Hirdetés
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen scannert vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aizen92
addikt
válasz
nelsonmanian #598 üzenetére
Milyen eszközeid vannak?
Nekem Nexus 4( majdnem mindig erre ), hugom Xperia L-jére sokszor hívnak, ipad mini (tabletre eddig egyszer sem ) win 8 ( eddig erre 3 alkalommal ) -
aizen92
addikt
válasz
nelsonmanian #596 üzenetére
A kérdés jogos. Első tízben benne vagyok, kb 5 tesztből 3-4-be választanak be....
Eszköztől függően szerintem 95%-ban kapok meghívót a tesztekre.
Pontjaimból és a bugreportos tesztekből ítélve ( ahol túlzottan sok TB pontot kapunk ) azt mondom, hogy a top5 kb 2-3 teszttel kapott többet mint aki a 6-10. helyen van.
-
nelsonmanian
senior tag
az első 10folyamatosan kap teszteket?
-
limnosa
csendes tag
válasz
manowarkill #593 üzenetére
Nekem is volt ilyen, de kb fél óra múlva elmúlt
-
porse97
csendes tag
válasz
manowarkill #593 üzenetére
Nálam is ugyan ez a helyzet...
-
manowarkill
tag
Sziasztok!
Regisztráltam, kitöltöttem minden személyes adatot, beraktam az otthoni PC-met a konfigokhoz, 18 is elmúltam már jó pár éve, de az entry testnél azt mondja valami hiányzik ezek közül. Valaki nem futott már esetleg bele ebbe a problémába? Írtam a supportnak is.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
FoxiestFox #590 üzenetére
Hogy lehet erre jelentkezni?
-
doc
nagyúr
-
-
Tiger.
nagyúr
Ez engem is erdekelne, mit kell csinalni?
-
Andoidtibi
csendes tag
Nekem még a próba tesztemet se fogadták el ilyenkor mit tegyek?
-
aizen92
addikt
Na ez a játék tesztelést 27. van megadva javítási határidőnek... bááááh
Lesz ebből szeptember 2. hete mire a lovetta megjön a számlára. Pedig ebből akartam bevásárolni pár iPad-es játékot( köztük Kotor )
-
Nem teljesen értek valamit.
Befutott két teszt is a hétvégére... Jó kis zsíros tesztek lennének, de természetesen megint várólistán vagyok pedig az e-mail érkezése után 5mp-el már regisztráltam is...na mindegy ezt már megszoktam.
Az egyik tesztről kaptam egy értesítést, hogy nem válogattak be. Oké... Ha bemegyek a Tesztjeim menüpontba akkor teszt státusza alatt a TESTING szerepel. Ez normális?
-
nelsonmanian
senior tag
Semmi teszt hetek óta?
-
scream
veterán
válasz
laceszgamer #579 üzenetére
Szerintem próbatesztért kizárt, hogy járna pénz.
-
laceszgamer
addikt
A helyzet, hogy megcsináltam a próbatesztet, elfogadták, kaptam is róla értesítést, hogy minden okés.
"A(z) Próbateszt - július-augusztus tesztre beküldött tesztriportadat elfogadtuk. Remek munka!"
Viszont az egyenlegem ugyanúgy 0FT, pedig elvielg ha jól tudom a próbatesztért is járna a 10 euro nem?
-
aizen92
addikt
válasz
westcoastog #569 üzenetére
ez a teszt valami próba vagy valami hiba.
mindenkinél ott van, de úgy tudom itt eddig senkit nem hívtak be ERRE!
szóval ezt hagyd figyelmen kívül, úgy tűnik automatikusan elküldik valamiért mindenkinekgondolom ezt látod:"You need to complete the initial report for Helyszíni tesztelés - interjúval"
-
westcoastog
veterán
minden héten lesz szükségünk olyan tesztelőkre, akik kedd vagy csütörtök délutáni vagy esti időpontban részt vesznek egy interjúval egybekötött tesztelésen egy Budapest belvárosában található irodában, ahol kipróbálnak egy új mobilos fejlesztést, és elmesélik róla véleményüket.
Na most ez hogy működik?
Néha felhívnak pár embert meghívással, de általában otthonról kell tesztelgetni? -
aizen92
addikt
válasz
westcoastog #566 üzenetére
Pontosan ilyenekre jó lesz. Amúgy általánosságban elmondható, hogy 15-20€-t kapsz egy tesztért
-
westcoastog
veterán
Beregisztrálok akkor.
Ha már csak ilyen 5 eurókat is kap az ember abból még mindig lehet venni olcsó játékot steamen.Oldalainkat kissé átalakítjuk, így most pár óráig nem elérhetőek. Nézz vissza 16:00 után, akkorra biztosan készen leszünk!
Köszönjük türelmedet.Akkor később.
-
doc
nagyúr
válasz
westcoastog #564 üzenetére
mukodik, persze, en a mult heten is kaptam meghivot (az mas kerdes hogy nem fogadtam el, szoval masvalakinek biztositottam lehetoseget
)
-
westcoastog
veterán
Működik még ez a program?
Ha jól láttam mobilalkalmazás tesztelés?
Pár forint csak jól jönne. -
aizen92
addikt
nagy a pangás jól érzem?
-
kistvan26
csendes tag
pending a kifizetésem júli 7 a másik meg júli 10 óta........
valami infó valahonnan?
-
válasz
nelsonmanian #558 üzenetére
Nem, de valami van, mert a múlt héten végre elfogadták a próbatesztem, amit 05.30-cal küldtem be
-
nelsonmanian
senior tag
Volt meghívó mostanság?
-
nelsonmanian
senior tag
A már megcsinált tesztek miért szerepelnek még mindig az oldalon ongoing-ként?
-
utgyuru
aktív tag
Linuxra mennyi teszt szokott lenni? Most bejelöltem egy Ubuntus PC-t, de lehet akármilyen, ha van rá teszt.
-
aizen92
addikt
Köszi! Nálam belépésnél tölt sokat, utána a dashboardon belüli navigáció gyors már nagyon.
Mind az asztali, a tablet és mobilon is (chrome)... -
aizen92
addikt
Nektek is rohadt lassan tölti be a dashboardot?? Amúgy kb 50-70 másodperc az 1-2 másodperc helyett
Ez már kb. az új felhasználói felület óta van.... -
kistvan26
csendes tag
na hát most a krómos tesztben sorban állok
-
Karika_
csendes tag
válasz
Victoryus94 #546 üzenetére
Babicsbalu jól írja. Én már szombaton megcsináltam az előkészületeket.
-
scream
veterán
válasz
Victoryus94 #546 üzenetére
A QR kód nem a regeléshez kellett, hanem adatokat kiolvasni a fizetéshez (tehát a QR kódban voltak benne a kifizetés adatai) és az csak 21:00-tól volt látható a leírás meg már jóval azelőtt, amiben részletesen le van írva a telepítés és a regisztráció menete.
-
Karika_
csendes tag
válasz
Victoryus94 #538 üzenetére
Az előkészületeket (regisztráció, sms stb.) nem abban a 10 percben kellett volna csinálni.
QR olvasás után pár mp volt és screenshot. Feltölteni még most is ráértél volna.
De mindenből tanul az ember. -
Karika_
csendes tag
válasz
gyurkikrisz #543 üzenetére
Nekem tegnap a 10 perceshez ráhúzással nem sikerült feltölteni, csak kitallózva. Igaz, csak 1 db-ot töltöttem fel, mert ez volt a feladat.
-
gyurkikrisz
őstag
Mekkora szar ez a testbirds, képtelen feltölteni 3 fotót
-
válasz
szijartg #540 üzenetére
Volt egy doksi a teszt előkészítéséről és a folyamatáról. Ha elolvastad akkor láthattad, hogy normál sms volt.
Amúgy szintén triviális dolog, de tiszta volt a lencse legalább?
Nekem közepes/nagy fényerőn volt a gép. Igaz sötét szoba... Az volt a lényeg, hogy minél kontrasztosabb legyen a kép mert akkor ismeri fel könnyebben a határvonalakat...
-
szijartg
őstag
Ez a QR kódos egy sza*r volt! Nehogy már én játszak a fényerővel hogy beolvassa a kódot.
5s nálam egyiket sem olvasta be... remélem, hogy az sms meg emelt díjas volt -
gyurkikrisz
őstag
Hogy csatlakozzak a problé.ák sorához, nekem nem tölti fel a telóm a képes testbirdsre, géphez pedig nem férek hozzá
küldök nrkik egy onedrive linket és lesz ami lesz
-
Victoryus94
őstag
válasz
MrSealRD #537 üzenetére
Nekem a képernyő fényerőt is minimumra kellett venni.
5 perc volt, mire beolvasta végre az egyiket... majd elment az áram.. és a regisztrációt is elrontottam (nem írtam a név elé, hogy TB; ezután pedig nem tudtam, mit kell csinálni.
Ja meg az sms visszajelzéssel is elment vagy 2 perc.
3 perc múlva visszajött az áram (+2 perc, míg a modem + gép elindult) és már 9:12 volt. -
válasz
nelsonmanian #536 üzenetére
Az elmúlt időszakban volt szerencsém az élet több területén de még az IT-ban is megtapasztalni, hogy nem mindenkinek magától értetődő az ami nekem annak tűnik...
Egyébként nekem nagyon gyorsan beolvasta nem volt gond...
-
A hagyományos QR kód olvasókhoz képest ez egy szűkebb képernyőrészt jelölt be aminek a belső részére kellett hozni a kódot. Akkor olvasta be. Ezzel értéke el a megfelelő távolságból beolvasást.
-
doboka98
tag
Nekem is hosszú szenvedés után beolvasta. Nekem 4 eurót nem ért meg, a telefonom bánta. Nagy nehezen 21:10-kor screenshotot megcsinálom. Csatlakoztatom PC-re, 2 pattanás, füstszag és iPhone 4S kikapcsol. Többé be nem indul
. Sebaj, holnap szervíz és lehet le is maradok a screenshot határidőről
.
-
c12v
csendes tag
én a QR kódot se bírtam beolvastatni, láttam hogy dolgozik rajta, de nem lépett tovább.
-
aizen92
addikt
válasz
Victoryus94 #530 üzenetére
Hogy sikerült? QR neked is?
c12v: nekem a 2. QR-t olvasta csak be. Többi nem volt jó....
-
Victoryus94
őstag
Én most szúrtam el a 10 perces tesztet..
-
kistvan26
csendes tag
válasz
Victoryus94 #528 üzenetére
de jött az üzi hogy accepted a státusza a tesztnek, meg már rég lejárt az átnézési időszak is
júni 28 éjfél volt a hátáridő mármint az volt az átnézés vége
-
kistvan26
csendes tag
válasz
Victoryus94 #526 üzenetére
2-t írtam elvileg, az egyiket a teszt lejártának másnapján, mert utolsó nap kellett volna a teszt második részét megkapnom ugye, meg most tegnap, de eltelt közben egy hét is...
-
kistvan26
csendes tag
hi
valaki részt vett a
pénzügyi weboldal prototípus tesztelése videóval tesztben???
csak mert 2 része volt, az elsőt elfogadták de a második részét nem kaptam meg a tesztnek valamint azóta sincs róla semmi információm és az egész csapat hallgat mint a sír... semmi reakció bármilyen jellegű e-mailekkel keresem meg őket... kicsit idegesítő / zavaró dolog ez számomra...
-
Vére egy teszt amin rész tudok venni a regisztráció óta.
-
c12v
csendes tag
A hétfői tesztbe én is bekerültem, ez lesz az első éles tesztem
-
doboka98
tag
Nekem jött egy 4 eurós villámteszt hétfő estére. Mobilalkalmazás tesztelése,
-
kistvan26
csendes tag
válasz
gyurkikrisz #517 üzenetére
nekem egy darab nem jön... utálnak lehet :S
-
blash
tag
válasz
nelsonmanian #509 üzenetére
Én is, és ehhez csak annyit tettem, hogy regisztráltam, megadtam pc, mobilt, majd rá sem néztem az oldalra.
gyurkikrisz: arra ne számíts, hogy ebből az oldalból fogsz megélni, legfeljebb kereshetsz ezzel néha pár ezret.
-
gyurkikrisz
őstag
válasz
kistvan26 #514 üzenetére
Új vagyok még az testbirdsön, és szkeptikus os egy picit, valójában meg lehet keresni azt a pénzt amit írnak? 3-4 órás tesztért 6000 forintot adnának. Sok szabadidőm van, úgymond ingyenpénz lenne, ha igaz akkor nagyon szép szerintem
És kb mennyi időnként lehet tesztbe bekerülni?
-
kistvan26
csendes tag
válasz
gyurkikrisz #513 üzenetére
jó neked
nekem régóta semmi... meg semmi válasz sem kifizetés...
-
gyurkikrisz
őstag
válasz
Victoryus94 #512 üzenetére
Nekem ma jött egy webshopra tesztfelkérés
-
Victoryus94
őstag
Nekem május óta nem volt tesztem...
Most meg már nem is jön felkérés... -
kistvan26
csendes tag
mindenki el van tűnve, lapítás van... wtf??!!44
-
gyurkikrisz
őstag
Szasztok!
Regisztráltam, hozzáadtam 3 eszközt (W8.1 PC, WP 8.1 mobil, Android 2.3.4 mobil), mi a következő lépés? Várjak? És milyen gyakran érkeznek tesztfelkérések? -
nelsonmanian
senior tag
válasz
Victoryus94 #505 üzenetére
Benne vagyok a top10 tesztelőben, azért annyira hülyeséget csak nem kérdezhetek
-
-
scream
veterán
válasz
FoxiestFox #506 üzenetére
Szerintem nincsen ilyenről szó, inkább az új felület miatt lehet a kavarodás. Nekünk is megjelentek azok a próbatesztek (2 db), de aztán el is tűntek, szóval lehet, hogy csak valami hiba volt.
De tény, hogy legalább összesítve írhatnának valamit arról, hogy most mi a helyzet, miért ilyen nehézkes a kommunikáció.
-
Nekem úgy néz ki, nem jött be ez a tesztelősdi.
Megcsináltam a beugró próbatesztet vagy egy hónapja, érzésem szerint elég korrektül, beküldtem, azóta sincs visszajelzés róla, viszont jött még másik, szintén próbateszt.
Franc se fog ingyen szüttyögni, "gyakorolni".. szerintem olyan sok bejáratott tesztelőjük van már, hogy nekik tökmindegy, ki unja meg az ingyen tesztelést -
Victoryus94
őstag
válasz
nelsonmanian #504 üzenetére
Tapasztalatom szerint, ha fontos a dolog, válaszolnak.
Ha ilyen "mikor érkezik már meg a pénz, 4 napja várom" típusú levél, akkor persze nem fog válasz jönni.
-
utgyuru
aktív tag
Megcsináltam a próbatesztet, ha ezt látom az állapotnál: Tesztriport állapota - Submitted, akkor az jó? Elküldtem, de a feladatoknál ongoing-nak írja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte AORUS 7 9KF 17.3" FHD IPS i5-12500H RTX 4060 16GB 512GB NVMe IR kam új akku gar
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- MSI RX 580 8GB GDDR5 256bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- MSI GTX 1060 3GB GDDR5 192bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest