Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- VR topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen széket vegyek?
- Fujifilm X
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
Új hozzászólás Aktív témák
-
tatabike
őstag
Én nem rendelek ilyen értékben. Sokat Temuzok, de általában 5-6k költök el egy rendelésre. Többet csak akkor, ha tényleg kell valami, és megbeszélem az asszonnyal. Ezek általában kertészeti, házkörüli cuccok. Komoly dolgot még nem vettem, pl. telefont, tabletet, ilyesmit.
Azt inkább Aliról, Amazonról, ott már elköltöttem pár 100k-t PC cuccokra meg autóalkatrészekre. -
BoB
veterán
válasz
tatabike
üzenetére
Én jártam már jól, ergonómikus szék kellett, ami alsó hangon egy 100-as idehaza rendes boltokban.
kredit visszatérítés az előző rendelésből, plusz pénz visszatérítés akció volt, 88-at kellett költenem hogy visszakapjak 42 ezer forintot.
Ha levonom a visszakapott kreditet, meg a pénzt is amit paypal-re visszakaptam, lett egy ergonómikus székem (itthon 100 körül), egy jó társasjátékom (Brass Birmingham, itthon 25 ezer), plusz pár apróság, a végeredmény:
Ez 22 ezer forintomba került.
-
tatabike
őstag
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Ez a baj, hogy nem érthető a leírás. Pedig van ott magyar ember, megcsinálhatná olyanra, hogy magyarok is értsék. Bár nem hinném, hogy olyan nagyon előnyös lenne, akkor nem érné meg a Temunak. Valószínűleg a leírás is azért olyan katyvasz, hogy könnyebben behúzzanak. A facebook-on írogatják, hogy milyen jól jártak vele, de szerintem azok 80%-a kamu, csak nem akarnak beégni a többiek előtt, hogy elköltöttek 80ezret, hogy kapjanak valami pár ezres vackot ingyen.
Szerintem ha beteszel egy 50ezres cuccot, nem hiszem, hogy 100ezres rendelésnél odaadja, inkább 200-nál. Sokkal jobban lehet járni most a kuponos termékekkel, nekem van olyan, hogy a 14ezres cuccot beadja 8ezerért. -
Rodzser Mór
senior tag
válasz
raziel01
üzenetére
Kicsit most magunk ellen beszélek..
Ha akarnék költeni ennyi sok pénzt Temun, akkor szerintem megérné ez az akció 3x1 Ft-ért.
Maradva az én példámnál a kb 50ezer forint összértékű cuccot tettem be 3x1 Ft-os kosárba. Ha költeni kell hozzá 100ezerért, akkor végső soron csak odaadják 3 Ft-ért az 50eztes cuccot, ha jól értem.
Persze jó lenne látni a teljes menetet, hogy mennyit kell költeni. Ehhez jó lenne egy átlátható, könynen megérthető leírás. Én ezt hiányoltam, hiányolom. A legjobb lenne példával illusztrálva.
-
Imi1981
veterán
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Kösz az infót! Akkor gondolom minimum háromszor kellett volna vásárolni és mindig nagyobb összegért. A vége meg már ilyen 80 ezres fizetési minimum lett volna valószínű. Nem fejeztem be a vásárlást inkább. Már nem olyan olcsó a temu azt látom. Persze vannak ilyen apróságok amiket még mindig megéri innen venni de drágább cuccokat már nem igazán.
-
Imi1981
veterán
Sziasztok! Ma kaptam egy olyan ajánlatot mikor beléptem az alkalmazásba , hogy 3db terméket vehetek 1 Ft-ért . Ki is választottam 1 xiaomi Bluetooth hangszórót, egy szerszámkészletet és ég kapszulás kávéfőzőt majd utána csak minimum 5000 Ft-ért kell vásároljak. Mi ebben a buktató? Ha most vásárolok 5000 Ft-ért gondolom nem kapom meg az ajándékokat? Akkor hogy van ez ? Addig nem fizetek míg nem válaszoltok mert ha nem éri meg akkor nem vásárolok csak ezért.
-
Sonja
nagyúr
Itt van ez a termék. Az van írva, hogy "9 000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes szállítás ettől az eladótól". Ez a teljes TEMU-ről rendelt összegre vonatkozik (mert az meglenne), vagy csak ettől az eladótól kell 9eHUF felett rendelni, hogy ingyenes legyen a szállítás?!
A termék kellene, de nem akarok + szállítást fizetni rá.

-
mzso
veterán
A Temu-t Euróra, vagy Ft-ra érdemes állítani? Hogy van kevesebb átváltás?
Változik a kínálat? -
tatabike
őstag
Asztali gépen böngészőben használva a Temu-t, másnak is eltűnt a jobb oldali sávból a kosár? Pár napja tűnt el, eddig mindig ott virított, így ha találtam valamit olcsóbban, mint amennyiért a kosárban van, egyből láttam az árkülönbséget. Most külön rá kell menni a kosár ikonra fent, hogy legördüljön a tartalma.
-
Met
nagyúr
A rendeléseknél, Rendelés részleteinek megtekintése és ott

Fizetéstől számított 30 napig lehet -
pook20
aktív tag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék hogy sötétben fluoreszkáló köveket rendelt már valaki ?Mik a tapasztalatok vele kapcsolatban?
Válaszokat előre is köszönöm szépen! -
-
raziel01
veterán
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Nem is tudom igazából mire szamitottal.
Nyilvan nem fognak 7 ezres vasarlasra 50 ezres cuccot adni. -
Rodzser Mór
senior tag
Pedig megérné. Viszonylag drága cuccokat válaszotttam az 1 Ft-os választásnál, kb 50ezer Ft összértékben a 3 cucc.
Na de asziszem, tényleg elengedem, csak az időmet rabolja. Ma délután jár le, addig már nem is nagyon lenne időm vele foglalkozni.
Erős a gyanúm, hogy tényleg minimum 70-80ezer forint értékben kelljen rendelni, hogy odaadja ezt a 3 db 1 Ft-ra akciózott cuccot.
-
Met
nagyúr
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Ezek szerintem annyira nem megérősek.
Kinézel 1 forintért valamit, aztán kell mégy egy csomó minden hogy megkapd azt is.
Sokat kell baszkódni vele.
Ami jó, ha van kuponod, ezt chaten is tudsz kérni tőlük.
Illetve a kreditvisszatérítés, bár mostanában már az sem az igazi, de valamennyi visszajön a vásárlásból.
Ami még jó azaz ár igazítás, fizetés után 30 napig lehet kérni, ha valami olcsóbb lett kreditben vissza adják a különbözetet. Célszerű a 29. napon kérni. -
raziel01
veterán
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Engedd el. Kollégámnak 3szor kellett rendelni mire beadta neki külön rendelésben a 3 db 1ft os terméket.
-
Rodzser Mór
senior tag
Helló!
Jött egy akció. Mobilapplikációban intézhető.
3 terméket választhatok 1 Ft-ért.Kiválasztottam a 3 terméket. Aztán tovább dobott, hogy vásároljak még valami 7000 Ft-ért (nem tudom most fejből az összteget.
Kiválasztottam a rendes áron lévő termékeket, hogy elérjem ezt az összeget. Aztán léptem tovább a fizetéshez, de ott semmi nem volt az 1 Ft-os termékek közül. A 3 termékből 1 sem.Hogy van ez? Ismeritek ezt az akciót? Nem tudtam kiigazodni rajta.
Nem vittem végig a fizetést. Mert nem akarok pofára esni, hogy kifizetem ezt, aztán nem is kapok az 1 Ft-os terméket, csak ha még valami kitételnek eleget teszek, pl. költsek még 100ezer forint értékben. Mert annyit nem akarok költeni.
Van ehhez az 1 Ft-os akcióhoz leírt szabályzat, de nem igazodok ki rajta, és fél nap olvasnivaló van rajta.
-
Sonja
nagyúr
Jó, de nem akartam csak ezért regisztrálni. Eddig ment, de Szombaton újratettem a Win 11-et, és azóta van ez.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Pura color: színkavalkádba bújt a Huawei legjobb kameratelefonja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elden Ring
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hardcore café
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Ryzen 7 7800X3D +ASRock X870 PRO RS WIFI +32GB 6000MHz DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)
- iPhone 12 Pro max 512GB Független
- Clevo P750DM2-G - 9600K / RTX2070
- BONTATLAN Új Iphone 15 és 15 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 8 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- Thrustmaster TMX Force Feedback Kormány szett 3 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone 14 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4365, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Azt inkább Aliról, Amazonról, ott már elköltöttem pár 100k-t PC cuccokra meg autóalkatrészekre.

Köszi! 
A termék kellene, de nem akarok + szállítást fizetni rá.