Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
AssAssynn
addikt
Köszi szépen.
Közben a telefonos appban megtaláltam a "helyi raktárra" való szűrést, de onnan csak kevés és drága dolgot találtam eddig.
Ezt már nekem is csinálta, hogy ami a kosaramban volt, arra kaptam egy erős kedvezményt... akkor ezek szerint itt ez a megoldás játszik. Bedobálok csomó mindent a kosárba és kivárok, ha valamit leakcióz a rendszer, akkor a meglévők közül kipipálok még annyit, hogy meglegyen a limit és rendelem, jól van.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Renault, Dacia topik
- Gyúrósok ide!
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- Battlefield 6
- PlayStation 5
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Grand Prix - Új névvel térnek vissza egy legendás sorozat klasszikus epizódjai
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 8GB DDR4 zsanér törött LAPTOP 1
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi