Hirdetés
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- A kézikonzolok teljesítménytrónjára pályázik az AYANEO és a GPD
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
joergie
őstag
Számomra eléggé egyértelmű volt, hogy az, hogy egyáltalán felállt a döntőbe, és mutatott "valamit", az az angol közönségnek, királyi családnak szólt. Kb 2 game után lehetett látni, hogy ő nem fog ennél többet beletenni. Tartalékol az olimpiára, ott akár az összes csontját, ízületét, szervét feláldozza ha kell, csak nyerjen, akár a karrierje is véget érhet bele. Az ő karrierjének vége, innentől mézes hetek vannak, csak a sport kedvéért kiáll(mint Federer), vagy azt sem.
A beszéde viszont pöpec volt, Alcarazt viszont megfingatta a műsorvezető hölgy, azon a pályán küzdött, mint disznó a jégenNadalnak se volt ez erőssége...
-
sherlock82
senior tag
Idén Djoko nem nyer eddig tornát, remélem azért évvégig egyet csak nyer valahogy.
Mai nap esélye sem volt. -
Mezcal
addikt
Előre eldőlt döntő volt, én már azt sem értettem, miért adnak esélyt Djokonak.
Tavaly sokkal jobb formában sem tudott győzni, most miért gondolták, hogy viccágon majd sikerül.
-
Soulfly842
addikt
válasz
Soulfly842 #2395 üzenetére
Innen már nem hiszem, hogy lesz bármi meglepetés. Laza 3-0 vszínűleg.
-
Soulfly842
addikt
Alcaraz gyakorlatilag kivégzi Djoco-t.
Nem vagyok benne biztos, hogy a térdén lévő merevítőnek köze van hozzá, egyszerűen egészen más a tempója Alcaraznak. Iszonyat látványos, hogy az elmúlt ~2 évben fizikailag mennyit fejlődött.
Szerk:
6-2; 6-21 óra 15 perc alatt le is zárult...
-
Motion_Blur
félisten
Djoko árnyéka még tavalyi önmagának is.
Nem indul el labdákra, az elejétől kezdve rövidíteni próbálgat, kivégzi Alcaraz.
-
-
Viper26
nagyúr
válasz
sherlock82 #2391 üzenetére
Ha jól láttam csomagoltak mindketten.
Egyébként most Net4 vagy Eurosport app a nyerő? -
sherlock82
senior tag
Jó reggelt,
Wimbledon első napján remélem nem esik mint kettő magyar fiú egyszerre. Fábiánnak talán picit több esélyt adok arra hogy továbbjusson a mai nap.
-
sm4e86
csendes tag
Ellenben az eddigi előfizetők féláron fizethetnek idén elő a Max-ra. Én ennek azért örülök, mert a Max-on sok olyan film van, ami engem is érdekel, de túl sok szolgáltatásra előfizetni egyszerűen nem éri meg. Én őszintén remélem, hogy ez jó deal az Eurosportnak és nem kellett kellemetlen kompromisszumokat kötniük.
Egyébként nem voltam teljes mértékig elégedett az Eurosport alkalmazással, mert eléggé szelektíven lehetett nyelvet választani, és nem is volt mindegyikhez magyar kommentár elérhetőség. De ha a Maxon ezen javítottak, ráadásul sok film elérhető, akkor részemről áll az alku.
-
Viper26
nagyúr
válasz
everest140 #2388 üzenetére
Igen, fasza kis deal, mert küldön a sport részét meg nem lehet kérni.
-
Viper26
nagyúr
"Sajnálattal tájékoztatjuk, hogy az Eurosport Premium előfizetési szolgáltatás július 22-én megszűnik. Ezt a dátumot követően nem fog további számlát kapni az előfizetésről, és az Eurosport Premium előfizetési szolgáltatást a megszűnésig továbbra is élvezheti.
Az Eurosport weboldalán és alkalmazásán továbbra is élvezheti ingyenes hírcikkeinket és tartalmainkat."What?
-
Mezcal
addikt
válasz
sherlock82 #2382 üzenetére
De Nadal már nem tervez évekre, sem egy egész évre, egy-két fontosabb tornán elindul. Olimpia most az elsődleges cél, bár az Djokonak fontosabb lenne, mert neki nincs aranya.
