Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MR!!
aktív tag
Igen nálam UPC van, azért is kérdeztem, hogy ez lehetséges lenne e.
Több koax elosztóm van , egy külön a modemnek (mostmár TC) és nem hinném, hogy be tudna avatkozni egy hd box ip forgalmába.
Kissé zavaró amúgy, hogy egy neves gyártó (Cisco) után egy kissé gagyi (Technicolor) modemre váltottam. És az is zavar, hogy beépített wifi-je van. Eddig Dlink routert (DI-524) használtam, igaz nem egy csúcskategóriás de valahogy jobban megbíztam abban mint ennek a beépített routerében.
Ha valaki tud valami részletesebb infót a TC7200 ről az ossza már meg velünk
Parázok, hogy a UPC belebabrált a szoftverébe ...(jelentések küldése UPC nek, távoli elérés a gépemre ... ilyenek)
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Battlefield 6
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Arc Raiders
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400F / 16GB DDR4 / RTX 3050 / 512GB SSD!
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- iKing.hu Apple iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 92% akku 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Parázok, hogy a UPC belebabrált a szoftverébe ...(jelentések küldése UPC nek, távoli elérés a gépemre ... ilyenek)