Hirdetés
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- CES 2026: 1 kHz-es modell is akad az Acer idei monitorkínálatában
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Pánik a memóriapiacon
- Projektor topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Plazma TV topic
- Kompakt vízhűtés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kraftxld
üzenetére
Nekem is így lett volna, csak 2-3 napot kért az ember, azt meg ki várja ki, mikor az új autóját akarja átvenni ami már ott áll?
Egyébként abban is csak az volt a rohadt szánalmas, hogy egy hasitasis okosba' oldjuk meg ember került oda valahogy, zsebbe csúsztatott 20-asért kínált szolgáltatással. Én az ilyeneket eleve nem szeretem etetni, mert amíg ezt megtesszük, addig így fognak működni a dolgok. Ezt kellene legalizálni, ahogy h1mpi is írta, akár opcionálisan meghagyva a saját ügyintézés lehetőségét ingyenesen, és ezzel máris tök pozitív optikája lenne az egésznek még a többiekhez képest is.
-
CsodaPOK
senior tag
válasz
kraftxld
üzenetére
Bosszantó persze, de teljesen legálisan állnak oda tölteni. Nyitott számukra a szolgáltatás, általában a legolcsóbb, legmegbízhatóbb a SUC a maga kategóriájában. Persze, hogy oda fognak menni. Arról meg ők nem tehetnek, hogy csak így tudnak odaállni. Ha csak olyan autó menne oda, mint ők, akkor nem foglalnának már két helyet

Én inkább oda vezetem vissza ezt a problémát, hogy amikor meghozták azt a döntést, hogy EU = CCS, akkor miért nem tudták belefoglalni ebbe azt is, hogy és a csatlakozó az autó bal hátulján kell legyen. Vagy, hogy olyan helyen kell legyen, hogy az autó hátuljától számítva X méteres kábellel elérhető kell legyen. Vagy bármi hasonló előírás, amivel egy viszonylag szabványos mederbe lehetett volna terelni a csatlakozó, töltőkábel, töltőoszlop elhelyezését.
-
CsodaPOK
senior tag
-
CsodaPOK
senior tag
válasz
kraftxld
üzenetére
Kő alatt tetszett lenni Kecske Bácsi?!
Vagy másfél hónapja ezen megy a vinnyogás a különböző helyeken, hogy megnyílt-e már a pécsi SUC
Amúgy igen, pár napja üzemel. Október közepén (talán 17-én) lesz ott valami hivatalos Tesla-s átadó rendezvény.
Ha minden jól megy, akkor a közeljövőben viszonylag SUC létesül különböző Tesco-knál. Kötöttek egy partneri megállapodást.
-
fo_di
őstag
válasz
kraftxld
üzenetére
nyilvános töltőjük nincs, ők is konnektoros töltőkre dugják a szalonautókat is
a belvárosban van egy supercharger, de nekem az végül nem kellett, belefért egy töltéssel oda-vissza szegedről (odafelé autópálya, kb 49-51%-ot fogyaszt a standard range model 3, de hazafelé a főúton küld, az rövidebb is jó 40 km-rel, így az kijön kb 30%-ból, és kb 20%-kal hazaértem mindkétszer) -
Danex
addikt
válasz
kraftxld
üzenetére
2019-es LR-en eddig is elérhető volt a 3 kamera tolatáskor csak fel kellett húzni újjal, hogy az oldalsó 2 is látható legyen.
Ami újdonság, hogy mostantól már a B oszlopon lévő kamera felvétele is elmentődik sentry és dashcam esetén, bár elvileg a régebbi modellek nem biztos hogy ezt elérik. -
Doki16
addikt
válasz
kraftxld
üzenetére
Azt én értem, de akkor miért működőtt odafelé és visszafelé nem. Ez nálatok is így megy, hogy akar komplett 20 km-es szakaszra nem jó a sebesség korlátozás, mert beragadt az elején egy 50-es tábla. Egyszerűen így használhatatlan az Autopilot, mert nem hajlandó azzal a sebességgel menni amivel elinditom. Vagy van erre megoldás, hogy ne ragaszkodjon a tábla által vagy saját maga által gondolt sebességghez?
-
balees
tag
-
F-ECT$
titán
válasz
kraftxld
üzenetére
Az EAP is, nem csak az FSD?
madgie: ha nem is engednek: a Tesla sem enged, szóval tényleg minimális árban a különbség köztük, nem ez fog dönteni szerintem.
Btw ajánlott lízing céget tudtok mondani? Teljesen vak vagyok a témában, de valószínűleg cégként venném, nem magánszemélyként.
-
F-ECT$
titán
válasz
kraftxld
üzenetére
Az jó ár. Én csak becsléseket láttam, nincs még konkrét kiszemelt kocsi. Persze lehet, hogy a nagyobb önerővel jobbá lehet tenni, a casco úgyis a lopásra és a nagyobb károkra jó, nem a kis parkolási karcokra. (Nekem is 20+ évnyi balesetmentes vezetés van a hátam mögött, de Bp, és az is lehet, hogy cégre lesz véve.)
-
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hardcore café
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Renault, Dacia topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Mijia Smart Socket Plug kínai WIFI-set keresek
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Mi Vacuum Cleaner mini kézi porszippantó
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Apple iPhone 16 Pro Max - Black Titanium - 256GB - Akku: 90% - Megkímélt állapot!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
a forgalmi, törzskönyv, rendszámtábla is 0 Ft volt.

Mindig elfelejtem, hogy van nem AWD is.