-
Cartevo
őstag
válasz
sherlock82 #2382 üzenetére
Az a fő kérdés, hogy Djokert verik-e, akik ennyit fejlődtek.
-
sherlock82
senior tag
-
Mezcal
addikt
Ezzel eldőlt, hogy Alcaraz valóban akkora tehetség, mint a Big3. Ő és Sinner lesznek azok, ami Federer és Nadal volt.
-
joergie
őstag
válasz
Viper26 #2373 üzenetére
Igazából az volt az érzésem, hogy a játszmák kimenetele attól függ, Carlitos hogy játszik. Talán a harmadik ilyen szempontból más volt. De én végig úgy éreztem, hogy ha akar, akkor tud is győzni, nem fogja önmagát elgáncsolni, annál ő nagyobb kaliber. Zverev szerintem az egész tornán a legjobbját játszotta(nem birom a tagot, meg a folyamatos panaszkodását kötekedését, de bazijól játszott, és szerintem a torna ütése is övé volt asszem Ruud ellen fogadásból hálóvas mellett elütött nyerővel-időzített youtube link).
-
Viper26
nagyúr
válasz
sherlock82 #2374 üzenetére
3-2-re vezet is.
Szerintem a fű alapvetően nem alkalmas teniszre, lehetetlen rendben tartani. -
sherlock82
senior tag
Match 4
atp verseny
Stuttgart
A füves pálya kb ugy néz ki mint ha már most sár lenne a pályán. : /
16.30 körül Fábi is játszik itt. -
Viper26
nagyúr
Carlos!!!
Micsoda meccs volt.
-
sherlock82
senior tag
Elődöntltől kezdve kétség sem fért ahhoz h a nőknél Swiatek behúzza gond nelkül, így is lett. Legközelebb a hónap végén Hamburgban indul, remélem ott is nyerni fog.
Ma pedig jöjjön a férfi döntő ahol szerintem Alcarez picit esélyesebb de bízom benne h Zverev lesz a győztes.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
sherlock82 #2370 üzenetére
Taktikai álműtét!
-
Mezcal
addikt
válasz
sherlock82 #2367 üzenetére
Viszont Novák nem először csinál ilyesmit, fiatalon sok meccset adott fel ugyanígy. Az is lehet, hogy most is taktikazott Wimbledon és főleg az Olimpia miatt. Utóbbi érdekli a legjobban, ezért képes feladni a Garrost is, pláne úgy, hogy Alca és Sinner még versenyben van.
Meglátjuk, ha indul Wimbyben, akkor taktikázott. -
sherlock82
senior tag
Nem gondolom azt hogy egy profi sportoló nem tudja eldönteni azt, hogy tudja e vállalni vagy nem azt hogy tovább versenyez - e . Legyen tenisz vagy más. Aki kedveli Novákot az van egy véleményen , aki kevésbé kedveli az meg más mond. Teljesen meddő vita ez az egész véleményem szerint.
Idősebb korban nyilván másképp reagál a szervezet a kihívásokra mint fiatalabb korban ha versenysportról van szó, de azt gondolom ez mindenki számára eddig is tiszta volt.
Ha feltud készülni a wimbledoni versenyre és nem lesz sérült, akkor indul ha nem akkor meg nem.
-
Mezcal
addikt
válasz
sherlock82 #2365 üzenetére
De Wimbledon itt van a nyakunkon, és ha ott lesz, az azt bizonyítja, hogy a sérülése nem volt komoly.
-
sherlock82
senior tag
válasz
Motion_Blur #2363 üzenetére
Bízom benne Wimbledonban láthatjuk.
Kíváncsi vagyok hogy délután Andreeva mekkora ellenállást tud tanúsítani Sabalenka ellen. -
Mezcal
addikt
válasz
Motion_Blur #2363 üzenetére
Inkább azon gondolkozz el, hogyan tudott futni az ötödik játszmában.
Jön Wimbledon és az Olimpia, majd meglátjuk, indul e ezzel a komoly😂 sérüléssel.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
sherlock82 #2361 üzenetére
Beleszakad a térdszalagja a színészkedésbe vagy ez is terv része? Itt buknak el a konteók..
-
Viper26
nagyúr
válasz
sherlock82 #2361 üzenetére
Szerintem Alcaraz vagy Sinner húzza be az idén, majd meglátjuk.
-
sherlock82
senior tag
A világelső férfi teniszező, Novak Djokovics kedden délután bejelentette, térdsérülése miatt visszalép a Roland Garros további küzdelmeitől.
Szerintem ezzel a mondatban benne van minden és nem kell víziókat gyártani.
Torna győzelemre Zvererev tartom mostantól a legesélyesebbre. -
Cartevo
őstag
válasz
Motion_Blur #2358 üzenetére
Rengeteg példa volt erre, hogy csak akkor hajlandó kizsigerelni magát, ha ég a ház. Elurasodott már, de a kényszer nagyobb úr.
-
Mezcal
addikt
válasz
Motion_Blur #2355 üzenetére
Djokonak ez a taktikája mióta nem tud végig dózerolni három játszmát egymás után. Amikor eldobja a harmadik játszmát (egy ilyen lúzer ellen megteheti, mint a fejgyenge Cerundolo vagy a kondibajos Musetti) az azért van, hogy rápihenjen a következőkre.
Viszont most olyan szar állapotot mutatott, hogy még a legnagyobb fanjai sem hittek benne, és onnan állt fel. Egyértelmű, hogy a fent említett taktikát alkalmazta egy jó nagy színészkedéssel, mert olyan nem létezik, hogy valaki a halálán van és a végén jobban pörög, mint bármikor.
Az viszont biztos, hogy Alcarazzal, Zverevvel és Sinnerrel ezt már nem tudja megcsinálni. -
Motion_Blur
félisten
Na akkor szakértsél egy kicsit Mester, mi érdeke van Djokonak (vagy bárkinek) abban hogy 3 szettes simázások helyett közel 5 órán keresztül kelljen, hajnali 3ig a pályán lennie és égetni az energiát, használni a testét? Mindezt 2x egymás után egy GS torna kellős közepén.
És amikor nem ez történik (az esetek ~98%-a), akkor miért nem így jár el?
-
Mezcal
addikt
válasz
Motion_Blur #2352 üzenetére
Mutass még egy teniszezőt, aki a második és harmadik szettben el sem indul a rövidítésekre, világfajdalma van, pihen a szék karfáján, liheg, majd az ötödikben mindent befut. Hajrá!
-
Mezcal
addikt
válasz
Motion_Blur #2350 üzenetére
Tipik hozzá nem értés, azzal a kérdéssel, láttál te már Djokovics meccseket?
-
Motion_Blur
félisten
Nyilván, olyan meccshiánya volt hogy elbábozza a 4 és fél órás ötszetteseket, így kerül formába
-
Mezcal
addikt
Szerintem csak szórakozik, színészkedik, de ezt Sinnerrel és Alcarazzal nem tudja eljátszani
-
Motion_Blur
félisten
Te jó ég
-
Viper26
nagyúr
Nem hiszem el, hogy folyamatosan pofáznia kell, meg mutogatni...igazi drama queen, ellenszenves az egész ember.
-
Mezcal
addikt
válasz
sherlock82 #2344 üzenetére
Federer 40 évesen is játszott. Egyre inkább kitolódik az életkor, Sinnerék még tovább játszhatnak. Novák Alcarazt és Sinnert nem fogja megverni, már ez is necces volt.
-
Mezcal
addikt
Tök egyértelmű volt, hogy Musetti elfogy a végére. Pár éve képes volt 2-0-ról bukni ellene.
-
Motion_Blur
félisten
Atyaég mi volt ez a Djoko - Musetti, mehet a klasszikusok közé
Hajnali negyed 4ig gyűrték egymást elképesztő tenisszel és Musetti fogyott el a végére.
-
Viper26
nagyúr
válasz
sherlock82 #2340 üzenetére
Így van, tudtam volna még nézni.
-
sherlock82
senior tag
Azt hiszem hogy aki látta a tegnap esti Swiatek - Osaka meccset, az egy nagy élménnyel lett most gazdagabb.
-
sherlock82
senior tag
-
Viper26
nagyúr
Tenisz most megint az Eurosporton?
-
Viper26
nagyúr
-
Viper26
nagyúr
Aliassime - Lehecka
Mi történt? Csak értesítés jött, hogy "retired".
-
Viper26
nagyúr
válasz
sherlock82 #2334 üzenetére
Egyébként airplay alól simán kimegy TV-re, már amikor jó.
Szerintem direkt nem adnak TV-ben sok meccset, így hátha többen fizetnek az appra majd. -
Viper26
nagyúr
Nagyon fasza ez a Net4 app, egyáltalán nem működik most, és az oldal sem...érdekes, amikor ki kellett fizetni a hónapra az gond nélkül ment.
-
Viper26
nagyúr
Ruud - Barcelona.
Első ATP 500 neki?
-
Viper26
nagyúr
És behúzta a tornát.
-
Viper26
nagyúr
Marci elődöntőben.
-
Viper26
nagyúr
válasz
sherlock82 #2327 üzenetére
Nyert is.
-
sherlock82
senior tag
Idul a női Stuttgart Porsche kupa ill a mi Marcink is fellép Romániában.
-
perempe
veterán
-
Viper26
nagyúr
Jól megy neki nagyon.
Pont akartam kérdezni hol adják a meccseket, akkor ezért nem találtam.
-
sherlock82
senior tag
Egy ideje keresem a tenisz mérkőzéseket az eurosporton de a napokban írták a közleményt a facebookon hogy ők már nem sugároznak ATP versenyt.
Arena 4 közvetíti állítólag de én ott sem láttam sajnos teniszt.
Tudtok esetleg segíteni abban hogy lehet előfizetni rá?Viper26
Rune állítólag feljövőben van az edző váltás miatt is, Indian Wells nevű tornán is jól teljesített Medvedev verte meg 2 szettben. Ez nagyon szép eredmény Fábiántól, hogy ő is letudta győzni. -
sherlock82
senior tag
Most nézem a Miami 1000 verseny sorsolását ami a magyarokra vonatkozik. Marozsán Fábián ha megy egy kört akkor Holger Rune lesz az ellenfele. Ez legalább annyira érdekes számomra mint az hogy ha Fucsovics is tovább megy az első körben akkor Medvedev következik.
Nőknél remélem Swiatek tartja a jó formáját és Indian Wells után most is diadalmaskodik majd.
-
Viper26
nagyúr
Tegnapit látta valaki végig?
-
Mezcal
addikt
Csodálkoznék, ha Gyoko 1000-es tornákat nyerne, mert a vereség után mondta, hogy csak a GS tornákra koncentrál. Idén az olimpia a priorítás számára.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Viper26 #2315 üzenetére
Sinner nagyon jó volt, de meglátjuk (remélhetőleg) hogy mire megy Ő és Alcaraz (vagy éppen az adott pár hónapban felhájpolt tini) karrier szinten.
Djoko szerintem még behúz 1 db GS-t és pár 1000-est oszt' csókolom. Ha ez nagyon nehezen jön össze, akkor lehet hogy a 25. GS után be is jelenti a visszavonulását.
Így is bőven ő a legeredményesebb teniszező 30 év fölött, kevés sérüléssel.
-
Mezcal
addikt
Ennek ideje volt már, jól meg csapták a szerbet.
-
Viper26
nagyúr
Még a végén Hurkás is csomagol.
-
Ringman
félisten
válasz
Soulfly842 #2308 üzenetére
a tie-break-király behúzta
-
Soulfly842
addikt
Na, legalább Hurkacz megdolgozott rendesen. Hátha jó ómen!
A meccsük pénteken reggel fél hétre van jelenleg ütemezve
-
válasz
Soulfly842 #2306 üzenetére
Köszi. Egyik sem lesz egyszerű, de hát 1000-es negyedöntő nem is szokott az lenni.
-
Ringman
félisten
válasz
Soulfly842 #2302 üzenetére
-
válasz
Soulfly842 #2302 üzenetére
Sajna nem tudtam nézni, de gratula neki, megnyerte. Ha jól nézem még egy győzelem és megelőzi jövő héten Fucsovicsot (draw-t nem tudom megnézni, hogy kit kellene legyőznie, éppen unforced error van az Atp oldalán).
-
Soulfly842
addikt
Ejha, Marozsán bekezdett:
Ezért ez így nem rossz miután elverte
Rinderknechet (68)
De Minaurt (11.)
Lojovicot (55.)Ehh, madnem elvette Ruud adogatását is (így sajnos 0-2 helyett, 1-1 lett) többször hárított breaklabdát is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lexus, Toyota topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gitáros topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Milyen videókártyát?
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Autós topik
- További aktív témák...
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc