- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung LCD és LED TV-k
- CPU léghűtés kibeszélő
- Bluetooth hangszórók
- Letisztult külsejű, "lopakodó" alaplapok a Gigabyte égisze alatt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pecc
őstag
Carrera GT, a Farboundon.
-
HUNPalika
csendes tag
válasz
Hammon Serra #11290 üzenetére
Pihent a csávó.
-
HUNPalika
csendes tag
válasz
Lunatic666 #11288 üzenetére
Voltál fenn egyáltalán? 9 óta fent voltam, de nem láttalák, pedig kerestelek.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
?? mivan?
-
Tattix
tag
válasz
Ez nagyon pihent!Bexarás!
-
szabod
senior tag
válasz
Lunatic666 #11289 üzenetére
A múltkoriról lemaradtam, de ez a hely tényleg jó lesz. Ott van a Keletitől nem messze, BKV-znom se kell majd
-
Mosquitoo
senior tag
válasz
LoooL
-
Hammon Serra
senior tag
Tibiajax egy kemény esti krúz után nem bírja ki, hogy a munkahelyén ne próbálja ki az új
BRETON-K' WRC-t
[link] -
Lunatic666
tag
21:00 - Triumph Hq - mA vagy mB , ha nincs jobb dolgotok gyertek!
-
gagyenkov
tag
Na kész a pedál! Meg patkoltuk
-
gagyenkov
tag
HOPPÁÁÁ!! Eltört a fékpedálom!!!
-
szabod
senior tag
Október 23-26 Oldtimer show Budapesten a SYMA csarnokban. Bővebb infó itt. Jöjjetek el, megéri
-
brd
nagyúr
válasz
Jakab66[hun] #11270 üzenetére
Na, a másik IQ fighter...
Értsétek már meg, a (rendesen, a leírás alapján kivitelezett) crack-nek egyetlen hibája van, néha a map-nél kiírja, hogy connection lost. Amúgy semmi, az összes verseny rendesen indul.
Egyébként tényleg érdemes megvásárolni, a játékot, különösen a mai árán. -
gagyenkov
tag
válasz
TESCO-Zsömle #11267 üzenetére
Az élet néha kegyetlen!
Egyébként én meg pont azért tudok ott lenni
Majd szervezek egy "utó Magnum túrát" is!! De remélem a ma esti versenyen azért ott leszel és persze Ferke is!
-
Jakab66[hun]
senior tag
bocsi a sok vesszőért meg hibáért....
reggel van még -
Jakab66[hun]
senior tag
válasz
Sanyix #11260 üzenetére
Értsed már meg, hogy nem crack hiba... Nekem is ez volt vele a gondom, ne aggódj. Mint nagyon sok ember, elöször én is warezoltam, hogy kipróbáljam. Nekem is szar volt. Akármilyen crack, akkor is azt csinálja. Olvastam róla, youtube-on néztem vidiket, láttam, hogy fasza, meg nem a versenyhez mentem el a warezben, hanem leszedtem egy 100% save-et, és kipróbáltam az autókat. Nagyon megtetszett, ezért megvettem eredetiben, nyár közepe felé, amikor mentem nyaralni, nyár végén hazajöttem, felraktam, elsőre ment is online... és még annál a versenynél sem "forgott csak körbe a kamera" hanem egyből beadta.
Gondolkozz... nekem megérte megvenni
-
Ferke[HUN]
tag
válasz
TESCO-Zsömle #11267 üzenetére
Az hozzám hasonlóan kimarad!
-
blazsey2
senior tag
Fölraktam egy drive-in versenyt de a a cél időt elfelejtettem fölvinni igy a verseny semmis!Legközelebb javitom!
-
Sanyix
őstag
válasz
orszagtom #11257 üzenetére
nem, saturn akármit...
Miért hogy lehet még máshogy megcsinálni egy exe felülírást?
Nem fogom megvenni amíg nem látom hogy érdemes, és ebből bizony nem látom.
Egyébként úgy 99 játékból 1 nél van ilyen megmagyarázhatatlan crackes probléma. Nem is tudok más ilyen játékot mondani.
-
-
Sanyix
őstag
válasz
Jakab66[hun] #11254 üzenetére
így viszont nem is lesz az
érdekes játék ez, csak ehhez tudnak rossz crackeket csinálni.
-
Sanyix
őstag
Elmegyek az úgytűnik első versenyre a játékban, ahova a gps elvisz autóvásárlás után, enter, kiválasztom hogy single player, start. Azt forog körbe a kamera, ahogy addig, de se start se back se change vehicle-re nem csinál semmit, csak forog és kész. Csak esc exitgame, újra indítással lehet ebből kilépni, persze ha újra megpróbálom megint ez lesz. Ez mit képvisel?
-
gagyenkov
tag
Én benne vagyok, csak az lesz a gond szerintem, hogy nem mindenki tud akkor venni egy 308-ast! Nekem is elő kellett rendelnem és kaptam az üzit amikor vehető volt
TESCO-nak!! Azért írtam nagybetűvel, hogy mindenki észrevegye
Persze a jelszó továbbra is "phhu" Egyébként kösz az észrevételt! Tényleg megtévesztő lehet!
-
gagyenkov
tag
válasz
SonyBlack #11240 üzenetére
Pálinkás szép, jó reggelt minden játékosnak
Két rendezvényt szeretnék bejelenteni Gagyi bácsi szervezésében
Az első a péntek esti verseny ami természetesen a "DIVIDE TO RULE" versennyel kezdődik! Csak most a találkozás egy kicsit messzebb lesz! Pontosan a déli MClaren szalon mellett a tengerparton! Azért itt mert talán nem lesz sok külföldi és mindenki befér majd! Meglátjuk! 19.00-kór találkozunk és körül-belül 10percet várunk! Aztán egy közös fotó és indulás! A verseny jelszavas! Jelszó(aki még nem tudná) PHHU! A másik rendezvény a MAGNUM túra! Ezt szombat 14.30 ra tervezem! Csak Ferrari 308GTS piros verdákkal és Hawai-mintás ingben
Találkozás annál a szalonnál ahol a 308-ast kapni lehet! Itt is kb: 10 percet várunk! Aztán fotó és indulás! Útvonal: Magnum háza onnan Forza tuning majd gyémántfejben egy kör és le a strandra! Persze mindenhól egy fotó! És ha lehet ne rohanjunk! Még egy meg jegyzés, mivel én a boltból játszom és nyitva vagyok lehet, hogy időnket meg kell állnom ha vevő jön! Ezért elöre is elnézéseteket kérem!
-
StormLine
senior tag
Nathan pont most dobott le vagy a friendlist a fos? (jó tudom az fos de az miatt nem látlak?) all playersben se talál a környéken :\
-
-
-
Jakab66[hun]
senior tag
Enjoy-al terveztünk, egy "izmos" kiruccanást
Ez egy szép burn out show lenne, csak nemláttam Enjoy füstjét :S
Ezért bevágtam a durcát, és hátat fordítottam a világnak...
Enjoy mellettem állt, és odajött vígasztalni...
Végül boldogan búcsúzkodtunkKöszönet ezért Enjoy
-
Pecc
őstag
-
Sanci789
aktív tag
válasz
.:Kristian:. #11223 üzenetére
Először én is forintnak olvastam, mondom mi a f*sz van?!!?! xDD
-
Pecc
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #11225 üzenetére
Kár, pedig most lehet eljutok, mint néző
-
StormLine
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #11224 üzenetére
azért a designereknek is van beleszólásuk. vannak szép és gyors autók
-
gagyenkov
tag
Indulok át a hegyen 60km kb az út! Ha valaki akar jönni a Triumph szalonnál vagyok 10percet! Egy C-verdával!
-
Pecc
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #11214 üzenetére
Azért ne tépd el nagyon, aztán meg nem lesz mivel bemutatnod a géped az MTH-n
-
Orsyka
tag
Állítólag ez azért van, mert megtelt a Friends list. De nem tudom, csak még régebben olvastam vmi fórumon.
-
Sirpi
senior tag
Nézzétek már, lehet Enzo-klónt venni, ha valakinek drága az eredeti: Arash AF10
-
Sh4rKy
senior tag
hali mindenki
megint elővettem a játékot, kicsit szórakozgatni, mivel megjött a logitech momo kormányom, amit már nagyon vártam és hát nem csalódtam a tdu-ba mert hatalmas élményt nyújt a játék egy ilyen cuccal
láttam pár képet lentebb, pl M3 meg Lambo Countach, azokat honnan lehet beszerezni? mert a carpack-be tudtommal nincs bent, vagy tévedek? -
laccceee
csendes tag
válasz
kanmajom #11208 üzenetére
Egy alternatív
megoldás azért van erre a "problémára"
Légy Jedi....
Monitorkábel kihúz, aztán meg az erő vezesse a kezedet.
Vagy fényerő 0...Kiváncsi vagyok, hogy majd valamikor
a második részben lesz-e napszakváltozás, vagy full éjszakai lesz ??
És egyáltalán, mikor lesz már végre TDU2???Amúgy respect: c64 => van történelmed!
Nekem biza az első gép egy Amd 5x86os voltés elég kevés játék ment el a virgácson.
Én nem is tudom
hogy mit csinálnék éjszakai módban
.
Így is sokat vagyok pályán kívül -
kanmajom
tag
ebben a játékban sosincs este?
-
SonyBlack
tag
válasz
enjoy018 #11201 üzenetére
Pedig csak annyi a lényege, mikor fel installálod, megjelenik egy kis áttetsző ablak, és ha azon nyomsz egy jobb klikket, a beállítások menüpontban bent van minden. (utána persze beállítások mentése.) Van mégy egy menüpont ahol a forgalomalakítást engedélyezed. Nálam ennyitől javult a helyzet. A szerverre is gyorsabban jelentkezik föl.Reméltem hogy segít nálad is, de lehet akkor máshol van a hiba...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest