb............................................................................................................... 7 oldalon keresztül, mert szerintem fölösleg ilyen részletesen leírni mindent. Én ha tesztelőket foglalkoztatnék a Bugreportok érdekelnének inkább. Totális időpazarlás az ilyen, nem is beszélve arról ha már meglátom azt a 7 oldalt elmegy a kedvem az egésztől. Kinek mi a véleménye erről?
-
scream
veterán
válasz
acvipmember #767 üzenetére
Kb 2 hét de van hogy csúsznak és nem az ittenieken múlik, hanem, hogy Münchenben mikor utalnak...
-
acvipmember
csendes tag
válasz
acvipmember #752 üzenetére
Hány nap alatt ér ide az utalás?
Még nem került a számlámra a pénz... -
scream
veterán
Gondolom azt a huszonx-et
Valóban, ők sem tökéletesek, fiatal cég, majd belejönnek. Gondolom te tökéletesnek születtél, legalábbis én úgy érzem.
De igazából akkor mindenki jól járt azzal, hogy törölted magad, ne is pazarold ránk az időd (meg a levegőt se rondtsd itt).
Szia
-
PainKiller13
őstag
válasz
nelsonmanian #763 üzenetére
Jah 2 hónap után kiadta, hogy csináljam meg a próbatesztet
-
nelsonmanian
senior tag
Volt mostanában teszt meghívásotok?
-
aizen92
addikt
válasz
FoxiestFox #759 üzenetére
Mondjuk az úgy nehéz
De ezt párszor ide is leírtuk és testbirds gyik is ír róla.
-
-
#Chris
tag
Még működik ez a kókler cég?
-
aizen92
addikt
válasz
acvipmember #752 üzenetére
Köszi az update-et!
-
acvipmember
csendes tag
Tegnap du/ma reggel változott a státusza Transferred-re
-
aizen92
addikt
válasz
acvipmember #749 üzenetére
Akkor már megérkezett az összeg gondolom.
Egyik ismerősömnek még nem.(ő miatta kérdezem )Amúgy azt nem reklámoznám
-
aizen92
addikt
Véletlen nem igényelt valaki kifizetést 02.09-14. héten?
-
PainKiller13
őstag
Én beregeltem ma az informatikus módra, itt úgy látszik nincs teszt és egyenlőre nem is jött semmi értesítés, pedig kitöltöttem mindent.
-
blash
tag
Olvasd el a szürke keretes részt: http://hvg.hu/gazdasag/20150205_akar_egy_kis_pluszpenzt_keresni_potyogjon
(#735) FB Testbirds "Ez a válasz nem azt jelentette, hogy 20 tesztünk futott itthon ez elmúlt évben (ennek többszöröse), hanem azt, hogy a legtöbbet foglalkoztatott tesztelő kb. hányban tudott részt venni egy év alatt."
Akkor jól értettem: személyenként keveseltem ezt az évi kb. 20 tesztet.
-
dkissza
csendes tag
Hello!
Valaki meg tudja mondani hogy hol lehet megadni a bankszámlaszámomat? A GYIK-nél azt írja hogy még a próbateszt kitöltése előtt adjam meg, én viszont sehol sem találom pedig a profilom 100% ki van töltve. Ja és a contact résznél írtam nekik nem válaszolnak.
-
66zio
aktív tag
Végre sikerült végigolvasnom az egész témát. Felmerült pár kérdés. Ugye elvileg adóköteles a megtermelt összeg, de ezt mennyire veszik komolyan? Főleg ha paypalra kérem. Hány százalék adót kellene fizetni?
Addig nem adóköteles amíg az oldalon lévő számlán van vagyis nem kértem ki sajátra? -
blash
tag
válasz
FB Testbirds #735 üzenetére
Emberenkent keveseltem azt a kb. husz tesztet. Nem gondoltam, hogy csak osszesen ennyi lenne.
-
Kitteeh
csendes tag
Köszi szépen a választ
. Amúgy bármikor is küldjék, teljesen megérte az egy órás, érdekes és könnyű "munkáért" 20EUR
Te milyen gyakran kapod a teszteket? Én még új vagyok, megkaptam a próbatesztet és utána rögtön egyet Sony Z2-re is. Remélem, hogy még jön majd sok-sok ezután is
-
Kitteeh
csendes tag
Sziasztok!
Ha kérek kifizetést, akkor kb. mennyi idő, mire a számlámon lesz az összeg? (OTP)
(SMS sajnos nem jön+ a netbankba se tudok belépni)
-
FB Testbirds
csendes tag
Szia blash!
Ez a válasz nem azt jelentette, hogy 20 tesztünk futott itthon ez elmúlt évben (ennek többszöröse), hanem azt, hogy a legtöbbet foglalkoztatott tesztelő kb. hányban tudott részt venni egy év alatt. Ennél több tesztben egy tesztelőnek a nyugati országokban sincs lehetősége részt venni, de az a meglátásod, hogy a piac ott nagyobb, értelemszerűen helytálló.
Üdvözlettel:
Fónagy Balázs
Testbirds Kft.
balazs.fonagy@testbirds.hu -
blash
tag
válasz
Testbirds PM #733 üzenetére
"A legtöbb tesztet elvégző Madaraink az elmúlt év során kb. 20 tesztben vettek részt"
Hát azé meglátni, hogy kis piac, nagyon kicsi. Esetleg a német vagy más régiók adataival is tudnál hozzávetőleges számokat mondani?
-
Testbirds PM
csendes tag
Kedves Fórumozók,
látjuk, hogy az elmúlt hetekben is aktív volt a fórum. Minden kérdést itt nem is tudnánk megválaszolni, de pár nagyobb témában tudunk segíteni. Persze amennyiben Tesztelőnk vagy, továbbra is nyugodtan fordulhatsz hozzánk közvetlenül is, igyekszünk minden hozzánk érkező levélre minél hamarabb válaszolni.
Legelölre kívánkozik: újra szeretnénk kérni Benneteket, hogy mivel az ÁSZF értelmében a projekteket illetően titoktartás terhel, ezért a tesztek részleteit, a Megrendelők kilétét nyilvánosan ne fedjétek fel.
Q: Hogy működik a kiválasztás?
A: Talán ez a leggyakrabban felmerülő kérdés. A jelentkezés sorrendje számíthat, de ez jellemzően csak előny, nem pedig a kiválasztás kritériuma. Sok szempontot figyelembe veszünk, de általánosságban elmondható, hogy két elv: a bevált Tesztelők jutalmazása, és lehetőség biztosítása az újoncoknak meghatározó. Természetesen vannak olyan periódusok, amikor egymás után olyan tesztjeink indulnak, ahol inkább a "tapasztalt vén rókákra" számítunk a hibakeresés során, ilyenkor az újaknak várniuk kell a következő lehetőségre. A legtöbb tesztet elvégző Madaraink az elmúlt év során kb. 20 tesztben vettek részt - ehhez a lelkiismeres munka és a határidők pontos betartása volt a kulcs, de persze az is legalább annyira fontos, hogy rendelkezz olyan eszközzel, amit gyakran keresünk. Egy példa: iPhone 5,5S-tulajok közül majdnem mindenki frissített iOS8-ra, viszont iOS7-re is jelentős még a tesztelési igény. Így akinek ilyen készüléke van, a közeljövőben több meghívásra számíthat.Q: Tesztelhetek 18 év alatt?
A: Sajnos nem, munkát biztosítani és azért kifizetést adni 18 év fölötti Tesztelőinknek tudunk.Q: Lehetséges az, hogy most fogadtátok el egy nyári hibámat?
A: Nagyon is, az oka pedig rendkívül prózai: így az év végén "kitakarítjuk" a Fészket, így az efféle megmaradt hibákat most van időnk megkeresni és javítani. Persze ha ilyen jellegű problémád akadt, akármikor írhatsz nekünk.Q: "I'm entitled to deduct pre-tax in Germany" - be kell pipálnom?
A: Hacsak nem vagy vállalkozó Németországban, biztosan nem. Ezt az opciót jogi kötelességünk megmutatni.+1:
Q: Babicsbalu tényleg az egyik kiemelkedő tesztelőtök?
A: TénylegReméljük, volt a válaszok között mindenki számára hasznos. Jövőre újra számítunk rátok, de addig is jó karácsonyi készülődést kívánunk:
a Testbirds csapata -
aizen92
addikt
Mostanában a Nest kicsit kezd kiakasztani.............
Tonna buggal van tele 1 órája szívok a riport beadásával lassan 10-szerre töltök fel 20-30 screenshotot a screencastot már fel se rakom inkább....
Menteni se menti. -
Evita85
tag
Ezer éve csináltam egy próbatesztet. ERre ma jött az email hogy elfogadták a hibajelzést. (pizzarendelést teszteltem.)
-
bentetomy
csendes tag
válasz
nelsonmanian #719 üzenetére
És hány teszt kellett amíg bekerültél a top 10-be?
-
bentetomy
csendes tag
válasz
Victoryus94 #711 üzenetére
Én úgy tudom nem, de minél több pontod van annál több és komolyabb tesztre hívnak meg
-
lesaux
veterán
Teszek rá, beküldtem. Majd visszadobják, ha nem tetszik.
-
lesaux
veterán
Köszi a gyors választ. A próbateszt a khbiztositas.hu oldal egy aloldalára vonatkozott, annak a teljes URL-je a feladatban volt. De fészkes kérdőívet nem találtam, annak hol kéne lennie?
A Your Reports and Bugs alatt van egy rakat kérdés dizájnra, kezelhetőségre voantkozóan, ajánlanám-e az oldalt másnak, mit javítanék ratja stb. Illetve ide kellett leírni a test reportot meg beilleszteni legalább 10 screenshotot.
A Fészek felületben merre kéne lennie a kérdőíves résznek? Vagy ez lenne az? -
lesaux
veterán
Gyerekek, én nem gondolom magam különösebben hülyének, de félórája kotlok a tesztfeladat utolsó pontja fölött.
Tesztriportodat akkor tudjuk elfogadni, ha azt a fentieknek megfelelően készíted el: egyfelől szükség van a képernyőmentésekre, valamint a pontokba szedett tesztfolyamat leírására is. Ne felejtsd el sem a Fészekben, sem a külső kérdőívben megválaszolni a feltett kérdéseket.
Ezek hol a herémben vannak? -
bentetomy
csendes tag
Gyors kérdés:1 tapasztalati pont 1 eurót ér, vagy változó?
-
scream
veterán
válasz
nelsonmanian #705 üzenetére
Nekem több is.
-
nelsonmanian
senior tag
volt mostanába valami?
-
D@ni88
addikt
Csütörtökön igényeltem a kifizetést és ma meg is kaptam
-
scream
veterán
válasz
bentetomy #700 üzenetére
Amiért ő van beregelve (gondolom) tőle fogadják el a tesztet is, mivel elvileg ugye ő (neki kellett volna) csinálta meg a próbatesztet, amivel próbálják a Testbirds-ösök biztosítani azt, hogy egy leadott tesztriport megfelelő színvonalú legyen. Mivel nem te regisztráltál be és (elméletileg) nem te csináltad meg a próbatesztet, ezért lehet, hogy nem megfelelő szintű tesztriportot küldenél be. Így szerintem nem fogadják el tőled.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gumi és felni topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Micro Four Thirds
- Autós topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest