Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fecdzo
senior tag
Ez így martingale gyanús eset....ez azt jelenti ha van egy vesztőd akkor a következő kötést kétszer nagyobb unittal kötöd. Ötletnek nem rossz én is gondolkodtam ilyenen (ha az egyik irány nem megy akkor majd megy a másik....hacsak nem oldalazás van) de nem csináltam meg soha mert az borította az egész stratégiám elvét.
Hát ha több felbontású chartot nézel akkor azt azért bajos leprogramozni. Teljesen logikus. Ha mindig a nagyobb trendek irányába kötsz az menni fog. Nem hinném h beetet a demo ezzel a stratégiával. Azt sem hiszem h hatalmas lotokat kötsz és gyakorlatban félni kéne attól h nem teljesül az order.
Nagyon fontos az önkritika itt. Látom van bőven.
Ez később csak a javadra válik majd.Az ea-t csak azért javasoltam h megnyugtasd magad. Mégis hogyan teljesített volna ha x ideig csináltad volna a múltban. Többektől hallottam h a backtestre nem szabad adni. Én úgy vagyok vele h adok, de csak bizonyos szigorú szabályok szerint. Fentebb írtam ezekről. Csak jobb látni a stratégiádat (hiszen ez lenne a backtest szerepe) mit csinált volna. Hisz minden stratnak megvan a maga jó és rossz időszaka. Az már mondjuk egy nagyon jó jel h forward tesztben ilyen szépen teljesít a rendszer.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elektromos autók - motorok
- Háztartási gépek
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Dell Inspiron 14 5401 / i5-1035G1 / 8gb ddr4 / 500gb nvme ssd / jó akku/ magyar bill. / töltő
- HP ZBook Fury 15 G8 -i7 11850H/32GB/1TB SSD/RTX A3000
- MSI Cyborg 15 A13VF-862 RTX 4060 8GB / i7-13620H / 16GB DDR5 / 512GB SSD / Garancia
- LG OLED 65 C21 4k kitűnő állapotban
- Apple iPhone 13 Pro 128 GB Graphite 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÖNERŐ NÉLKÜL, 12 RÉSZLETRE ELITRO PC BANKMENTES KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Ez később csak a javadra válik majd.