Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• rootkiller

őstag

Na azt hiszem végleg végeztem az edzőmmel, több okból is. Egyrészt azt érzem hogy amiért edzőt fogadtam, azt már sikerült teljesíteni, végülis egész jól megtanultam ebben az 50 órában. Másrészről már nem tudom komolyan venni a manuszt. Múltkor is fáradt volt mert előző nap meccset játszott és kibírhatatlan volt. Egyfolytában megy a vaker. Előadta még hogy az egyik kávézóba az üzletvezető csaj aki 20 évvel fiatalabb nála az a nője, akivel múltkor összefutottam és mesélte hogy hozzá is eljutott ez a dolog. Nyilván nem állna szóba egy fazonnal aki a szüleivel lakik és nagyjából csak italra költi azt a kevés pénzét amit innen-onnan összeszed. Mindenki a haverja, persze csak ahogy ő meséli. Elkezdi, hogy teniszcsarnokot épít, először Rábapaty környékén akarta, most már Fertőd a cél, hogy majd pályázatból ő megépíti mert mindenki a haverja meg együtt nőtt fel vele meg együtt ivott meg ilyenek. Edzésen cigizik és sörözik. Már nem érzem a feelinget az edzésen, nem motivál, nem érdekel hogy mit vaker. Jó nekem ez a szint, nem akarok több pénzt belerakni, hiába csak 2000/h, de ha végiggondoljuk pályabérlettel együtt 150 ezerbe benne volt a sztori úgyhogy köszi elég volt.

Új hozzászólás Aktív témák