- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Notebook hibák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jakab66[hun]
senior tag
válasz
Lunatic666 #12569 üzenetére
Ha Enjoy-t megkéred szépen, akkor simán bemutatja neked a 720°-ot is.
Ha szenved vele egy kicsit akkor akár a 1080°-ot is, úgy hogy nem áll meg.
Én szemtanuja voltam egy ilyennek...Nemsemmi, hogy miket művel azzal a Viper-el
-
TESCO-Zsömle
titán
Lessz ma vmi??
-
JohnnyVTI
csendes tag
válasz
Mosquitoo #12574 üzenetére
A forgáshoz nem kell semmiféle HC mód csak annyi hogy valamivel könnyebb. Ha balra csinálod a forgást akkor egy picit jobbra fordítod a kormányt és el rántod balra. ilyenkor az autó ki billen az egyensúllyából. Na de amikor vissza kapod a kormányt jobbról balra, közben rá dobod a kézit hogy jobban ki csússzon a segge. Már majdnem meg van a 180 fok, kuplungot benyomod meg van a 180 fok és vissza tekered a kormányt jobbra, olyankor az elejét vissza hagyítja egyenesbe. És lám meg van a 360 fok. Ennyi.
-
orszagtom
csendes tag
válasz
TomBoy1986 #12588 üzenetére
Honda kérdését megválaszoltad, köszönöm!
HC-ben szoktuk meg, ha reális ha nem (mindenki eldönti) egyfajta kihívást jelent, és mi ezt szeretjük... -
SonyBlack
tag
válasz
Honda Power #12586 üzenetére
Honda Este felveszlek x-firen!
-
orszagtom
csendes tag
Izeaa, G-krúz lesz, itt vannak a részletek
-
Fitti
tag
válasz
Honda Power #12582 üzenetére
Épp tegnap tartottam egyet!
De ha gondolod jövő héten is csinálunk egyet vmelyik nap. Csak majd jelezz mikor szeretnéd!
-
Honda Power
tag
Lesz valamikor hétközben Aston Martin crusie?
-
Pecc
őstag
válasz
Honda Power #12580 üzenetére
Hát igen, nem minden a száguldozás a játékban.
Mondom ezt én -
Honda Power
tag
Áhhh... Most felidegesítettem magam. Ezekkel az autó szálításokkal. Az a baj, hogy zöme nagyon jó, erős, gyors kocsik. Ezekkel nem lehet lassan menni. Mindig összetöröm őket. Most vittem egy Volkswagen W12-t, 80.000$-ről indultam és 23.850$-et kaptam. Szóval jól jártam.
-
Pecc
őstag
Kár, hogy ilyen hamar szétestünk. Amikor beléptem, mertem remélni, hogy legalább tolunk vagy 1-2 órás cruiset, úgy összegyűlt a csapat, de amilyen jó volt olyan gyorsan le is lépett mindenki. Templomegere, Tibiajax, HUNathan, Opelos_HUN, Stormline, köszi nektek.
Storm-volt a legkitartóbb.Jó Éjt!
-
bazso29
aktív tag
Uhh, fiúk lefagytam, már nem megyek vissza szóval ne szedjétek szét az iso-t. Bill.-el úgyis olyanokat lassultam az oszlopokon, hogy a kamera tovább ment.
-
Mosquitoo
senior tag
válasz
Honda Power #12575 üzenetére
C kategóriából ha vadállatot akarsz, akkor TVR Sagaris, vagy Ferrari Maranello, ha pedig kezesbárányt, akkor Corvette C6.
-
Honda Power
tag
Na, már "Pro" vagyok ebben a játékban. Nagyon-nagyon tetszik. Eddig van egy Alfa Romeo GT-m, egy Skyline GTR-em, Lotus V8-am, meg egy Aston Martin DB9-em van. Aston Martin nagyon dögös: Fehér kívül, belül pedig vörös bőr. Egyszerűen gyönyörű. Mgr alig várom a crusie-okat. De még szeretnék fejlődni.
-
Mosquitoo
senior tag
válasz
HC nélkül esélytelen... mint a 2. videón is látszik, a koma HC-ben csinálja a 360°-ot
Ja, és forgás közben kuplungolj! Különben blokkonak a kerekek! -
Lunatic666
tag
valamit nagyon rosszul csinálok... vagy nem ilyen 360-ra gondoltam... -
Lunatic666
tag
válasz
180+180
-
Fitti
tag
Köszönöm a krúzt a résztvevőknek!
Gyülekező
Végén ledobott és másik táraságba kerültem! -
hoffman_
nagyúr
Srácok szenved a lelkem elég csúnyán
Nem voltam vagy 2 hete a Szigeten, és nem krúzoltam több mint egy hónapja... Tetemes lemaradás, egyhamar nem is hozom be... Kisérettségi, ilyen fakt, olyan fakt, nyelvvizsga... Szupper.De valami piszkálja a csőröm.Mi ez a kötelező HC a plakátolt krúzokon?
Szvsz a HC csak anti-kezelhető kocsikat generál, pláne, ha valaki billel tolja
-
Lunatic666
tag
James Bond dugóban...
Ehhez a képhez kis magyarázat szorul:
tegnap reggel összefutottam pár franciával, és csatlakoztam hozzájuk... mentünk, mentünk... egyszer csak az előttem lévő Countach csinált egy 180 fokos fordulót és ment tovább.... HOGY A *****BA CSINÁLTA??
most próbálgattuk, de nem megy, a 90 fok simán megvan, még "egyenesen" is halad az autó, de a második forgást már nem bírja az autó... hanem háttal gurul tovább.....
javaslat, 5let, vélemény????
csak hogy világos legyen, nem az egy helyben való forgást kérdezem, hanem a menet közbenit!!!
vagy ehhez már kormány kellene? vagy a DA off?itt egy videó, itt is látszik a lényeg... nem megy tovább...
-
StormLine
senior tag
válasz
Lunatic666 #12557 üzenetére
-
Backspace
tag
Huhh meglett! Tudtam hogy nem vagyok azért olyan hü**e hogy ne backupoljam!
-
Fitti
tag
Aston Martin Cruise!!!
Helyszín:Északi golf-pálya
Idő:Gyülekező 18.30-kor, indulás 18.45-kor!
HC mód kötelező!!! -
Backspace
tag
Lenne egy fontos kérdésem, a carpackhoz tartozó serialomat nem találom sehol. Emailjeim között sem. Vszínű egy windows reinstallnál nem mentettem el.
Neten meg tudom találni vhol? -
Backspace
tag
Telepítem a TDU-t, kalibrálom a kormányt, keresem a mentéseket és fél óra múlva az éterben leszek, hangulatos gurulásra kapható vagyok!
-
papi99
aktív tag
valaki adjon egy olyan oldalt ahonnan le lehet szedni a pachet és nem hibás!! köszönöm
-
StormLine
senior tag
Lunatic: most nem várlak meg, IRL dolgom van de majd tartunk bepótló krúzt
Pecc: veled is -
orszagtom
csendes tag
Elkészült a plakát, és majdnem elfeledtem ide is feltenni!
Tehát pénteken G-kategóriás HC krúz, részletek a plakáton -
Dante73
tag
válasz
TomBoy1986 #12553 üzenetére
Az tény, hogy HC on, da off módban telitalpal elindulni is kizárt vele, viszont, aki kicsit ráérez, azzal tud a legjobban gyorsulni. Úgy 200-ig, ott meghal a gép... Ellenben a sebességérzete annak a legjobb a játékban.
Én az enyémmel 2700Km környékén tartok, és régi mentésembeli gépbe is kb ennyi volt. -
Dante73
tag
válasz
TomBoy1986 #12550 üzenetére
Lehetünk nyolcnál többen is. Akkor ketté osztjuk a csapatot. És így mind a két csapat ugyanazokat a versenyeket futja majd le. Tehát nem egy verseny lesz, hanem több. Annyi, hogy a 2-300Km kijöjjön, össztávként. Próbáljuk majd úgy kiszámolni Memphissel, hogy 1,5-2 óránál ne tartson tovább, És egy cigiszünetet is beiktatunk majd.
Pénteken rakok könyvjelzőt,, hogy mindenki odataláljon, de a városban egy darab klub van, összesen, térképen nem nehéz megtalálni. -
TomBoy1986
veterán
válasz
Dante73 #12546 üzenetére
Szia!
Ez engem érdekelne, főleg a Hardcore módú versenyzés és az A kategória hanyagolása miatt. Viszont... nem tudom, hogy hol van a városi klubház, meg ebből kifolyólag a találkozó helyszíne.
További kérdés, hogy ilyenkor 1db versenyt futnak a jelenlévők összesen? Ebből következően maximum 8 fő lehet tag?
-
Dante73
tag
válasz
Lunatic666 #12548 üzenetére
Csak 2 gép van itthon, de majd valahogy azt is megoldjuk.
-
JuliusK
tag
Majdnem háromnegyed év telt el, mikor utoljára jártam erre, de úgy tűnik, hogy a játék népszerűsége töretlen. Illetve sajnos a felkapottság velejárója, hogy néhány nem idevaló egyén is posztol itt.
Picit sajnálom ezt, mert akkor nagyon jó kis közösség jött össze és krúzolt.
Időm újra engedi, úgyhogy anno Offline módban sikerült végigtolni, de most nekivágok az Online módnak. Remélem sikerül majd az online éterben összefutnom itteniekkel.
-
Dante73
tag
Megalakult a PH-SG HardCore Racers Club.
Klub tulajdonosa szerény személyem, Vice President pedig Memphis, ha még vállalja.
Röviden a célok, szabályok.
A klub célja a VERSENY!
Amit lehet, elértem a játékban, de egy mentés-vesztés miatt új karriert kellett kezdenem, így az online versenyekről, "lecsúsztam", hiszen sokan inkább a mászkálást részesítik előnyben, a versennyel szemben. Gondolom, sokan állunk még 91-92%-on, és legalább a 99-et szeretnénk elérni, ha már a 100% lehetetlen, bug nélkül....
Minden héten azonos időpontban, találkozó a klub parkolójában, ahonnan "ugrunk" az első az napra ütemezett, jelszavas versenyhez. A versenyen, (és általában is!) kötelező a HC mod.
A versenyeket mindig egy kocsival visszük végig, a verseny hossza a kocsi típusától, sebességétől függően 2-300 Km. Kocsit mindig a versenyek végén választjuk meg, a kiválasztott verda lesz a jövő heti szerencsés. Ajánlott hét közben is azt használni elsősorban, hogy szokjuk a gépet... Így a versenyen már uraljuk... G-B kategóriás gépekkel nyomulunk, mert az A kat már irányíthatatlan versenytempónál.
Heti 1-2 alkalommal, Fakultatív jelleggel tartunk krúzokat is, megjelenés nem kötelező, a versenyen viszont igen. 2 egymást követő hiányzás, automatikusan a klubból való kizárást vonja maga után.Első verseny most szombaton, 16:00 kor. Találkozás a városi klubházhoz legközelebbi ház melletti füves részen. Verda; Caterham CSR 260.
Ott a jelentkezőket friends listára veszem, majd meghívom a klubba, és irány a versenypálya. Első versenyünket ott tartjuk, egyenlőre bemelegítő jelleggel.
Ajánlom mindenkinek, a CarPack beszerzését, mert előbb-utóbb pakkos verda is sorra kerül, és a pack nélküliek kénytelenek lesznek egy azonos kategóriájú, de egy kicsit gyengébb verdával jönni!
Dante[HUN]
-
Fitti
tag
Valaki egy kis krúzra???
-
JohnnyVTI
csendes tag
A képen úgy néz ki mint egy Borának az orra és egy astra coupé segge.
-
SonyBlack
tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem. Pár nappal ezelőtt kicsit hajtottam az Enzómat a versenypályán, és egyszer csak megjelent a "secret car" ami elvileg akkor van ha nincsen feltelepítve a megapack. Nálam a kezdetektől fogva fent van. Az autó egyébként egész jól ment A-B kategória lehetett. Van esetleg új kiegészítés a játékhoz, vagy egyszerűen csak hiba a programban?? -
Pecc
őstag
Még szép
Szerintem Ő a partydra jelentkezne/ jelentkezett. -
rapchee
csendes tag
válasz
Jakab66[hun] #12513 üzenetére
engem fel lehet tenni a listára, ha már létezik ilyen
-
Fitti
tag
A ma esti G-s krúz nagyon jó volt! Köszönöm a résztvevőknek!
(Moodovin, TomeE, Grabowszki)
Ja és legközelebb mindenki legyen TS-en, mert nagyon jól elvoltunk Grabowszkival!!!
Jóéjt!
A verdák
drifteltem
és még mindig -
Nevano
csendes tag
Sajna netem még nem jó de jövőhét kedd este majd lehet megyek krúzra ha lesz
-
JohnnyVTI
csendes tag
CSÁSZTOK. VALAKI EGY RÖVIDKE KRÚZRA?
-
Jakab66[hun]
senior tag
Értelek, csat te nem értesz engem
Arra voltam kíváncsi, hogy ezt a party-t meglehet-e csinálni 50% nál is, vagy csak 99% -nál.
Közben a választ megkaptam, amint mind1 mikor csinálom.
ha most 50%-nál megcsinálom, akkor úgy leszek ACE, ha a többi versenyt megcsinálom.
Akár egy héttel később, akár egy évvel.De téma off pls
Már unom magyarázniMegkaptam a választ amit akartam
-
pernus
csendes tag
R-ace party!
Sok-sok Magyar Ace-t szeretnék látni a szigeten! -
Mosquitoo
senior tag
képfeltöltés.hu, tallózás, kiválasztod a képet, Feltöltés. Linket kimásolod, itt a fórumban rámész, hogy Link, oda bemásolod és voi'la
-
PROti
tag
Olyan bugos képeket készítettem hogy beszartok!
Csak nemtudom hogy kell felrakni őket!Valaki mondja meg kössz!
-
Pecc
őstag
válasz
Jakab66[hun] #12517 üzenetére
Helyes, hogy elolvastad, akkor légyszivess vess rá mégegy pillantást, természetesen nem tökéletes ahogyan semmi sem az, de a lényeg benne van.
A válasz ott volt a címében kiemelve. "Az ACE level(Game progress 100%)".
Tudtommal 99 után jön a 100. -
Mosquitoo
senior tag
válasz
Jakab66[hun] #12517 üzenetére
És ott te látsz erről egy szót is, hogy az "ACE" party elött elkell-e érni a 99%-ot?
Nem, mert még senki soha nem mondott ilyet, mert baromság.
-
Jakab66[hun]
senior tag
válasz
Mosquitoo #12514 üzenetére
És ott te látsz erről egy szót is, hogy az "ACE" party elött elkell-e érni a 99%-ot?
Mert én egy k*rva szót nem találtam ott erről.
Mivel mondhatni már nagyjából megszokták a jelenlétem a többiek, ezért direkt nem kérdeztem tájékozatlanul, hanem elöször azt elolvastam.... -
papi99
aktív tag
Jó volt a tegnap esti krúz!!Pecc, angyom, B2, hopet ma is jöttök??
(majd képek is lesznek csak másik gépen van)
-
Mosquitoo
senior tag
válasz
Jakab66[hun] #12513 üzenetére
"ACE party" leírása az 1. hsz-ben!
-
Jakab66[hun]
senior tag
válasz
Lunatic666 #12512 üzenetére
Igenis értettem
Kinek van kedve?"Moszkító": Akkor csak meglehetett érteni a kérdést....
-
Lunatic666
tag
válasz
Jakab66[hun] #12505 üzenetére
igen , csak 99% után ugor fel 100%-ra, mivel az a 3 verseny tesz ki az 1 %-t a játékban, de ettől függetlenül nem kell kivárni, h 99%on legyél, bármikor bárkivel lehet Ace partyt rendezni, csak így nem egyből leszel ace, hanem miután kivégezted a többi küldetést is...
szóval ne várj, ha összejön a minimális létszám, hajrá! rendezzetek ace party-t!
csak arra figyeljetek oda h minimum 2 különböző klub 2-2 embere meg kell h legyen, vagyis 4 ember.../ 4 gép, 1 router+net, 4 eredeti game.../ -
Fel
addikt
válasz
JohnnyVTI #12507 üzenetére
1. Köszönjük, nem kiváncsi rá senki (...itt. Lehet találsz a fórumon egy másik témát, melybe linkelgethetsz természetfotókat, de ez a topik nem erről szól... Hawaii, napsütés, gyors autók...nuku hó!)
mod ...Na jó, akkor finomítok: Bárhová, csak ne ide, kérlek! Túl sok volt a szemét mostanában.
2. Ez fórum, nem chat. Ha nem érkezik azonnal válasz a hozzászólásodra, attól még az megmarad (ez esetben azt kell mondjam sajnos...), később lehet rá reagálni. -
JohnnyVTI
csendes tag
Mi van írtam egy hsz-t oszt be fuccsolt az oldal?
-
JohnnyVTI
csendes tag
na srácok készítettem egy pár fotót odakintről a havazásról, mit mondotok hova tegyem fel hol tudjátok meg nézni?
-
Mosquitoo
senior tag
válasz
Jakab66[hun] #12505 üzenetére
Nem értem igazán, hogy mit is akarsz.. milyen ACE-re jutó tali? Mi ugrik át Championról? Mivan?
Az ACE szint az 100%-tól van.. nem 90től, nem 99től, hanem 100tól. -
Jakab66[hun]
senior tag
Hali.
Ahoz, hogy ACE-re jutó talit szervezzek, elöször érjem el a 99%-ot ugye?
Csak úgy ugrik ACE-re? vagy ha championon vagyok, akkor egyböl megadja? -
cucka
addikt
válasz
Jakab66[hun] #12502 üzenetére
A RUF az egy cég, akik Porschék tuningolásával foglalkozik. (Nem sufnituningra kell gondolni, nem véletlen, hogy saját márkanév alatt futnak az autók).
Azért nincs Porsche a játékban, mert a kizárólagos jogokat az EA bitrtokolja. Ezért van az NFS-ben Porsche és máshol nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SQL kérdések
- Horgász topik
- Gitáros topic
- Politika
- Elektromos autók - motorok
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest