- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Azonnali fotós kérdések órája
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- Everest / AIDA64 topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stalker-2572
veterán
Valaki meg tudná mondani, hogy a Lamboknál a szíválasztásnál a yellow milyen yellow?
-
meszicrx
csendes tag
Valaki nem jön a pályához most?Végre be tudok menni!
-
-
hahajdu
aktív tag
letöltöttem egy (innen linkelt) sound pack-ot, de valami förtelmes. A fordulatszám tartományt három különböző hang tölti ki, és amikor átvált az egyik a másikra (ahogy nő a fordulatszám), nagyon hallatszik az átmenet és bántja a fülemet
Tud valaki valami tényleg jó soundpack-et? Esetleg az eredeti fent van neten?
-
DigitXT
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #14088 üzenetére
szal felül van értékelve a kuplung
Öhöm, egy olyan autónál, ahol nem kell használni?
Próbáld meg mondjuk a Narduccit, a Corvette-tel. -
Kloss
őstag
Ismeritek HUN.AAAAAAA-at?
-
Lunatic666
tag
ha már úgyis mindenki Tesco-Zsömle kihívásán zizeg (amúgy grat, nagyon jó pálya), lehetne ma egy Mercedes CLK-GTR Cruise!
helyszín a szokásos Triumph HQ
időpont : passz, én öt perc múlva is ráérek, de 18 órakor is jó, szóval mind1 ;) -
blazsey2
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #14081 üzenetére
Szép
-
DigitXT
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #14076 üzenetére
És mit trükköztél?
-
Kloss
őstag
Az első CP-nél nekem többször is zöld volt az idő
(manual váltó)
A másodiktól kezdve szépen pakolom rá a másodperceket
Most vettem az autót fél órája, még azt is ismerni kell. (ez persze nem azt jelenti, hogy később jobban fog menni)
TESCO-Zsömle: én nem 0.7-et dobok el, hanem 7-et
, kanyarból kijövet kelleténél több gáz és jön a piruett
1'42"60 volt eddig a legjobb időm... -
TESCO-Zsömle
titán
1'39"69
-
Tattix
tag
válasz
Szabód és te se vagy komplett!Hogy a búbánatba vagytok ekkora pengék?
-
Dirtyz
őstag
válasz
grat, és ment privi
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
TESCO-Zsömle #14075 üzenetére
Bár trükközni kellett hozzá...
-
TESCO-Zsömle
titán
-
Mosquitoo
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #14073 üzenetére
Végülis tök fölösleges ezen felhúzni magunkat, ez a verseny úgyse számít bele semmibe
-
Mosquitoo
senior tag
válasz
szabod #14067 üzenetére
Azért az is érdekes, hogy a 10. és a 11. CP között (ami egy sima egyenes) 2 mp lemaradásom lesz...
És tuti, hogy nem amiatt van, mert ennyire szarul jövök ki előtte a kanyarból...
szerk: Valószínűleg nem a te hibád, már egyszer Bronconak is bebugzott, bár az durvább volt.
-
szabod
senior tag
válasz
Mosquitoo #14068 üzenetére
Akkor nem tudom, mitől lehet. Egy biztos, trainert és egyéb csalást nem használtam.
1. Nem szoktam, max ökörködni
2. Nem fogok veletek kitolni és nem is akarom eljátszani a bizalmatokat.
3. Bannoltatni meg főleg nem akarom magamat (bár csalóvagyok és társait sem bannolták, de mindegy)
Szóval nem tudom, hogy mi az oka ennek a 2mp-s előnynek. Lehet, hogy valami bug, vagy mittudoménHa sehogy nem lehet lenyomni azt a 2mp-t, akkor legyen sztornózva a verseny, és akkor a pack nélküliek is örülhetnek.
szerk: akkor végülis tökmindegy, ez úgysem számít bele
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
szabod #14067 üzenetére
Nem lesz új "verseny", és most idézem magam:
(#14032) TESCO-Zsömle
Ha szeretnétek feltehetem a Qualifikációnak szánt versenyt is, próbaképp.
(#14038) TESCO-Zsömle
Próbaverseny feltöltve PH! - #00 néven.
Remélem mostmár mindenkinek vili, hogy 01-el kezdődik a versenysorozat. Ezen megy, aki akar/tud. Mégegyszer SORRY, amiért pakkos kocsi van benne. Becsúszott...
-
TESCO-Zsömle
titán
-
Mosquitoo
senior tag
válasz
DigitXT #14061 üzenetére
UP! Ezt én se értem, hogy hogy lehet úgy rajtolni, hogy az első CP-nél ne kapjak másfél másodpercet?
szerk: a manuális váltó nem magyarázat erre, ugyanis én is manuális váltóval megyek... próbáltam nagygázzal, kisgázzal, félgázzal... de sehogyse sikerül úgy rajtolni... -
szabod
senior tag
válasz
DigitXT #14061 üzenetére
Hát meg kell hogy mondjam kicsit "csaltam". Én billel és autoamata váltóval szoktam játszani, de msot itt volt az egyik haverom. Beállítottuk manuális váltóra, én vezettem, ő váltott. Azt, hogy hogyan sikerült rajtnál úgy mennünk azt nem tudom. Bár, ahogy itt olvasgatok, lehet hogy új verseny lesz? Gondolok itt arra, hogy egyesek kiesnek, mert packos kocsival kell menni. Ez van
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
nicoka #14065 üzenetére
Hát ígértek Off-Road-ot, dinamikusan változó időjárást, időjárással változó vezetési viszonyokat, jobb multi-részt, több verdát, de hogy ebből mi lesz, vagy hogy kijön-e egyáltalán, arról semmi konkrét.
Én arra leszek kíváncsi, hogy a TDU4-ben, vajon lesz-e motorcsónak...
-
nicoka
tag
Mikor jön a 2, és miben lesz más?
-
Dirtyz
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #14063 üzenetére
Nem hiszem, hogy a carpack akkora plusz játékélményt ad, a szervet kicsit elhanyagoltnak érzem. Lassan itt a TDU 2 majd költök arra...
Nem lusta, csak nincs túl sok időm játszani
-
Dirtyz
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #14057 üzenetére
Ehh..
-
DigitXT
félisten
válasz
szabod #14014 üzenetére
A PH! #00-ban hogy a tökömbe mész 2 mp-cel jobbat az első checkpointig?
A többit most hagyjuk, mert volt, hogy még faragtam a dolgon.
Bár ez a rajt kérdés kicsit elveszi a kedvet: utánégetőt kell a kocsiba rakni, vagy pl. nitrót? (Arra már rájöttem, hogy a kocsit tuningolni kell (3-as szint), szóval azt ne mondd válasznak!
Btw. MegaPackos kocsival bajnokságot rendezni kicsit diszkriminatív szerintem, de ezt már természetesen nem neked, hanem TESCO-Zsömlének címzem...
)
-
gagyenkov
tag
válasz
TESCO-Zsömle #14057 üzenetére
Aljasok vagytok
Nekem még nincs gépem
Pedig kíváncsi vagyok
Talán jövőhéten! De akkor végetek
-
Davetim
tag
Egyelőre én kimaradok a mókából mert nincs packom (még
)
Úgyhogy folytattam a Ford GT @ Tantalus című hobbimat és végre összeraktam egy jó időt.szerk: kb egy hete próbálkozok
-
Dirtyz
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #14050 üzenetére
Bármelyikben, vagy egy bizonyosban...? Elmentem egybe, de tök "üres" volt a kihívások "ablak".
-
bendeguz 76
tag
válasz
TESCO-Zsömle #14038 üzenetére
kimentem a gyakorlatbol bakker
grat a pályához,van a közepén egy trükkös rész nem tudom,hogy vesztek 1.5 másodpercet ott.köszi Tesco
-
Dirtyz
őstag
válasz
Hol lehet elérni ezt a "versenyt"?
-
meszicrx
csendes tag
válasz
TESCO-Zsömle #14044 üzenetére
Ahaaa!!!Akkor ezt oldotta fel.Még odáig nem jutottam a felfedezéssel.Köszi.
-
TESCO-Zsömle
titán
-
meszicrx
csendes tag
válasz
27%
De tom, hogy champion szinten adná, csodálkoztam is miért írta ki.... De viszont nincs az üzenetek között.Na mind1 lehet halucinálok -
blazsey2
senior tag
válasz
Jó lett
-
meszicrx
csendes tag
Üdv mindenkinek.Az lenne a kérdésem, hogy miért nem enged be a pályára a játék?Egyszer a carrier során kiírta hogy bemehetek de nem enged be, le van zárva.
.Ötlet???
-
DigitXT
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #14032 üzenetére
Kíváncsi vagyok, milyen formában lesz ez a verseny, szóval tedd fel nyugodtan.
-
SonyBlack
tag
válasz
Hát ha annyira durva a qvalifikáció... azért bepróbálnám én is!
-
blazsey2
senior tag
válasz
Én szeretném ha feltennéd!
-
TESCO-Zsömle
titán
Megvan az első 7-8 verseny.
Nem lesz csoportbontás, helyette szekvenciális verdák vannak, ha ez így megfelel.
Ha szeretnétek feltehetem a Qualifikációnak szánt versenyt is, próbaképp.Pontozás F1 rendszere alapján, hátulról feltöltve, vagyis, ha csak 8 nevező van, akkor senki se kap 10 pontot.
-
A-l-i-e-N
aktív tag
Hali!
Valaki nem jön esetleg krúzolni egy kicsit? 10:45 és 11 között az AUDI szalon parkolójában leszek!
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
gagyenkov #14029 üzenetére
Nekem meg még nincsen kvalifikációs versenyem.
Nálad nem számít, 1-2 embert alapból a felsőházba soroltm, köztük téged is.
Amúgy meg tessék elmenni egy botba, pultracsapni az anyagiakat és követelni a neked járó GTX295-öt!
sz: GTX295-öt vagy HD4870x2-t mindenkinek államilag!
-
gagyenkov
tag
válasz
TESCO-Zsömle #14020 üzenetére
Hé várjatok már!!!!! Nekem nincs VGA-m
Szervizben van! Talán jövőhéten meg lesz!
Lehet pótvizsgázni is?
-
Tattix
tag
válasz
TESCO-Zsömle #14025 üzenetére
Akkor az kvalifilációnak erős lesz nem?
Gondolhatnál az olyan gyengébbképességüekre is mint én! -
TESCO-Zsömle
titán
Miután végeztem az alaplap átkozásáva gyúrtam 2 pályát. Mindkettő úgy indult, hogy kvalifikációnak, de mindkettőt csak 3. próbálkozásra sikerült végigfutni...
-
blazsey2
senior tag
válasz
Na végre,már nagyon vártam a versenyt!
-
SonyBlack
tag
válasz
Hát részvétem a számítógéped miatt, voltam hasonló helyzetben sajnos én is, és persze jobbulást mindkettőtöknek!
A qvalifikációt várjuk, de azért remélem te is beleraksz pár eredményt, aztán az éles versenyekben már friss géppel/rendszerrel ott leszel te is!
-
Pumuklee01
csendes tag
Tegnap az M3 moddal sikerült átlépnem a 3000km-t, az autót akkor vettem amikor a modot felraktam, köszi srácok, remélem még sok ilyen kruz lesz mint a tegnapi
Este otthon feldobom a képet is
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
SonyBlack #14017 üzenetére
Emlegetett szamár... Mondhatni...
Nemrég volt egy rendszer összeomlásom (XP nem bírta a korábbi alaplapcserét), elég keményen megbetegedtem én is, most pedig gépújítás közben vagyok. Ilyenkor minden időmet az apróhírdetéseket bújva ás teszteket/cikkeket olvasva töltöm. Emellett persze barkácsolok is.
Enyhén szólva elhanyagoltam a versenyt. Bármikor készen állok a leszervezésre, de nem biztos, hogy versenyezni is tudok...
Megyek TDU-t telepíteni, és megnézem hogy áll a hézet. Csinálok egy Qvalifikációs versenyt meg egy mappát a vinyón az eredményeiteknek.
-
MS74hu
tag
Szia Tibibácsi.És köszi a turákat.
Én se leszek 1 ideig mert eladtam a Notimat,de gözerövel keresek másikat. Addig is a gumikra vigyázni
-
Pumuklee01
csendes tag
Szeretném megköszönni a tegnapi kruzt Lybrának, Holecskonak, Fitti-nek Art Mooney nak. jó volt végre normálisan menni, nem úgy hogy valaki egyfolytában belém száll hátulról 300 al. Érdekes módon ha 150 el ment az első mindenki ment 150 el mögötte nem rohant senki elörre, élvezetes és emlékezetes krúz volt. Köszönöm srácok.
U.: bocsi a lemaradásokért, próbáltam a ts-t belőni, de majd még gyúrok rá.
Üdv.
Kisvuk -
mgoogyi
senior tag
Ph-s versenysorozattal mi van? Selejtező/csoportok/stb.?
-
SonyBlack
tag
TibiJax Remélem mihamarabb viszontlátunk a szigeten, bár szerintem akit egyszer beszippantott Ohau, az vissza fog térni!
-
Tibiajax
nagyúr
Kedves tdu-s ismerőseim, barátaim,
Holnapi nappal egy jó időre búcsút veszek a szigettől, és másfajta vizekre hajózok tutajommal, nem tudom még azt sem, meddig leszek távol. A topicot azért nem hagyom feltétlen itt, mert gép közelében azért leszek, munkám során is.
Hadd köszönjem meg az eddig megismert Barátaimnak, kruzpajtásaimnak (Pecc, Nathan, Bendeguz, Stormline, és még sokan) a rengeteg kilométert, nagyon remélem, h nem olyan soká vissza tudok térni, van egy meglehetősen keserű érzetem, h nem fogom kibírni túl hosszú ideig az érzés nélkül, amikor csak mész a nyugati partvidéken, egy gyönyörü autoval, hallgatod közben a kellemes kis latin muzsikát, és egyszercsak már jönnek is a jól 'bevát' cimborák..és akkor érzed azt, h nem vagy elfelejtve itt sem, h gondolnak rád, h fontos vagy.. egy jó kis kocsikázásra legalábbis mindenképp.És ez tök jó.
Búcsúzóul pár kép, jó másfél év legkedvesebb pillanataiból
Mindenki Lassie barátjával...
a legkedvesebb képem, a kedvencem
Bronco bácsi, a legjobb honfitársunk, akitől sokat tanultam...
..és a világ legjobb tdusaival..
büszke voltam a pillanatra..
Sziasztok!
-
StormLine
senior tag
válasz
hoffman_ #13996 üzenetére
ami az első 6 képeden van az nem 4x, de nem is igazán AA egyáltalán. a fájlnév alapján a 7. a legkorábbi, gondolom utána kikapcsoltad az AAt
Cerebellum: de játsszon TDUt. a pack még 1500-2000et se ér meg, pár plusz autónak nem kéne pénzbe kerülnie. az alap TDU a lényeg, a pack nem szükséges a mókához
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Okos Otthon / Smart Home
- BMW topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Új Dell 16 Inspiron 5630 FHD+ IPS i5-1340P 4.6Ghz 12mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- AMD Ryzen 5 5600X Dobozában
- MacBook Air M1 (13", 8/256 GB) Szép állapotban, dobozával, töltőjével!
- Lenovo legion 5 gamer RTX3060 tgp130w 32gb ddr4 , 1.5 terra m2 ssd
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest