Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- Asztalra küldik a Snapdragont
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- RGB-s, LCD-kijelzős VGA-tartó olcsón? Hol kell aláírni?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Devilstudio
tag
válasz
Devilstudio
üzenetére
-
Devilstudio
tag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
-
Devilstudio
tag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Holnap reggel jutok haza és akkor készítek screenshotokat.
-
válasz
Devilstudio
üzenetére
Jó lenne látni a teljes inSSIDer3/Wifi Analyzer képet.
-
Devilstudio
tag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
-
válasz
Devilstudio
üzenetére
Kábelen nincsen gond?
A wifi csatorna 1 és 11 között van?
inSSIDer3/Wifi Analyzer mit mutat?
Milyen környezetben (falak száma/anyaga, távolságok, szomszédok) van használva? -
Devilstudio
tag
Sziasztok
Próbáltam megfogalmazni egy videóban mi a probléma.
Remélem tudtok segíteni.
VideóRouter: Technicolor 7200
UPC 120/10
Amiből 90/0 valósul meg legtöbbször.
Telefonon a wifi használhatatlan.
Smart TV a wifi használhatatlan.
Táblagépeken megy de szarul.
Másik telefonon megy ami érdekes hogy egy régi telon jobb a wifi mint a Samu Galaxy S7 Edge-en. Gépen hol van feltöltés hol nincs vagy 10 vagy 0 de legtöbbször 0. Volt hogy 30 teszt alatt bejott 28x 0 volt a feltöltés. -
Thoty
senior tag
Sziasztok!
A következő problémám lenne ezzel a routerrel:
UPC 240/20-as netem van.
Ha az egyik gépemen kb. 100MBit-el töltök le ftp-n valamit LAN-on netről, akkor a többi eszközön a LAN és a WiFi is használhatatlan sebességre lassul (nem csak a net, a belső halózat is). Olyan, mintha a router bedugulna vagy nem bírna ekkora terhelést, ami azért vicces lenne.
Ha korlátozom a letöltési sebességet azon a gépen mondjuk 50MBit-re, akkor minden helyrejön (vagyis akkor legalább a többi gépen is működik a net).
Lehet ezen valahogy segíteni? Furcsállnám, ha a 4 gigabit port ellenére nem bírna el 100MBit/s feletti forgalmat... a 240-től ez még azért elég messze van, a gigabittől meg pláne.
Gondoltam rá, hogy elé rakok egy normális routert, de nem örülnék neki, ha egy kisebb beruházás után is ugyanez maradna a helyzet... -
kisapa
senior tag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Most nem tudok mert nem az enyém hanem az ügyfélé, és már nem vagyok ott.
-
-
kisapa
senior tag
Sziasztok! Ma ismét belefutottam egy ilyen HGW-be. A port átirányítást kéne megoldanom de ez most máshogy néz ki mint a legutóbbi.Az UPC-s volt ez pedig PR telekom ha jól tudom. Ezen hogy lehet ezt megoldani. Még a DMZ is kikerült a menüből.
-
válasz
kapicsabi
üzenetére
A távolság növekedésével csökken a router által sugárzott jel erőssége/növekszik a zavaró tényezők befolyása és ezáltal ez elérhető link sebesség is.
Korábban azért nem vettél észre sebesség csökkenést mert az elérhető link sebesség nagyobb volt mint a net sebesség így alulról korlátos volt a kapcsolat. -
kapicsabi
tag
Megjött a router! Az Asus AC1200G Pluszt vettem végül meg. Összekötöttem, beállítottam mindent (szerintem jól). Ha kábellel csatlakozok a router-hez, akkor 240-250 mega közötti a sebesség, de wifi-n sajnos nem tudja ezt az értéket. Amint kicsit távolodok a router-től, rohamos tempóban csökken a sebesség! Van ahol már csak 20-30 mega. Nekem ez azért furcsa, mert korábban az volt a tapasztalatom, hogy a távolság nem befolyásolta a sebességet. Mindegy volt, hogy 1m-re vagy 20-ra vagyok a router-től, a sebesség nem változott, max-on ment. Mondjuk az lassabb net volt, nem tudom, hogy ez jelent-e valamit?!
-
-
kapicsabi
tag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Köszi a segítséget! A 2 közül fogom valamelyiket megrendelni!

Még egy utolsó kérdés és utána nem OFF-olok!
Neked gyári fw van rajta vagy tomato? Ha azt választom, ami neked van, érdemes kicserélni? -
-
kapicsabi
tag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Itt visszaolvastam viszonylag sokat és általában mindenki valamelyik Asus router-t ajánlja.
Néztem azt is, ami Neked van, nyilván oka, hogy Te azt választottad! Nálam emiatt előnnyel is indít az a router. A 3 közül Te melyiket vennéd most?Nem kell semmi extra funkció, csak hogy bivaly erős legyen és jó darabig ne legyen vele gondom!

ASUS RT-N18U
ASUS RT-AC55U
ASUS RT-AC1200G Plus -
válasz
kapicsabi
üzenetére
Tehát akkor a TC után van van kábelen a sebesség így addig minden rendben van.
A TP-Link 1043NDv1 régi eszköz és emiatt nem képes kb 100-120 Mbps-nél nagyobb sebességet lekezelni.
Olyan router kell amelyik tudja NAT-olni a 240-es vagy gyorsabb netet, ajánlásért IDE nézz be. -
kapicsabi
tag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Köszi a segítséget! Ez eszembe sem jutott, hogy a 940-es TP Link-nek nincs 1000-es portja.
Kipróbáltam egy TP Link 1043ND v1-es router-rel is. Azzal kicsit jobb a helyzet, de nem sokkal. Ha wifi közelében vagyok, akkor olyan 85-95 mega közötti sebességet tudok mérni. Kicsit távolodva ez is lecsökken olyan 55-60 megára. Próbáltam azt is, hogy a router-t kábellel kötöm rá a notira, de akkor is csak 90 megás sebességet tudok kicsikarni belőle.
Megnéztem azt is, amit korábban írtál. Bridge módban van a modem és úgy kötöm össze a noti vele UTP-vel. Akkor 240-250 mega közötti sebesség van!
Nem értem... Mi lehet a gyenge pont? Vagy mit csinálok rosszul?
-
válasz
kapicsabi
üzenetére
1; eset:
A wifi az nem kábel!
Ilyen a wifi, a távolsággal csökken az elért sebesség!2; eset
A router-nek csak 100-as portjai vannak így a legújabb változat sem tud 90-94 Mbps-t többet átvinni fizikai korlátok miatt.Bridged módban, nem a router-re csatlakozva mennyi a sebesség kábelen?
Olyan router tegyél a TC után amelyiknek gigabites portjai vannak, típus ajánlás ITT.
Ha kell a teljes sebesség wifi-n akkor ahhoz AC-s router és adapter pár kell, min AC1200-as. -
SityiSXT
őstag
-
SityiSXT
őstag
-
kapicsabi
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. 240 megás UPC net van bekötve itthon. Olyan gondom van vele, hogy lassú. Leírom részletesen...
Kétféle képen próbáltam ezt a lassúságot megoldani:
1. Ha a modemet úgy használom, hogy wifi router-ként is funkcionáljon, akkor ha beledugok egy utp kábelt, akkor gyönyörűen tudja az elvárt sebességet. Stabilan 240-250 mega között mér a sebességteszt. Ha kihúzom az utp kábelt és kb. 1-1,5m-re van a laptop a modemtől és wifi-n csatlakozik, akkor már csak 140-160 mega között van a sebessége. Arrébb megyek még pár métert, kb. 6 méterre vagyok a modemtől, akkor már csak 40 megát tud, ha még messzebb megyek, ami már egy szinttel lejjebb van, ott a 10 megás sebességet sem éri el. Utána is olvastam és úgy gondolom, hogy minden jól van beállítva.
2. Ha bridge módban használom és mellé rakok egy TP-Link 940N-es routert. Ilyenkor bárhol vagyok 53-56 mega közötti sebességet mérek. Ha utp-vel csatlakozok a router-hez, akkor is annyi a sebesség. Kipróbáltam 2 router-t is, hogy nem az-e a hibás, de ugyan olyan sebességet mértem mind a 2 router-rel.
Olyan mintha a router-be csak 50-60 mega között net menne át bridge módban a modemből!
Tudna nekem valaki segíteni, hogy mi lehet a gond? Esetleg beállítás? Vagy a modemmel van esetleg valami probléma?Előre is köszönöm!
-
Aryan
senior tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Köszi a gyors választ!
Gubek-Einste: Neked is

-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Ez is egy megoldás de jobb a dual band router használata.
-
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Illetve a másik, fapadosabb megoldás, viszont jelentősen olcsóbban megúszható, ha ráköt egy akármilyen 2.4GHz-es routert AP módban, a HGW meg szórhatja az 5GHz-et.
-
-
-
Aryan
senior tag
Sziasztok!
Kaptam a UPC-től egy ilyen csoda routert. Egyenlőre nincsen vele bajom, de szeretném beállítani, hogy a 2,4GHZ-es és 5GHZ-es wifi is menjen (telefonok tudják 801a-t, laptop egyenlőre nem). Van erre valami megoldás?
-
Zekkk793
csendes tag
Sziasztok!
Az alábbi problémában szeretném a segítségetek kérni. Egy hónapja cserélték a korábbi UPC-s modemem Technicolor TC7200-asra, ami után a következő probléma lépett fel: a youtube, indavideó vagy más hasnoló videómegosztó oldalakon a videók betöltődése közben beszaggat a hang. (ha teljesen betöltődött akkor semmi gond nincs, plusz a gépen található tartalmaknál sincs semmi ilyen gond) Először hardveres problémára gondoltam, de ez szinte kizárható, hiszen más wifi kapcsolaton nincs ilyen probléma, újratelepítettem a gépet, minden létező flash hiba és egyéb hasonló dolgokról elolvastam mindent, kipróbáltam minden drivert, de semmi nem oldotta meg a dolgot. A következő dolgok merültem fel bennem: maga a router rossz, vagy valami beállítás hibádzik. Van valami ötletetek? -
-
elfelejt
aktív tag
Sziasztok! Nekem is ez a retek router van a UPC-től, és szeretném bridge módba rakni, de nem tudom.
A leírását a UPC oldalán nem érem el valamiért, amit meg találtam angolul az alapján nem tudom megcsinálni.
Próbáltam azt hogy bejelentkezek az admin felületre, és a rendszer menüpontban kellene lennie egy "bridge mode" fülnek, de semmi ilyen nincsen... csak :
-jelszó
-biztonsági másolat
-napló
menüpontok vannak. A Wifin keresztül vagyok a routerre csatlakozva, és a TC7200_V2-es verziójú készülék van nálam. Esetleg valami ötlet hogyan állítsam át bridge módba? Egy kis leírást nagyon megköszönnék! -
kicsiii
tag
válasz
Papabear195
üzenetére
Igaz nem mai a hozzászólás, de örü,ök, hogy annó beírtad, mert végre nekem is működik rendesen ez a borzalom.

-
Hege1234
addikt
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
köszi!
kiderült hogy nem egyedi a problémám
a PR mindenkinek egyedi user/pass párost állít be

am ha esetleg valaki tudja hogy hogyan az érdekelne
a tomato-n van egy ilyen menü hogy távolról is lehet állítgatni de ilyet a Technicolor-ba nem találtam
-
-
Hege1234
addikt
Sziasztok!
tegnap kaptuk meg a 7200.20 -as modem-et
192.168.0.1
megadom a pass-t admin de ezt írja kiGiven username and/or password is/are wrong
gondoltam egy reset megoldja
így is lett az admin-al beengedett de ahogy visszajött a net
megint kizárt
PR telekom-nál vagyok
lehetséges hogy távolról megváltoztatják ?+
egy Asus RT-N12 router van wan-al rákötve
így én csak a wifi részt akarom letiltani a modem-ről
ami persze nem egetverő ink csak az érdekel miért nem tudok belépni -
válasz
thomas50.000
üzenetére
Sajnos ebben az eszközben nincsen ilyesmire lehetőség.
Ha UPC-s az eszköz akkor egy megfelelő router-rel bridged módban használva tudod megoldani ezt.#357 xlinux
ITT már kaptál rá választ erre a helyzetre. -
xlinux
tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni Tőletek.
Most január elején fizettem elő a UPC szolgáltatásra. És kaptam egy ilyen routert technocolor tc7200.
Mivel nagyon gyenge a jel bizonyos helyiségekben ezért gondoltam, hogy veszek egy range extendert/ más néven jelerősítőt vagy úgy is ismerhetitek, hogy repeatert.
Na most sehogy nem szeretné szórni a jelet. Ha minden beállítást megcsinálok amit már vagy 10x megtettem, akkor is korlátozott a jelerősítő kapcsolat, és nincs nettem.Van esetleg valaki aki már próbálkozott ilyennel? Akkor most a UPC-nek a routerje szórakozik velem, vagy a jelerősítőm kaki, ami egyébként egy ASUS.
Köszönöm a válaszokat.
Bocsánat, ha volt már téma de így hirtelen nem találtam a fórumban.
Üdv.
X. -
thomas50.000
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném távolról bekapcsolni a gépemet, ami működik is, de sajnos csak röviddel a gép kikapcsolása utánig. Hosszabb idő eltelte után már nem ébred fel.
ARP Binding-et nem találok, és nem igazán tudom, hogy kéne orvosolni ezt a dolgot.
Nem szeretnék egy +router üzemeltetni csak ezért, hiszem ebben a modemben is van egy.
Esetleg valaki tudna ebben segíteni nekem?
Előre is köszönöm!
-
-
gabesz82
őstag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy kaptam a szolgáltatól FIX IP-t... A kérdésem az lenne, hogy ezt a router-en hogyan tudom használni ill. beállítani?
-
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Kérdezném hogyan kell, mert csak a 2.4-essel lehet egyben, sőt ez a hulladék nem tud 5GHz-t együtt a 2.4-el. Siralmas. Nem nála vannak ezek a gondok, de tőlem várnak megoldást.
-
-
cor33
újonc
Igen, most próbáltam, de semmi! Más böngészőből is próbáltam, az se segített. Másik gépen is ugyan ezt csinálja.

-
cor33
újonc
Szisztok. Lenne egy kis problémám eme nagyon király routernek hála! Nálunk is csere volt Ciscorol erre a sz*r Technicolorra. (T-home) A problémám az, hogy betudok jelentkezni, DE ez a jelenség fogad utána. Ez még mi a ... ? Köszönöm előre a választ. Nem találtam máshol hasonló problémát, ezért szeretnék tőletek segítséget kérni.
http://itcafe.hu/dl/upc/2015-12/29/588706_swtkktq5ca50wv2s_faszkivan.png
http://itcafe.hu/dl/upc/2015-12/29/588706_krtybpzlocwc6ffq_faszkivan2_2.png
http://itcafe.hu/dl/upc/2015-12/29/588706_bticiviflfqvaswe_faszkivan3_2.png -
SityiSXT
őstag
válasz
Kolondrum
üzenetére
Ezt próbáltad már a wifi jel stabilizálására?
-
-
paci88
tag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Igen, próbáltam azt is, hogy másik eszközt dugok ennek a helyére és az ment normálisan, ez viszont ugyanazt csinálta. Esetleg tudom cseréltetni vagy hogy működik ez a upc-nél?
-
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Nem is akarom, eldobálja a netet rendszeresen alap felállással is és ennyire durván gyenge jelet nem szabadna adnia, ebben valami elszállt.
-
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Mivel hirtelen kellett ezért a régi Dlink DIR-615-öt SOS-be. Épp elbírja azt a netet amire előfizettek. Ezt a leállást kellene megoldani. A speedtest.net pl elindul és hirtelen leáll és soha nem ér véget a teszt.
-
-
-
Helló! HOgyan kell ezt a hulladékot bridge módba tenni? Kerestem, de már totál megkavarodtam. Kritikán aluli a wifi jelerőssége. Elég egy fal és vége.
-
-
paci88
tag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Igen
-
-
paci88
tag
Sziasztok. Ilyen modemem van és az a problémám, hogy wifi-n megy a net viszont ha bedugom a laptopba a net kábelt akkor egy kis ideig megy aztán nem működik csak wifi-n. Sokszor azt írja ki, hogy az átjáró nem érhető el, egy idő után viszont már nem is érzékeli, hogy a kábel be van dugva, újraindítás után ismét megy, de csak nagyon rövid ideig és ezt próbáltam már másik laptoppal is és ott is ez volt a gondom. A google névszerver beállítást már megcsináltam, nincs változás, de nem találok rá semmi használhatót a neten ezért gondoltam írok ide hátha valaki találkozott már ilyennel.
Van rákötve dreambox és egy tp link router ami az emeleten van és megy minden folyamatosan csak laptopon nem megy így a net. -
-
PioDVD
senior tag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Kösz!
Közben valamiért az ugrott be, hogy a tplink-et beállítom ap-nak, a TC-ban láttam ap-keresést, így talán megy a hatótáv-növelés, hogy minden lát-e mást, majd kidetül.
Ha ez hülyeség, akkor adhatnál egy kulcsszót, amire keressek odaát, hajlandó vagyok időt szánni rá
, csak tudás híján nem tudom, mire keressek rá. -
PioDVD
senior tag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Kösz! Az én gépem kábelen lóg a TC-on, azért akartam a wds-t. No meg fél éve azt javasolták erre, bár éppen tegnap olvadtam, hogy a wds elavult, nem ismer rendes védelmet sem.
Akkor úgy módosítanék, hogy van-e olyan mód a kiterjesztésre, hogy lássák egymást és ha igen, melyik topikban érdemes érdeklődni a részletekről? Itt, a tp link routeremében, vagy láttam egy 40e fölötti hsz számú wifi-s topikot, esetleg ott?
-
-
PioDVD
senior tag
Üdv!
Ez a modem tud wds-t? Találtam egy leírást, ami szerint az első router-t (azaz ezt) AP+WDS módba kellene kapcsolni, de nem találok ilyen beállítást.
A feladat egyébként a TC modem/router hatótávolságának kiterjesztése egy tp-link 842nd-vel, ami wifi-n csatlakozna a kütyühöz. -
-
richfuel
csendes tag
az UPC-nél IPv6 alatt ezeket a funkciókat nem lehet eléri: Link
Bridge mode
UPnP
Port forwarding / forwarding
Port triggering
DMZ hostingÍrtam My UPC-n hibabejelentőt, hogy adjanak IPv4 címet port továbbításhoz.
Kíváncsi vagyok megkapom-e. -
dgyuri0123
nagyúr
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Nnna.
40 MHz-en vagyok majd egy hete és most stabilan megy 80-90 megával a wifi-m.
Valamit mégiscsak ért az eszközcsere. 150 megát ír ki az adapter stabilan mostanában. Csal el ne kiabáljam...Köszönök minden tanácsot, segítséget.
-
Ha valóban a TC miatt van a kapcsolat szakadás akkor használj saját router-t.
Ha bridged módban van az eszköz akkor max 3 eszközt tudsz csatlakoztatni rá amelyek publikus IP címet fognak kapni és egymással csak a neten keresztül tudnak kommunikálni hiába vannak egy HGW-re kötve. -
vfercsi
újonc
Sziasztok!
Pár napja kaptam a UPC-től egy Ilyen modemet a régi CISCO helyett. A következő vele a problémám. A nyitott TCP kapcsolatokat gyér (!) forgalom esetén egy idő után lezárja. Úgy Wifi, mint kábeles esetben. Ennek az a következménye, hogy SSH-n keresztüli belépéseim (hacsak nem pötyögök folyamatosan) egy idő után szakadnak. Akkor is, ha Keep Alive-ot állítok be. (CISCO-val ilyen problémám sohasem volt, de egy másik helyen is ugyanilyen problémát okoz az ottani TC)
Megoldásnak tűnik, hogy Bridge módba váltok és felhasználom a meglévő TP-Link Wifi routeremet, de nem tudom, hogy ha ilyen esetben használnám a TC Modem vezetékes kimeneteit (amik nem mennek át a TP-Link-en), mit jelentene számomra. Ez esetben azokon sincs tűzfal (remélem is, meg nem is).
Van erre valami értelmes megoldás? Legjobb lenne, ha a TC tűzfalát tudnám használni, de azt a funkciót kikapcsolnám, ami a leválasztást végzi. A UPC szerint ilyet nem fogok tudni csinálni. Ha ez nincs, akkor ne is használjam a vezetékes kimeneteit közvetlenül számítógépkapcsolatra? Érjem be azzal, hogy a modembe közvetlenül bedugom a routert és felejtsem el a modem (egyébként hasznos) kimeneteit?
Köszi,
F -
SityiSXT
őstag
válasz
dgyuri0123
üzenetére
Nekem is volt ilyen. A megoldás a router beállításaiban:
Wireless -> Radio:
- OBSS coexistence off
- STBC Tx off
Wireless -> Advanced
- Xpress TM Technology off -
dgyuri0123
nagyúr
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Persze, engedélyezve van.
Az az érdekes, hogy hetekig ment az elvi 150 mega az adapteren és gyakorlatban is 110 körül mozgott Speedtest-el mérve. Mára ez 72,2-re csökkent, stabilan, illetve néha még most is leesik 54 körülire. Csak nem értem, hogy közben mi történt, ha elvileg semmi változás nincs a rendszerben.
Arra gondoltam, hogy a Win10 esetleg nem rakott-e fel valamilyen újabb wlan drivert, amitől fele akkora lett az átviteli képessége?

-
válasz
dgyuri0123
üzenetére
Ez egy 1x1:1 AC-s adapter.
Mind a wifi adapterben és mind a HGW-ben engedélyezve van a 40 MHz-s csatorna szélesség használata?
A 40 Mbps megfelelő egy N150-es kapcsolathoz, a 110 Mbps inkább N300-as linkre jellemző. -
dgyuri0123
nagyúr
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Intel(R) Dual Band Wireless-AC 3160 N-es adapter van benne. Elvileg ugye tudja a 150 megát, de jelenleg 72-nél többet nem mutat. Még úgy sem, hogy most cserélték ki a routert. De a legszebb, hogy múlt héten végig 150 megás elvi WiFi sebességet írt ki. Ezért nem értem, mi a rák történt vele.
A netem most 40 mega WiFi-n, de a múlt héten az is 110 volt. Évek óta ez a felállás, és nincs új "hús" a körzetemen belül. 1-es csatornán vagyok, ahol éppen senkivel sem ütközök.
-
válasz
dgyuri0123
üzenetére
A laptopban milyen wifi adapter van?
Más wifi hálózat is van vétel körzetben? Ehhez kellene inSSIDer3/Wifi Analyzer képernyőmentés? -
dgyuri0123
nagyúr
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Térerő az egekben, 2m a távolság egyébként és semmi nincs köztük.
A kliens/adapter mit takar? Egyébként TC7200 és Dell 5558, ha erre gondolsz.
-
válasz
dgyuri0123
üzenetére
inSSIDer3/Wifi Analyzer mit mutat?
Milyen környezetben (falak száma/anyaga, távolságok) van használva?
Milyen kliens eszközzel/adapterrel használod? -
dgyuri0123
nagyúr
Sziasztok.
Tudna abban segíteni valaki, hogy miért esik le a net WiFi "sebessége" 0.5 megára, mikor 5 perccel korábban 120 mega volt? De heteken át stabilan.
Hiába resetelek, hiába váltok csatornát, hiába váltok frekvenciát, stb.. Most is max. 40 mega, de tudom, hogy ennek a háromszorosára is képes lenne. Ma jön a szerelő és kéne valami támpont, hogy ne akarjon megvezetni, esetleg.
Egyébként 240-es a sebességem.
Köszi minden segítséget.
-
bucsher
őstag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Ez a port tester azt állítja hogy futtat magának szervert a megadott porton. De minden egyéb szolgáltatás és teszt is megbukott, nem csak ezzel próbálkoztam.
-
-
Csabi1984
addikt
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Nem ez volt a konkrét gondom de akkor oda írok

-
Csabi1984
addikt
Sziasztok! Egy olyan kérdésem van miért fordul elő az,hogy adok egy Fix ip cimet a gépnek és utána nincs internet,de a hálózati ikon nem jelez ki hibát! Lényeg azt szeretném, hogy a gépem fix IP címe legyen.
Találtam egy olyan menüpontot a Tp-linkben, hogy DHCP / Address reservationTC 7200 a Modem és WR1043ND v2 routerem van
-
Repiv
tag
Továbbá kell-e esetleg még valami egyéb dolgot beállítanom az optimális működés érdekében, pl DMZ vagy portforward, firewall melyiken működjön?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Yettel topik
- Nyaralás topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- Marathon (2025)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Asztalra küldik a Snapdragont
- További aktív témák...
- HP Victus 16 - 16.1"FHD 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - Win11 -RTX 4050 - 1,5 év gari - MAGYAR
- SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Vapor-X 20G
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series SE3 40mm Stairlight Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garancia
- G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz F4-3200C16D-16GIS új 2 pár
- Lenovo MIIX 520-12IKB, Magyar bill, i5-8250 8Gb ram, 256Gb nvme, számla, garancia 2in1
- Bomba ár! Dell Latitude 3520 - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I HDMI 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Blackview Link 8 12,7" Tablet
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest