Új hozzászólás Aktív témák
-
rootkiller
őstag
Azt hiszem írtam arról, hogy egy copolyester húr ilyen 10-en óra után elveszti a tulajdonságait és tönkre megy. Közben teszteltem a dolgot. Mostanában a tennisoutlet-es Orange Tiger-t használom, mert megtetszett. Régebben ezt csak edzésre használtam és ott nem szerettem, de az az edzés miatt volt, most nagyon is jónak gondolom. Felírtam, 16 órát játszottam vele mire azt mondtam hogy húrozás, de 14 óra után már nem volt az igazi. Most a másik ütőben lévő húrban 7 óra játék van.
Van három ütőre való Head Sonic Pro-m. Próbáltam régebben, nagyon puha húr, majd újra fogom tesztelni. Kiváncsi leszek mennyire tartós. Van a tennisoutlet-es húrból a Black Spyder ami majdnem teljesen ugyanaz mint a Sonic Pro. Vagy az Orange Tiger-ből vagy a Black Spiderből fogok venni 200m-t, az előbbi 50€ az utóbbi 35€ tehát nagyon kedvező így.
-
rootkiller
őstag
Ma játszottam egy arccal akivel kétszer is játszottunk hosszú meccset versenyen. Mindkétszer az volt a szitu hogy buta hibákat vétettünk és a másik hibájából éltünk. Ma azt csináltuk hogy nem 2 hanem 3 szervát lehetett ütni ami egyébként mindkettőnknek egyformán jól jött, gyakorolva így a szervát. Meglepően magabiztosan játszottam, persze volt néhány vicces rontás, néha furán jön tőle a labda, sokszor leblokkol pattanás után. 6:2 lett, de lehetett volna 6:1, háromszor volt előnyöm aztán végülis hozta a szerváját. Meglepetésre az összes szerva game-met sikerült hozni.
-
alázógyík
addikt
válasz
rootkiller #1396 üzenetére
Az ugyanolyan az most jó vagy rossz?
-
alázógyík
addikt
válasz
rootkiller #1393 üzenetére
Mintha magamat látnám....
Komolyan mondom, én is írhattam volna. Most a hétvégén Egerbe megyünk, ott fogok játszani pár meccset. Kíváncsi vagyok, hogy fejlődtem. Tavaly is szoros meccseket játszottam ott, legtöbbször vereséggel.
-
rootkiller
őstag
Érdekes heten vagyok túl. Szerdán ITN osztályzó meccset játszottam Ausztriában egy 6,9-es játékos ellen (Thiem 1,050, 10 a vége kb). A csávó baromi jó arc volt, és jót játszottunk, de nem éreztem túl sikeresnek a meccset. Voltak lehetőségeim, volt fogadó előnyöm, voltak szoros game-k, 50% körül beütöttem az első szervát, egy 4-5 ász is megvolt, ennek ellenére csináltam pár buta hibát, gyenge volt a fonákom is, valamint a salak is puhább volt mint itthon, végül kikaptam 6:1 6:0-ra. A csávót kérdezem hogy milyen ITN-t adna, azt mondta ilyen 8-ast, és valószínű Landesliga 4-be beférek 4-5-6 pozícióba, de kell játszanom még egy meccset majd.
Csütörtökön ütöttem egy ismerősömmel egy szűk másfél órát este villanyfényben meg nagy szélben, mondván hogy le kell játszani a bérletes óráimat. Direkt labdatartásra mentünk, számoltam sokszor hány ütés a labdamenet.
Pénteken első körös meccset játszottam a helyi Varga Sándor emlékversenyen. Nem volt szervám, átpöccintett másodikok mentek. Egy 60-as öreggel játszottam, akitől így 6:2 6:2-re kaptam ki. Dühítő hibák voltak, agyban voltam baromira szétesve, volt első szett 1:2-nél hogy 40:0-ról ment el az adogatásom. Egyfolytában ott volt a lehetőség hogy visszavegyem az előnyét a partnernek de nem sikerült sajnos.
Szombaton kezdődött a páros ilyen összesorsolós szisztémában. Összesorsoltak egy 2 méteres csávóval aki kurva nagyokat ütött. Az első adogató game-ja után azt hittem hogy sima lesz a meccs, kapásból három akkora szervát ütött hogy a return-ok mind out-ra mentek. Aztán elment a meccs 6:1 6:0-ra. Pillanatok alatt. A csávó iszonyat gyors első szervákat ütött egy méteres out-ra, meg jöttek a kettőshibák, hálóba vert kemény returnok. Nálam tök más jellegű hibák voltak, kis out-ok, olyan labdák amit nem tudtam megjátszani, rövid labdák. Páros rutinom mondjuk nincs. Egyébként akiktől kikaptunk döntőbe vannak.
Délután játszottam a vigaszágon második körben mert az elsőben visszaléptek ellenem. Melegítés közben beszóltak hogy 9 game-os meccset kell játszani. Elment 9:0-ra. Volt pár jó első szerva, de sok buta hibát követtem el, ismét elment 40:0-ról adogató game. Nagyokat káromkodtam, egy idősebb arc le is baszott miatta.
Amúgy érdekes, hogy a verseny a Babosék által üzemeltetett pályán volt. Mindig megy a duma hogy náluk minőség van, meg hogy ők értenek hozzá, persze ők a legdrágábbak. Ehhez képest ahol játszottam pályák egyik helyen se vízszintes az alapvonal környéke, párszor úgy éreztem hogy lejtőn állok. Elég gáz...és ezek kérnek 67 ezret egy személyre (tehát nem pályára) szóló szezonbérletért, 2700-at egy óra játékért. Drága! Délelőtt 1000-ért játszom az SVSE-n amit ugye a Gysev üzemeltet és jobbak a pályák plusz ha kiütöm a labdát meg fogom találni.
-
Cartevo
őstag
válasz
rootkiller #1391 üzenetére
Timit gondolok a Davis Cup-ról az esélyeket illetően.
-
rootkiller
őstag
Ti mit gondoltok a Davis Cup-ról az esélyeket illetően?
-
alázógyík
addikt
válasz
rootkiller #1386 üzenetére
Akkor nem marad más, mint hogy Hajrá!
Én tegnap kaptam egy hatalmas verést, egy nálam sokkal jobb, és rutinosabb játékostól.
Vissza is jöttem az álomvilágból.... mostanában azt éreztem, hogy mennyire megy, és jól ütök.Hát a nagy lóf@szt.
-
rootkiller
őstag
Timi bazmeg félelmetes. 5:4-nél sok-sok egyenlő meg előny meg amúgy előtte 15:40 dacára nem sikerült a break, utána pillanatok alatt 5:6...Mit akar így?
-
rootkiller
őstag
Hétvégén verseny is lesz itthon, mégpedig olyan párossal, ahol nem párok neveznek hanem személyek és a párokat úgy sorsolják össze. Izgalmas lesz
-
rootkiller
őstag
Van új edzőm. Egy 21 éves sráccal nyomom most aki edzőnek tanul, és elég jó edzést tartott nekem tegnap. Az ár is rettentő baráti
Holnap elvileg megyek ki Neudörfl-be ITN osztályzót játszani, ha minden jól megy a jövő évi szezonban a burgenlandi Landesliga 4-ben fogok teniszezni
-
Cartevo
őstag
válasz
alázógyík #1384 üzenetére
A szerván sok múlik, meghatározza a folytatást. Ha sikerül visszaadni, attól még alárendelt lehet a fogadó, bemehetsz a hálóhoz vagy elküldheted a másik sarokba. Ha nem sikerül az 1. szerva, akkor a 2. kármentő jelentőségű, hogy megmaradjon az irányítás, főleg break labdánál. Ilyenkor nehéz kérdés, hogy mennyit szabad kockáztatni, mert a válasz egyénenként változó.
-
alázógyík
addikt
válasz
rootkiller #1383 üzenetére
Nem is mondtam, tegnap a szerválást gyakoroltam a Pure Drive-al. Hihetettlen jó szerváim lettek, teljesen meglepődtem magamon.
-
Cartevo
őstag
Ezt a döntőt sem nézném a helyszínről...
-
rootkiller
őstag
válasz
alázógyík #1379 üzenetére
Na, fainság! Nekem amúgy a 25 kiló biztos hogy baromi sok lenne, viszont az új Pure Drive-t és az új Wilson Ultra-t tavasszal én is szeretném elhozni, bár azt gondolom hogy nem valószínű hogy tud bármelyik is annyival többet nyújtani mint a mostani Graphene XT Instinct hogy váltsak
-
alázógyík
addikt
válasz
rootkiller #1377 üzenetére
Megvolt az első próba. Remek páros.
Sokkal erősebb ütéseket tudtam pontosabban ütni. Az ütő rezgés csillapítása fenomenális, eszmétlenül jó volt.
-
alázógyík
addikt
válasz
rootkiller #1377 üzenetére
25kg-ra.
-
alázógyík
addikt
válasz
rootkiller #1375 üzenetére
A 2015-ös kiadásút.
Azt mindenki ismeris, szereti. Ma le is tesztelem.
-
alázógyík
addikt
válasz
rootkiller #1372 üzenetére
Én meg hétvégén fogom kipróbálni a Babolat Pure Drive ütőmet, RPM Blast húrral. Kíváncsi leszek.
-
rootkiller
őstag
Volt egy olyan érzésem hogy Federer nem fog itt nyerni. Lassan neki dukál egy visszavonulás
-
rootkiller
őstag
Azt el is felejtettem, hogy próbáltam ma a Babolat Pure Strike 18x20-at és a Wilson Pro Staff RF97-et. Azt kell mondjam hogy a 340 grammos Federer féle szörnyeteg máshogy volt rossz számomra mint vártam. Azt gondoltam, hogy majd a lendítés lesz nehézkés, de a problémát egész egyszerűen az jelentette hogy oda rakjam az ütőt ahol a találati pont a labdával ideális illetve az ideális útján vezessem végig az ütőt. A Pure Strike viszont csalódás volt. Úgy álltam hozzá, hogy na, majd az milyen fasza lesz. Ehhez képest nem volt semmilyen. Baromira hiányzott belőle a feeling. Még a rezgéscsillapítót is kivettem de persze nem lett jobb csak rezgett. A partnernek viszont nagyon bejött, mondjuk neki ilyen olcsó Babolatja van, ilyen 265 grammos jó szar húrral.
-
rootkiller
őstag
válasz
rootkiller #1369 üzenetére
Kipróbáltam. Nagyon pozitívnak érzem, igazán jó volt vele játszani, nem pattant túl nagyot, van benne érzés. Sokkal jobb szerintem mint a Babolat Roland Garros All Court ami az elején nekem kemény volt mint az állat és ment ki a francba, vagy mint a Wilson US Open ami meg ilyen rideg volt nekem. A tartósságra leszek kíváncsi, de nem hinném hogy ebben rosszabb mint az amúgy preferált Slazenger Wimbledon. Mindenkit bíztatok hogy ha van a környéken Decathlon akkor menjen be és vegyen egy dobozzal!
-
rootkiller
őstag
Egyébként Artengo TB 920-as labdát fogok kipróbálni a következő alkalommal. Arra jutottunk a tenniswarehouse forumán hogy Technifibre gyártású labda. Kíváncsi leszek.
-
rootkiller
őstag
válasz
alázógyík #1367 üzenetére
Hát van itt most nálam 97-98-99-100as fejű ütőből is és ha egymás mellé rakjuk őket nem gondolom azt hogy ezek között van valós különbség. Persze valamiért biztos van ilyen és olyan, de nem igazán érdekel hogy mekkora a feje az ütőnek. Biztos tök jó a Pure Drive, az új meg kifejezetten szép, bár te gondolom a régit vennéd jó árban.
Amúgy a Wilson Steam 99S-ből egy még mindig van, nem érdekel valakit a környezetedben?
-
alázógyík
addikt
válasz
rootkiller #1366 üzenetére
A 100-as fej nekem biztos hogy a minimum, lehet hogy bepróbálkozom a Pure Drive-al. Azt mindenki dicséri.
-
rootkiller
őstag
válasz
alázógyík #1365 üzenetére
Hoztam el ma két másik ütőt, egy Babolat Pure Strike 18x20-at és egy Wilson Pro Staff RF97 Autograph-ot. Sajnos a 16x19 verzió nem volt ott a Babolatból, még a 100-as lett volna opció, annak picit nagyobb ugye a feje.
Amit linkeltél jó ár a régi Pure Drive-ért. A Dunlop jó nagy fejű ütő amúgy. -
alázógyík
addikt
válasz
rootkiller #1362 üzenetére
Ezt a "Babolat Pure Strike 16x19" ütőt én is kipróbálnám. Igen jókat olvastam róla.
Hol lehet ezt kapni itthon?Ami engem érdekelne még az ez a Babolat Pure Drive ill. ez a Dunlop Force 105.
Pure Driveot láttál valahol olcsóbban?
-
alázógyík
addikt
válasz
rootkiller #1362 üzenetére
Akkor egy könnyebb ütő nagyobb fejjel kellene neked, nem?
-
rootkiller
őstag
Na megvolt az ütőteszt. Úgy tűnt először, hogy a Burn 100S tök jó, aztán később rájöttem hogy igazából semmi különös, nem különösebben jó vagy érdekes számomra. A Blade 98L-al se volt rossz játszani, de igazából könnyűnek éreztem a 285 grammját. Az Ultra 97 viszont nagyon tetszik, egy picit könnyebb lendíteni mint a Head Instinct MP-met annak ellenére hogy 10 grammal neheezebb és ez számomra szerencsésnek tűnik, valamint a feszesre húzott húr is tetszett, amit ki akarok próbálni a saját ütőmben is.
A következő amit el szeretnék hozni az az új Wilson Ultra 100 ha megérkezik, továbbá a Babolat Pure Strike 16x19 érdekel. Ütőt legkorábban úgy gondolom tavasszal veszek, amire vágyom az a picivel könnyebb lendíthetőség.
-
rootkiller
őstag
válasz
Cartevo #1360 üzenetére
Sok volt a manuszból.
Amúgy hoztam ma három Wilson ütőt kipróbálni, egy Burn 100S-t egy Blade 98L-t és egy Ultra 97-et még az előző generációból. Holnap teszteljük, a partnerem akar ütőt venni egyébként. A dologban az az izgalom, hogy bár specifikáció alapján mindhárom ütő elég különböző, nem igazán tudom megjósolni hogy melyik lesz a befutó.
-
Cartevo
őstag
válasz
rootkiller #1359 üzenetére
Az ár igen kedvező, de ha érezhetően közeledtek a tudása határához, vagy romlik a hozzá(d)állása, akkor ideje meneszteni.
-
rootkiller
őstag
Na azt hiszem végleg végeztem az edzőmmel, több okból is. Egyrészt azt érzem hogy amiért edzőt fogadtam, azt már sikerült teljesíteni, végülis egész jól megtanultam ebben az 50 órában. Másrészről már nem tudom komolyan venni a manuszt. Múltkor is fáradt volt mert előző nap meccset játszott és kibírhatatlan volt. Egyfolytában megy a vaker. Előadta még hogy az egyik kávézóba az üzletvezető csaj aki 20 évvel fiatalabb nála az a nője, akivel múltkor összefutottam és mesélte hogy hozzá is eljutott ez a dolog. Nyilván nem állna szóba egy fazonnal aki a szüleivel lakik és nagyjából csak italra költi azt a kevés pénzét amit innen-onnan összeszed. Mindenki a haverja, persze csak ahogy ő meséli. Elkezdi, hogy teniszcsarnokot épít, először Rábapaty környékén akarta, most már Fertőd a cél, hogy majd pályázatból ő megépíti mert mindenki a haverja meg együtt nőtt fel vele meg együtt ivott meg ilyenek. Edzésen cigizik és sörözik. Már nem érzem a feelinget az edzésen, nem motivál, nem érdekel hogy mit vaker. Jó nekem ez a szint, nem akarok több pénzt belerakni, hiába csak 2000/h, de ha végiggondoljuk pályabérlettel együtt 150 ezerbe benne volt a sztori úgyhogy köszi elég volt.
-
rootkiller
őstag
Ez a Fucsovics gyerek jó. Magabiztos, higgadtan játssza meg a labdákat, küzd, megy előre. Persze vannak hibák, az első szervái nem nagyon jönnek be például. De ma megérdemelten győzött Sousa ellen.
-
rootkiller
őstag
Jajj timike affektál az edzőjével. Azért elröhögtem magam amikor jó hangosan kicsúszott a szájából hogy baaaasszus
-
alázógyík
addikt
válasz
rootkiller #1354 üzenetére
Alkudni lehet?
-
rootkiller
őstag
Dilemmában vagyok. Van egy ismerősnek két ütője amit megvett és elég hamar kiderült hogy nem tetszik neki, el kéne adni. Azt mondja hogy csak párban adná. Van egy arc, aki megvenné, ki is próbálta, nagyon tetszik neki, de csak egy kéne neki. Nehéz helyzet.
Szóval esetleg nem kell valakinek egy zsír új Wilson Steam 99S? Fejkönnyű pörgetős ütő, 24 pénzt szeretne érte a gazdája
-
-
alázógyík
addikt
Tegnap mekkorát játszott Babos?!?
Új hozzászólás Aktív témák
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- DJI Air 2s Fly More Combo drón szett (FMC) 3 akkumulátorral, extra ND szűrőkkel
- DJI Smart Controller drón távirányító (RC-RM500)
- DJI NEO MotionFly More Combo drón szett - 4 akkuval és kofferrel - alig 2 hónapos
- DJI Mini 3 Fly More Combo RC - GARANCIÁLIS drón szett +koffer
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- Csapj le az új MSI MPG B550 GAMING PLUS-ra most! 0% THM-RE is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest