- Kompakt TUF Gaming alaplappal bővült az ASUS AMD-s palettája
- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
- 5K-t vagy 330 Hz-es frissítést is kérhetünk a Philips új monitorától
- AI: tanulj már meg rendesen pózolni, ember!
- A Keychron hozzáférhetővé tette a perifériái CAD fájljait
- VR topik
- Milyen videókártyát?
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Snapdragon 8 Elite Gen 5 és folyadékhűtés jöhet a RedMagic új gamer táblagépébe
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- OLED TV topic
- Nyomtató topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mzso
veterán
A Temu-t Euróra, vagy Ft-ra érdemes állítani? Hogy van kevesebb átváltás?
Változik a kínálat? -
tatabike
őstag
Asztali gépen böngészőben használva a Temu-t, másnak is eltűnt a jobb oldali sávból a kosár? Pár napja tűnt el, eddig mindig ott virított, így ha találtam valamit olcsóbban, mint amennyiért a kosárban van, egyből láttam az árkülönbséget. Most külön rá kell menni a kosár ikonra fent, hogy legördüljön a tartalma.
-
Met
nagyúr
A rendeléseknél, Rendelés részleteinek megtekintése és ott

Fizetéstől számított 30 napig lehet -
pook20
aktív tag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék hogy sötétben fluoreszkáló köveket rendelt már valaki ?Mik a tapasztalatok vele kapcsolatban?
Válaszokat előre is köszönöm szépen! -
-
raziel01
veterán
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Nem is tudom igazából mire szamitottal.
Nyilvan nem fognak 7 ezres vasarlasra 50 ezres cuccot adni. -
Rodzser Mór
senior tag
Pedig megérné. Viszonylag drága cuccokat válaszotttam az 1 Ft-os választásnál, kb 50ezer Ft összértékben a 3 cucc.
Na de asziszem, tényleg elengedem, csak az időmet rabolja. Ma délután jár le, addig már nem is nagyon lenne időm vele foglalkozni.
Erős a gyanúm, hogy tényleg minimum 70-80ezer forint értékben kelljen rendelni, hogy odaadja ezt a 3 db 1 Ft-ra akciózott cuccot.
-
Met
nagyúr
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Ezek szerintem annyira nem megérősek.
Kinézel 1 forintért valamit, aztán kell mégy egy csomó minden hogy megkapd azt is.
Sokat kell baszkódni vele.
Ami jó, ha van kuponod, ezt chaten is tudsz kérni tőlük.
Illetve a kreditvisszatérítés, bár mostanában már az sem az igazi, de valamennyi visszajön a vásárlásból.
Ami még jó azaz ár igazítás, fizetés után 30 napig lehet kérni, ha valami olcsóbb lett kreditben vissza adják a különbözetet. Célszerű a 29. napon kérni. -
raziel01
veterán
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Engedd el. Kollégámnak 3szor kellett rendelni mire beadta neki külön rendelésben a 3 db 1ft os terméket.
-
Rodzser Mór
senior tag
Helló!
Jött egy akció. Mobilapplikációban intézhető.
3 terméket választhatok 1 Ft-ért.Kiválasztottam a 3 terméket. Aztán tovább dobott, hogy vásároljak még valami 7000 Ft-ért (nem tudom most fejből az összteget.
Kiválasztottam a rendes áron lévő termékeket, hogy elérjem ezt az összeget. Aztán léptem tovább a fizetéshez, de ott semmi nem volt az 1 Ft-os termékek közül. A 3 termékből 1 sem.Hogy van ez? Ismeritek ezt az akciót? Nem tudtam kiigazodni rajta.
Nem vittem végig a fizetést. Mert nem akarok pofára esni, hogy kifizetem ezt, aztán nem is kapok az 1 Ft-os terméket, csak ha még valami kitételnek eleget teszek, pl. költsek még 100ezer forint értékben. Mert annyit nem akarok költeni.
Van ehhez az 1 Ft-os akcióhoz leírt szabályzat, de nem igazodok ki rajta, és fél nap olvasnivaló van rajta.
-
Sonja
nagyúr
Jó, de nem akartam csak ezért regisztrálni. Eddig ment, de Szombaton újratettem a Win 11-et, és azóta van ez.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VR topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Krikszkraksz? Nem, X Max!
- Star Citizen
- Gitáros topic
- Fűnyíró topik
- Fogyjunk le!
- Milyen videókártyát?
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Asus H110M i5 7500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- Razer Iskur Gaming szék, zöld
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- Autós kamera eladó
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 i5-1335u/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia 2027
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem igazán értem mi volt eddig a gondja.