- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lunatic666
tag
Megvan minden idők legdrágább autója. Egy aukción 16,7 millió fontért kelt el egy Ferrari 250 GTO. Ez az összeg átszámítva 4,7 milliárd forint, amely jelentősen felülmúlja az eddigi rekorder, egy 1961-es Ferrari California Spyder 1,7 milliárdos árát.
biztos jó lehet úgy felkelni reggel, h az a legnagyobb gondja az embernek, h most megvegye 5 milliárdért azt a piros autót, vagy inkább várjon vele még egy kicsit, hátha drágább/értékesebb lesz...
39 db-ot gyártottak a 250 GTO-ból...
15 db Bugatti Veyron-t is vehetett volna belőle...Na jó, ennek örömére húzok a szigetre, és xarrá töröm a 250 GTO-m...
-
Mosquitoo
senior tag
válasz
Lunatic666 #10595 üzenetére
Nagyon helyes, hogy visszavásároltad!
Én a nyereményautók közül a GT-R Mustangot szeretem a legjobban, kb 1800 km van benne.
-
smisa
őstag
válasz
Lunatic666 #10595 üzenetére
Én nem eladtam én vettem jelenleg 3 db van belőle
mint majdnem minden más ritka verdából
-
rapchee
csendes tag
nemtom bennem fel se merült hogy eladjak autót ... pláne nyereményt ... inkább gyűjtögetek házra, csak legyen minél többféle
-
Lunatic666
tag
válasz
Mosquitoo #10591 üzenetére
engem csak a gt-r fogott meg, a többi számomra felejthető...
bár én nem vagyok normális, szóval az én szavam nem számítna jó , gt-r, alfa és 4/12... de a többi már tényleg eladható...
és h ne sírjon Mosquitoo szája, ígérd meg h h lesz rá kereted, visszavásárolod a w12-t! -
Bull26
tag
válasz
Lunatic666 #10590 üzenetére
kivétel mindig van,pl a Shelbyk ahogy tanult kolégám megjegyezte
-
Mosquitoo
senior tag
válasz
Lunatic666 #10588 üzenetére
Ez már vaze...
"az mind kuka... VW W12 és társai..."
Kuka mi?
Azért az ME-4-12 eléggé büntet, és a Shelbyk is hasítanak. -
Bull26
tag
válasz
Lunatic666 #10588 üzenetére
én azért az Alfát se adnám el
-
Mosquitoo
senior tag
válasz
Lunatic666 #10553 üzenetére
Szerdára benevezek egy gyönyörű fekete XKR Coupe-val, csereautónak pedig egy CLS 55 AMG, harmadiknak pedig egy Audi S6.
(#10570): Egy Vehicle Transport küldetésért távolságtól függően Perfectre 120 000 és 135 000 dodót ad. És ne biztasd ilyenekre, hogy adja el a GT-R Mustangot!
-
Fitti
tag
Ma megkaptam a zsigulit, de nem az alfára, hanem a saleen-re! Sokkal jobb! Köszi Jakab!
Zsiga1
Zsiga2Később összefutottam Tome-val. Nagyon jót autókáztunk! Köszönöm!
Először még zsigával, utána lecseréltem Jaguar-ra!
Pár kép:
[Találkozás1]
[Találkozás2]
[Repülés]
[farcsúsztatás]
[Érdekes repülésem a madarakkal.De Tome is érdekesen ért földet.
Na és az árnyékom. Arról nem is mondok semmit!]
[Drift]
[Szép kis Jaguárok!]
[Gyönyörű]
[Végállomás]
Mégegyszer köszi Tome!
-
orszagtom
csendes tag
Krúzoltunk egyet HC-ben Fittivel! Köszi pajtás, veled mindig jó menni!
Saleen (az egyik zsiguli csak álcázva van)
Drágaságok
Drágaságok
Drágaságok
Drágaságok -
Bull26
tag
válasz
Lunatic666 #10582 üzenetére
értettem
-
Bull26
tag
válasz
Lunatic666 #10579 üzenetére
hát akor eszt megdumáltuk
ja a krúzon amit szervezel én is részt vehetek??? van egy szép RS-4 audim -
smisa
őstag
válasz
Ha tudok megyek 612Scaglietti
csak mert jön a család is és szeretik amikor 360 felett megyünk
-
Bull26
tag
válasz
Lunatic666 #10577 üzenetére
én bene vagyok
hol és mikor
-
Bull26
tag
válasz
Lunatic666 #10573 üzenetére
ösz km-em 32743
abol kb 15000 motoral
-
hoffman_
nagyúr
válasz
.:Kristian:. #10566 üzenetére
és tetszett?
Nekem perpill minden tetszik, ami vezetéssel kapcsolatos
Hozzátenném, hogy a nagy autó, nem valami ellensúlyozása végett lett választva
Ugyanis egy új C4 Picasso-t vezetek. Ennél nagyobbat nehezen találtam volna, bár igaz, nem én választottam
Szóval tetszett, de már vágyom rá, hogy a jogsi legyen a zsebemben. Elég jól megy, ettől nem félek, csak a suli mellett az idő a necces tényező
Igaz, egyenlőre TDU-ban mérföldekkel jobban megy a vezetés, de a kettő nem zárja ki egymást
-
Bull26
tag
válasz
Lunatic666 #10568 üzenetére
minden járgányt beleértve???
-
szabod
senior tag
válasz
Lunatic666 #10558 üzenetére
Akkor inkább legyen Lexus LS 600h L
-
Lunatic666
tag
válasz
Gabbana #10569 üzenetére
egy autó vissza viteléért ~250.000et ad , pontos összegre már nem emléxek...de többet ad, h karcolás nélkül viszed vissza , ha ütközöl "P" gomb és "Restart".....
s ha megvan az összes akkor kapsz egy jutalom autót, azt el tudod adni 9,9 milkáért...
majd később h már jobb helyzetben leszel, megveszed a kocsit...
néha egy egy motort is érdemes kidobni a piacra 1-2 millióért... azt is hamar megveszik...házra ne költs feleslegesen, csak annyi kell h pont elférjenek az autók a garázsban...
//a házak különböző nagyságú garázzsal vannak felszerelve//ajánlott megvenni a car pack-ot is, sok Top kategóriás autó van benne...
-
Gabbana
aktív tag
Vannak kategóriánként best autók?
Ha megcsinálom a vehicle transportot lesz pénzem, hogy érdemes elkölteni? Ház?
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
SL 65 AMG
-
hoffman_
nagyúr
Sajna ma nem volt időm TDU-zni
De ma volt az első rutin órám
Ha minden jól megy, akkor még suli mellett is fél év és jogsi
-
Bull26
tag
Eddy kösz a motorozást
Luna nem emlékszel a Kawa kézikönyvébe mit irnak hány km után kell olajat cserélni a gépbe
-
hunocsi
csendes tag
válasz
A6-tal vagy XKR Coupe-val mennék holnap(kedd).
-
Gabbana
aktív tag
válasz
Lunatic666 #10542 üzenetére
hun lesz.. köszi a segítséget mindenkinek, jó társaságnak tűntök ;-) remélem holnap megjön már a lemez
-
ubi91
tag
válasz
remek, megyek a fekete CLS merdzsómmal! holnap 20:00
-
szabod
senior tag
válasz
Akkor Murciélago Roadster stipi-stopi
Remélem el is tudok jönni. -
Lunatic666
tag
válasz
wulfy_hun #10552 üzenetére
oké, akkor nem szakítjuk meg a kulturális programodat...
de a tali nem kihúzódik szerdára, hanem szerdán is lesz, ugyanazokkal a feltételekkel!
vagyis kedden és szerdán is lesz krúz!!!a következő autókkal lehet jönni!
Cadillac
-XLR-V
-CTS-V
Aston Martin
-Vanquish S
Audi
-A6 4,2 quattro
-S6
-RS4 quattro Saloon
Mercedes-Benz
-CLK 55 AMG
-CLS 55 AMG
-SLK 55 AMG
-SL 65 AMG
Lexus
-LS 460 L
-GS 450h
-LS 600h L
Jaguar
-XKR Coupe
Chevrolet
-Corvette Z06 Coupe
-Corvette C6 Coupe
Ferrari
-F430
-F430 Spider
-612 Scaglietti
Chrysler
-300 C
Lamborghini
- bármelyikkel kiv. a Miura és a CountachAz autók színe csak a fehér, fekete és a szürke változatai lehetnek!
Találkozási hely: Triumph HQ
20:00-tól 22:00ig lesz a krúz, ez alatt bárki csatlakozhat...
A krúz ideje alatt lehet / kötelező néha néha autót cserélni!!!Úticél: a város és egyéb sűrűn lakott területek és klub épületek...
-
wulfy_hun
csendes tag
válasz
Lunatic666 #10551 üzenetére
Hát, nekem a szerda jobban megfelelne, keddre alkoholizálás van betervezve.
-
wulfy_hun
csendes tag
válasz
Lunatic666 #10523 üzenetére
Mennyire este lenne ez a lexus cruise? (Bár beb*szva TDU-zni...)
-
Orsyka
tag
válasz
Nekem sincs ott, de sztem mókásabb, ha vkire ráköszönsz, akinél ott a HUN és az meglepődik, vagy ha csak szimplán olt mert azt hiszi külfödi vagy és utána meg beközölsz vmit magyarul
-
BemAnyó
senior tag
10529 re senki ?
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
nekem sincs ilyen, mégis mindenki azonosít, azonnal....
-
Lunatic666
tag
válasz
Gabbana #10526 üzenetére
üdv a szigeten
regisztrálás idején egy dologra figyeljetek oda:
a névben legyen benne h [HUN], elöl vagy hátul, mind1...
ez több okból is ajánlott,
-nem lesz az h ez a nick már foglalt bármilyen nevet is akarsz beírni...
-könnyen azonosítható leszel a pályán, h te hazai vagy
-mert ezt többet nem lehet változtatni!szóval nem gipszjakab6534534355 hanem gipszjakab[HUN] vagy [HUN]gipszjakab
-
Lunatic666
tag
válasz
enjoy018 #10531 üzenetére
ahogy tanult kollégám, laccceee is mondja, nézd meg a házban, h ténylegesen hogy állsz az utak felfedezésével... ott majd kiderül h tényleg mennyi van meg a 100%ból...
egy kis off, h én hogy csináltam, mit ajánlok...
szerintem ez az egyik olyan "küldetés" amivel az elején abszolút nem kell/szabad foglalkozni.... inkább az egyéb küldetéseket kell csinálni ... s ha esetleg találkozunk egy összejövetellel , akkor mivel mostanában nem nagyon szokott úti cél lenni, csak megyünk előre , így ajánlott elől menni! diktáld TE az irányt!(vagyis olyan úton menj ahol TE még nem jártál - persze nem kell hirdetni h kezdő vagy és azt se tudod merre megyünk
) az úticélt ált. az elől lévő autó diktálja, sehol sincs megírva/ kőbe vésve h csak a gipszjakab(HUN) mondhatja meg az irányt... persze ehhez szükség van egy normális autóra, mert TTvel elég felvenni a küzdelmet bármi más autó ellen... szóval első és legfontosabb feladat a gyors pénzszerzés, vagyis az autó vissza vitelre kell rákattanni, az elég jól fizet, főleg ha csont nélkül viszed haza őket... (térképen nézd meg, hol vannak az ilyen küldetések)
- de az se rossz ha első körben megyünk egy nagy sziget kört, mert így "bárhova" el tudunk ugrani a szigeten....aztán ha eltelik már egy kis idő,visszatérhetsz az utak felfedezéséhez....
- ha nem találsz másik játékost, akkor csak autózz egyedül, persze kötelezően a szűz utakon...
- ha már alig - alig találsz ilyet, akkor irány a térkép és lehet vadászni rájuk...
szépen felnagyítod a térképet, és ahol látsz bejáratlan utat, akkor oda ugrasz.. ha végeztél a szakasszal, megint térkép, megint keresés és ez így megy addig amíg nem kapsz egy kis kék üzenet táblát h "grat TDU nagykoczka lettél, megvan az össz út..."
a legrosszabb helyek az autópályák le/fel hajtói , egyszerre rengeteg út csatlakozik egymásba.... élvezet lesz!az útfelfedezéshez még hozzá tartozik, h nem mindig kell végigmenni a szakaszon...
ha az adott szakaszon nincs semmilyen "intézmény" akkor amint rálépsz , az egész szakasz egyből bejárt út lesz... ha nem változik át egyből az egész út kék színre, akkor a közelben lesz valami cucc, ház/club/stb.... szóval ajánlott nézni a mini térképen is az utat....de ez csak egy tipp, ajánlás... ahány ember, annyi féle módon játszik...
-
gagyenkov
tag
[link]Egy régi ugrás
Sajna a felüljáró átugrásról már nincsenek meg a képek mert valaki nyomott egy "new game"-t
-
Tibiajax
nagyúr
-
Fitti
tag
válasz
Lunatic666 #10514 üzenetére
Üdv Luna! Én csak HC-ben nyomom és nem 20-al kell bevenni a kanyart!
Ha megszood és rájössz a titkára, akkor többel is!
Általában simán tartom az iramot a nonHC-sokkal szemben.
Különben meg azért megyek inkább ebben a módban, mert túlzásnak tartom, hogy 300-al veszel be egy olyan kanyart, amit a való életben nem tudnál annyival bevenni. Az oké, hogy nem alap autók és a való életben is elég jól fekszik az utak, de ezeknél is van határ! És nem ott ahol a TDU sima módja huzza meg! Bocsi a hsz-ért. Ne vedd magadra!
bye -
laccceee
csendes tag
válasz
enjoy018 #10531 üzenetére
Nézd meg a játékban a game progress-nél, hogy megvan-e érte a pont (hátha csak lemaradtál az üzenetről).... evés -ivás, stb miatt.
Ha nincs érte pont, akkor zoom-zoom, és térképátnézés.
Nézd meg az autópályákat, van ahol messziről nézve össz 1 vonal van mindkét oldalra, de oda-vissza járni kell rajta.Én is elmolyoltam ezzel...
De sikerült mindenhol végiggurulni. Amúgy én épp az autópálya közepén kocsikáztam amikor jött az üzi a képernyő jobb oldalára.
Amúgy mindent bele, harapjad a tájat! -
enjoy018
tag
Olyankor mi van, ha felfedeztem az összes utat (legalábbis a térképen nem látok már "szürke csíkot") és nem kaptam semmi üzit, hogy fasza vagy, nyertél egy mikrofont!? Na mindegy, megyek aludni!
Gabbana: ha ennyire benne vagy a témába, akkor az alá ne adjSok sikert!
-
Gabbana
aktív tag
-
BemAnyó
senior tag
Sziasztok, tapasztalt valaki olyat hogy Audigy4 el egyáltalán semmilyen hangsincs TDU alatt ? már 2 drivert is próbáltam de semmi
...
XP pro sp2 van fent, többi az adatlapon,
elölre is köszi
-
enjoy018
tag
válasz
Gabbana #10526 üzenetére
Üdv. köztünk!
Mindhárman helyesen tettétek, hogy megrendeltétek az eredeti verziókat, nem fogtok csalódni!
1.: Nem kell regelni, elég hozzá egy GameSpy ID, amit játékon belül, profilkészítéskor csinálhatsz; a mapot azt mi itt layernek nevezzük és max 7 játékos fér még el melletted!
2.: G25ön én is gondolkodtam, de most inkább a gépet fejlesztem! Szerintem nagyon jó cucc, egyszer volt szerencsém kipróbálni!
3.: Szerintem nem lehet, vagyis még itt nem olvastam róla!
4.: Jó ez, csak mentsd el a képet és nyisd meg más programmal, rá lehet nagyítani!
5.: Persze, csak az onlinehoz majd kelleni fog az 1.66os patch, amit szintén az 1. hszben található linkről tudsz letölteni!
6.: Pénzszerzési lehetőség: gyűjts egy kis alapot, vegyél kocsikat, rakd fel trade-re max áron! Idővel elviszik!
Remélem segítettem egy kicsit! -
enjoy018
tag
válasz
toweliee #10504 üzenetére
"mindenki abba a szarfos HC mod ba nyomja, merh ö mekkoranagydrifter."
Az ilyen kijelentéseket kéretik mellőzni! Én személy szerint szeretek HCba autózni, meg még szerintem van egy-két TDUs kolega, aki osztja a véleményemet (Jakab66, Feco, ROLL30abandon,...)! Velük elég sokat szoktam krúzolni a módba! Nem tartom magam nagy drifternek, számomra ez inkább örömet jelent, mint mások előtt való "feszítést"! Az meg egy más dolog, hogy nem valósághű... Bár mondjuk embere válogatja, hogy szereti/nem szereti! Elkezdhetném én is "fikázni" mondjuk a normál módban játszó emberkéket (de nem tennék ilyet, mert az sincs ellenemre!), de nem teszem, mert (épp a jelenléted bizonyítja) ez nem az a fórum! Itt normális emberek írogatnak, normális embereknek, nemúgy mint "odaát"! Épp ezért szeretem ezt a társaságot, a közös krúzokat!
Úgyhogy légyszi ne vedd el mások kedvét ilyen kijelentésekkel! Üdv. köztünk!
más: nemtudom mifolyik az SGn, de toweliee szerintem nem az első ember, aki egy bizonyos cukrozott pepsi nevezetű egyén miatt jön át ide! Ezt más észrevette?
-
Gabbana
aktív tag
Sziasztok!
2 kollégámmal, összesen 3an megrendeltük az eredeti verziót, ami holnap érkezik, és csatlakoznánk hozzátok, ha nem gond.
Olvastuk itt a hsz-eket visszafelé,és egy két dolog nem világos. HA valakinek lenne ideje, örülnénk ha tudnátok segíteni.
1. A neten egészen pontosan hol hogyan lehet regelni? Egy mapra max mennyi player fér?
2. G25-el játszik valaki? Nagyon gondolkodom a megvételén. Tapasztalat?
3. Szervert nem lehet bérelni? Vagy létrehozni valahogy?
4. Az 1. hszben lévő részletes térképen nem olvasható a táblázatokban szereplő írás. Nincs ebből jobb?
5. Tudunk hozzátok csatlakozni?
6. Esetleg valami jótanács, vagy valami így a kezdők felé?Kösziiiiii
-
Bull26
tag
válasz
Lunatic666 #10524 üzenetére
kiváncsian várom
-
Lunatic666
tag
az autókat és a hozzá választható színeket holnap ismertetem...
-
Lunatic666
tag
válasz
Bull26 #10522 üzenetére
kedd este jobban ráérek /vagyis még úgy néz ki/
cadillac és lexus krúz lesz , szigorúan csak sötétebb árnyalatban / fekete és szürke, s ennek bármilyen sötét keveréke - aki nem bírja ezeket a színeket, jöhet fehér autóval! - de a pink és társait el lehet felejteni!!!/ ,
minden cadillac kiv. a cien , a lexusból csak a "nagyobbak"
esetleg ha ezek csak packkal érhetőek el, akkor még talán az audi/mercedes is belefér... de ugyanúgy csak a nagyok, és nem a dtm , a3 és egyéb "különlegességek"...
s a karakterek is menjenek szoláriumba a krúz kedvéért, szóval ne hófehérke és Ken barbi fiú üljön az autókban, hanem csoki fiúk és csoki lányok!!!s miután megvan az alap, akkor gyorsan összehozok pár offline videót amin lesznek rendőrautók is....
a zene megint valami klasszikus lesz, szóval sorry, de most se tüc-tüc zenére megy majd a videó...
Szabodavid kolléga észrevételét meghallgatva, map, nick név és km óra off lesz a videón...
helyszín a város és a sűrűn lakott területek...
-
Bull26
tag
válasz
Lunatic666 #10519 üzenetére
újabb TDU videó
-
Pecc
őstag
válasz
Lunatic666 #10519 üzenetére
Abban nem tudom mit érezhetsz csalásnak, hogy kergetteted magad a rendőrökkel közben veszed frapssal hang nélkül
Szóval, szvsz nem az
-
Lunatic666
tag
rég kérdeztem hülyeséget, ezért most sort kerítek rá megint...
szeretném a rendőrautót skin-jét "ráhúzni" az egyik autóra, szerintetek lehetséges?
próbálta e valaki ezt már? vélemény? 5let?szeretnék csinálni egy újabb TDU videót, de ahhoz kéne bele rendőr autó , de az sajnos csak "offline" módban van..
vagy "csaljak" , s az online videókat keverjem az offline videókkal ???
-
StormLine
senior tag
válasz
ja jut eszembe nem akar valaki lanozni rajtam és rapcheen kívül?
a packot egyébként nem 10khoz kéne viszonyítani hanem 0hoz mert pár autónak annyiba kéne kerülnie
-
Eddy(HU)
csendes tag
válasz
Tökéletesen egyetértek
nem reális!
TDU klub: HUN Easy Riders
-
Lunatic666
tag
szerencsére a "HC" divat kezd kihalni , mindig az volt h aki "profi" az hc-ben nyomja...
még jó h nem vagyok profi, nekem sose tetszett h 20km/h-val kell bevenni minden kanyart, 200 méter magasan egy kilométeren át repül a cucc egy domb után... nekem nem ez az élethűség ....
a drift se igazán drift ebben a játékban... szóval a hc számomra inkább csak "bohóckodás"...
aki driftelni akar az Grid-el játszik , reklám offvégre a HC betűkódot lecseréltük az ACE betűkódra.... ACE nagyhatalom lettünk szerintem, mert más országból még sose láttam egyszerre 4-5(vagy többet) százast együtt nyomulni... szóval, csak így tovább! mindenki törekedjen a 100%-ra
-
Fitti
tag
Köszi Leslie a krúzt!Nagyon jó volt!
Csináltam pár képet lesd meg!
Itt még ferrarival krúzoltunk:
[link]
[link]
Aztán Skyline drift
[link]
[link]
kétkeréken -
szabod
senior tag
hoffman:Te jártál már Hawaii-n is? Ez O'ahu nem Hawaii, tessék megjegyezni! Mindkettő a Hawaii-szigetcsoport tagja, de amúgy 2 teljesen más sziget.
Fel: Vistánál C:\Programdata\Test Drive Unlimted mappában van az Addon.txt .
Ma ilyen kötekedős kedvemben vagyok, nézzétek elHogy értelme is legyen ennek a hsz-nek:
Nem tud valaki egy módot, ami a Lamborghini Gallardoból egy LP560-at csinál? Nagyon megtetszett ez az autó -
hoffman_
nagyúr
Igen a 10 vs 3,8 már tényleg nem sok. Csak tegyük hozzá, hogy akkor sem szép dolog. Az alapjáték már így lett megírva, ezekkel az autókkal. Még a hülye is látja. Akkor miért nem lehetett akkor belerakni? És mondjuk 12-ért adni. Most meg nem 4 lenne, hanem 5-6...
Egyébként nem mondtam le a megvásárlásról, csak kicsit toldóik
(ez így nem pontos... akkor lemondok a vásárlásról, ha heteken belül jön a füles, hogy érkezik a TDU2
)
Lunatic:
-
Fel
addikt
válasz
hoffman_ #10505 üzenetére
C:/Doc and Sett./All Users/App Data/Test Drive Unlimited (XP-n), "C:\Users\All Users\Test Drive Unlimited" (Vista), ebben a mappában van egy addon.txt fájl, ezt töröld ki és csatlakozhatsz a szeróra (igaz a pakkos kocsikat nem tudod majd használni, mert ledob, de legalább láthatod majd, mivel vannak azok akik új járműveket használnak. Offline használhatod őket továbbra is).
A megjelenésekor 10000 pénz volt a TDU... ahhoz képest az a 3800 nem sok egy kiegért. -
hoffman_
nagyúr
Üdv!
A fórumból kicsit eltűntem, de Hawaii-t nem hagytam ott. Igaz többet tanulok otthon, mint a parton száguldozom, de ez van. Össze kell vakarni a tudást, nem ingyé' van...
Gondoltam megosztom veletek, hogy kipróbáltam a Megapackot. A szándékom az volt anno, hogy megveszem eredetiben. Sajnos ez nem jött össze. Máig is bánom, így kimarad az onlie krúz az F40-el és társaival. Most is csak próbaképp szedtem le, hogy megnézzem milyen is.
Azonban csalódtam. Vagy nem is csalódottság, nem is tudom mi ez. Van benne sok olyan autó, ami a szívem csücske, és nagyon rossz, hogy nem nyomulhatok vele, de összeségében 4k-ért, azaz az alapjáték áráért? Édeskevés. Elég mocsok egy húzás...
Mellesleg tönkrevágta olyan szinten a gyári TDU-m, hogy nem enged a szerverhez csatlakozni, amivel eddig nem-igen volt probléma. Majd megpróbálom később, de azt hiszem reinstall lesz.
Ennyivel is okosabb lettem
Addig is mindenkinek kerékre feeeeel
(akár 2, akár 4. de inkább 4
)
-
toweliee
csendes tag
szevasztok!
én egy jatekos lennnék. átjönnék ide forumozni a sg-röl merhát ott nemigazán szimpatikus nekem az a cukrozott pepsi meg az emberek nagytöbbsége.
de nyugalom nem leszek aktiv forumozo.....bár a jogsimat elvették ittas vezetésért,szal vhol ki kell élni magam mostanság
ezuttal szeretnék érdeklödni h itt a ph sok szoktak e a versenypályán körözgetni, mert azt nagyon hiányolom. mindenki abba a szarfos HC mod ba nyomja, merh ö mekkoranagydrifter.
a listára is fel szeretnék kerülni ha lehet. ( nick name: toweliee )
további jo szaguldast.
üdv towelie
-
Fitti
tag
Üdv mindenkinek! Nem voltam pár napig, mert nagy munkában voltam itthon. Most már van időm és elolvastam a fórumot. Ahogy néztem nem hiányoztam senkinek
és nem volt semmi nagy dolog amiről lecsúsztam volna.
Most megyek a szigetre, mert már nagyon hiányzik!Remélem találok ott vkit, mert itt nincs nagy élet!
-
Bull26
tag
köszi Eddy
jót motoroztunk
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- Xiaomi Mi 11 8/256GB HIBÁS!
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest