Hirdetés
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- eGPU tapasztalatok
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jamesch
tag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
UPC
-
-
Jamesch
tag
Be lehet állítani működőre a portforwardingot ennél az eszköznél?
UPnP se működik, mind2 oldalon bekapcsolva.Kolléga most mondta hogy nála se megy, ez is alátámasztotta hogy nem én egyértelműen vagyok béna

-
A Zéé
addikt
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
A modem most cca 5 méterre van a géptől, van közte egy 38-as km tégla fal, amiben van egy dupla szárnyú ajtó. A modem áthelyezése előtt is kb. ez volt köztük, de sokkal szarabb volt a két eszköz egymáshoz viszonyított helyzete. Akkor volt kb. 3 megabit a le-fel töltési sebesség, most, hogy átpakoltam a modemet, így ez az érték ~15 Mbit le, 8 Mbit fel, már amikor hajlandó a feltöltési sebesség mérés lefutni a speedtest.net-en.
Az alaplapon van a wifi adapter: Asrock H110M-ITX/ac
inSSIDer kép a jellemző környezetről pedig:

Néha benéz még 1-2 eszköz az 1-es csatornán (reggel pl. még azon volt az én modemem is, akkor ott 3 co-channel eszköz volt még), valami más pedig a 7-en, de ennyi.Ja, vezetékes összeköttetés azért nem opció, mert a helyiségeknek nyúlbiztosnak kell lenniük. A kis szőrös blankoló fogó, még egy vezetéket egyelőre nem tudok behúzni, majd csak akkor, ha lesz esetleg átfogó átalakítás.
-
Milyen környezetben (falak száma/anyaga, távolságok, szomszédok) van használva az eszközök?
Ezek közül kellene az egyikkel csinálni egy mérést a helyi viszonyokról és képernyőmentés berakni a 2,4 GHz-s csatorna képről.
SSID/jelszó csak angol abc betűi és/vagy számok?
A wifi csatorna 1 és 11 közötti?
Milyen kliens eszközzel/adapterrel használod? -
A Zéé
addikt
helló!
Van egy címben szereplő UPC modemem, amivel az a bajom, hogy a wifis feltöltés sokszor egyszerűen nem megy. Nem csak torrenttel, hanem akár egy PH bejelentkezésnél is addig minden megy, amíg nem akarok hsz-t, beküldeni, vagy akár csak bejelentkezni. De RaceRoom se tud semmi adatot feltölteni szinte sosem.
Próbálkoztam már a modem áthelyezéssel, a jelerősség, és a sebesség sokat javult, de a probléma továbbra is fenn áll. Átraktam másik csatornára a wifi-t, de még mindig ez a baj.
Mi lehet a megoldás? -
-
Jamesch
tag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Hello
Hogy tudnám újraindítani a TC-t úgy hogy nincs fizikai hozzáférésem (remote desktopon vagyok benn az otthoni gépen)? -
-
Tom22
újonc
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Mi oka lenne rá ? Ha kérem visszaállítják ? Ez is olyan mint a ipv6 -> ipv4 ?
-
-
Tom22
újonc
Sziasztok! Van valami ötlet arra hogy miért nem tudom pingetni a modemet kívülről ? Egyébként jól működik minden, egy kamera van mögötte, az is rendben van. A pinget le tudja az UPC tiltani ? A modemen szerintem nincs ilyen beállítás , legalábbis nem emlékszem.
-
kergebeka33
csendes tag
hol mit kéne...?
ja és... parancsikon...így nézne ki:
"C:\Activision\Call of Duty 4 - Modern Warfare\cod4x18_dedrun.exe" +set fs_game "mods/local_rotu-rev" +set net_ip "192.168.0.03" +set net_port "28960" +set g_gametype "surv" +exec "general.cfg" +set sv_maxclients "64" +set ui_maxclients "64" +map_rotate
-
kergebeka33
csendes tag
-
kergebeka33
csendes tag
foggalmam nincs

távoli kapcsolattal lőtte be a szerót a haverom.
routert is beállította.de nemjött rá
routerből már töröltem mindent....nekem kínai az egész.ezért is kértem meg mást.
nemmelékesen 8 szerója fut hiba nélkül évek óta.
ő mondta hogy fingja nincs...vagy router, vagy a gépen nemjo valami.mivel nemértek hozzá így ha leírod mikre vagy kíváncsi kikeresem és leírom....
tűzfal is levolt lőve. routerben meg alapbol nincs...
és mindhárom gépen jelentkezik a hiba ha fut a szero.
magyarul övé a router....![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
0xmilan
addikt
válasz
kergebeka33
üzenetére
Ennyi infoból szerintem nem lehet kideríteni, hogy mi a baj. Egy ipconfig / ifconfig kimenet a szerverről és a gépről, amivel csatlakoznál segítene. Azonos subnetben vannak? Tudod pingelni egyiket a másikkal? Lehet, hogy tűzfal fogja meg a kapcsolatot? stb.
-
kergebeka33
csendes tag
sziasztok.
van egy ilyen kütyüm....a gondom az lenne:
csináltunk egy maszek szervert.fix ip-port.
szero elindít... megy. jó minden. de se az én gépem sempedig a lakásban található eggyik gép sem látja.Sőt!! semmilyen szervert sem lát a játék amivel belelépnénk, amíg fut a szeró..
ezt lehet orvosolni?
vagy vegyek valami normálisabb darabot?előre is közi

-
Trailblazer
veterán
válasz
veber0937
üzenetére
Nem merültem bele a lelkivilágába. Azt is csak itt tudtam meg, hogy valszeg IPv6 üzemmódban működik, mert NAT-ol, így a mögötte lévő TP-LINK wlan router (amit használok) nincs igazán a helyzet magaslatán. Utóbbinak viszont jobb a hatótávja, ezért azt használom továbbra is.
-
veber0937
tag
válasz
Trailblazer
üzenetére
a net megosztás milyen rajta?
-
-
veber0937
tag
Hi
Ennek a fajta routernak milyen a hatótávolsága? Érdemes egy tp-link wrt642g routert és az ehhez tartozó modemet egy iylen 7200-as ra cserélni?
-
Yodafon
őstag
Hello
A tűzfal védelmi szintje mennyire melegíti az eszközt? Az előző ugyanilyen cucc a túlmelegedéstől halt be ezért szeretném minimalizálni ezt a jelenséget.
Ja meg másnál is voltak ilyen random forrósodások? Ez mitől lehetett vajon? Valami szoftver bug?
-
Trailblazer
veterán
Úgy néz ki, hogy nálam is ez az IPv6-os kapcsolat lehet ISP (PR-Telecom) szinten, mert nincs a sokszor emlegetett menü a Technicolor webes felületén. NAT-ol is böcsülettel a modem, pedig jobb lenne, ha nem tenné. Ezeket ismerve a weblapjukon biztos nem lehet semmit átállítani, a UPC-vel ellentétben.

-
-
FElici
csendes tag
válasz
mylenovo
üzenetére
Köszi az infót, hogy lehet 1221 hívogatása nélkül is visszatérni IPv4-re. A visszaváltás megoldotta a problémát, hogy régi androidos telefonon tökéletesen működik az internet, újon pedig bizonyos oldalak nem, vagy csak borzasztó lassan jönnek be.
Egyébként megjegyezném, hogy a probléma nem közvetlen/feltétlen a TC7200 router wifi kapcsolatával van, mert ha beiktatok egy másik wifi hotspotot a hálózatba, ami az UPC-s modemtől kapja kábelen az internetet, akkor is fennállt a probléma.
-
mylenovo
csendes tag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Szia!
Az IPv4-re váltás megoldotta a problémám!!! Köszi szépen neked, mert itt a fórumon olvastam, hogy állandóan emlegetted ezt az IPv6-IPv4 váltást, ezért gondoltam, hogy teszek egy próbát. Már rengeteg mindent kipróbáltam, több fórumba is írtam, de nem mondtak semmi okosat.
Az már meglepőbb, hogy az UPC ügyfélszolgálata sem említette ezt. Pedig nem lehet ritka hiba, ugyanis a MyUPC felületén van egy menüpont, ahol egy alkalommal át tudsz IPv4-re váltani (régi és új protokollként emlegetik).
-
-
mylenovo
csendes tag
Szia Gubek-Einste! Elsősorban tőled kérdezném, mert úgy látom, te nagyon vágod ezt a témát. Fél éve küszködök egy fura problémával: időnként leáll a böngészés, nem nyílnak meg oldalak. (Ha ilyenkor a mobilommal megmérem a wifis netsebességet, akkor tud mérni forgalmat, tehát a sávszélesség elvileg adott).
Akkor is jelentkezik a probléma, ha a Technicolor modemet és a laptopot kábellel kötöm össze.
Akkor is ha külső wifi routert használok.
A gépet újratelepítettem, ezután is jelentkezik a probléma. Kipróbáltam, hogy a Google dns-t állítottam be, de így is. Kikapcsolt és bekapcsolt antivírus/tűzfal mellett is próbáltam, de úgy is jelentkezett a probléma.
Amikor jó: ha rácsatlakozom a szomszéd WiFree-jére. Akkor isteni, egycsapásra megszűnik minden gond.Elképzelhető szerinted, hogy az IPv6-os rendszer kavar be ennyire? Vagy szerinted milyen irányban érdemes a hibát keresni?
-
válasz
kergebeka33
üzenetére
Szolgáltatótól kellene ezt kérni ha jól tudom.
-
kergebeka33
csendes tag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
ezt hol lehet beállítani?

-
válasz
kergebeka33
üzenetére
Az lenne a legjobb ha át tudnád állítani/állítatni bridged mód és saját router-t használnál.
-
kergebeka33
csendes tag
sziasztok
lenne egy ilyen kis kütyüm nekem is....
napi szinten 20x minimum kifagy....ledobál.... de a wifi megy.
csak kábelen szar.
szolgáltató állitja csak egy eszközhöz elegendő....a többit wifin használjam....egyébkén prtelekom a szolgáltató
nekem nemkéne se tűzfal se semmilyen védelem...szeretnék mindent kikapcsolni.csupaszon csak ossza meg a netet....ezt meglehet oldani...
de ha marad ez a hiba inkább veszek valami normálisabbat.....
ja és wi-free ebben nincs...
elég hiányos a menü.... -
-
fede94
tag
a wifit szeretném kikapcsolni a technicoloron. menüben a vevőegységnél letiltottam, de a készüléken nem alszik el a zöld led. és mivel a freewifi látja, ezért sugározza is a jelet. az oldalán lévő kapcsoló sem reagál a kikapcsolásra. van vmi. ötletetek hgy tudnám teljesen lezárni a wifit? van egy ilyen a menüben hogy hozzáférésvezérlő, de az nem tudom összefügg-e...
az ethernetet szeretném csak használni.
köszönöm. -
-
csokifuji
csendes tag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Az a baj, hogy nincs másik routerem most így kéznél.
Az IPv váltást azt hol tudom megcsinálni? -
-
csokifuji
csendes tag
Üdv!
Lehet hogy nem a témába illik, de azért gondoltam hogy írok, mert lehet hogy valaki tud segíteni az ügyben!
Nagyapáméknál vagyok ahol UPC-s internet van (Technicolor TC7200.U routerrel!!), ahol sehogysem tudok rácsatlakozni egyetlen LoL (League of Legends) szerverre sem (Váratlan hiba történt a bejelentkezés során....)
Utána olvastam a dolognak több fórumon is és kiderült, hogy ez a hiba azoknál fordul elő akiknek a UPC az internet szolgáltatójuk, azonban konkrét megoldásokat nem találtam.
Próbáltam már elég sok dolgot: windows tűzfalt egyből kinyomtam, próbáltam kábelesen és wifisen is (egyik se működött), a játékot már újratelepítettem, a routerben lévő blokkoló funkciókat kikapcsoltam (pl.: tűzfal), engedélyeztem a routerben azokat a portokat amit a LoL használ és ezek ellenére sem tudok bejelentkezni a játékba. (Viszont tudok csatolni traceroute-t és ipconfig-t is!)
Mást sajnos már nem tudok kitalálni és interneten se találtam megoldást, ha valaki tudna segíteni az ügyben azt szívesen venném!A válaszokat előre is köszönöm!
Ui.: én még egy szoftverfrissítésre gondoltam csak nem találtam a routerhez firmware-t
-
-
default.
őstag
Sziasztok!
TC7200.U modemnek is van webes kezelőfelülete, mint pl. egy routernek?
Beállításokhoz, stb... Ha igen, hogyan tudom elérni? A szokásos 192.168.0.1 és 192.168.1.1 nem működik.Köszönöm szépen!
-
-
cass
aktív tag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Szia!
Ha nem találom ezt a menüpontot akkor az azt jelenti, hogy nincs is ilyen beállítás a routeren és fel kell hívnom a UPC-t?
Köszi -
-
cass
aktív tag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Hogy lehet átteni?
Köszönöm a segítséget -
-
cass
aktív tag
Üdv!
Ez a UPC modemem és le lett resetelve, ami annyit jelent, hogy eddig jó volt vele minden online játék most meg nem tud szerverekre felcsatlakozni, lefuttattam ezt a tesztet nem tudom, hogy ez mit jelent, légyszí segítsetek!!
nem látszik normálisan azt írja nincs az ipv6nak dns kiszolgálója nem tudom ez mit jelent, de az öcsémnek se megy másik gépről wifin!
http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=201N_vtelen.png -
Laszi1983
csendes újonc
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
-
-
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Köszönöm szépen!
-
-
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
mmint a technicolorral?
-
-
Sziasztok,
van egy telekomos technicolor 7200-am a ház egyik sarkában. TV miatt nem tudom onnan elvinni, így szeretném a ház másik sarkába a jelet wireless átadni egy másik TP link routernek, amit wireless érnék el tablettel és utp kábelen keresztül számítógéppel.
eszközök:
Technicolor tp7200
Tplink tl-wr642gA technicolornál megtaláltam a bridging lehetőséget, azzel kell ezt megoldani?
Hogyan tudom megosztani a jelet a másik routerral? -
czudelbence
csendes tag
válasz
Laszi1983
üzenetére
Nekem is ugyanez, csak nem Xbox hanem pc. Az új setup óta ilyen ingadozó a wifi jel és nem értem miért. Nem akarok addig saját routert beüzemelni amíg rá nem jövök mi okozhatta mert a modemmel/routerrel az égvilágon semmi nem történt. Érdekes hogy csak akkor szakadozik vagy megy el ha pl egy játék online részére megyek fel. Lehet ez valami windows 10-es probléma? Az előző gépen win7 volt és míg az ethernet kábellel ment, egy laptop mellette semmiféle ping nélkül ment a wifin. Most percekre is el szokott menni míg csak ez a gép megy ethernettel

-
Gre@T
tag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
-
Gre@T
tag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Üdv,
Felhívtan a UPC-t. Előzőleg kikapcsoltattam a wi free-t a modemből. Most megnézték a központból és azt mondták, hogy ip4-ben vagyok és modemként üzemel a HGW, Ennek ellenére nincs bridge mód benne.
-
-
Gre@T
tag
Sziasztok,
UPC-s 7200u-ra van valakinek valami tuti megoldása (bridge mód). Az enyémből már kiszedték a bridge opciót. Ha Natolok, akkor buktam egy LAN portot. A LAN->WAN kombó pedig a fix IP hiánya miatt ugrik.
-
válasz
ANekromanta
üzenetére
A wifi-re nincsen garancia, a szomszédok/akadályok befolyásolják a működését.
-
ANekromanta
újonc
Laptopot rákötöttem a modemre UTP kábellel, ott speedtesten 100 Mb/s fölé ment a letöltés illetve elindítottam 1 twitch 1080p streamet és tökéletesen működött. Most megnéztem a wifis gépet, elindítottam 2 twitch 1080p meg 1 youtube 1080p streamet és semmi lagg nem történt. Speedtest is 50-60 Mb/s-t mutogatott,(azóta nem lett újraindítva a modem) szóval nem értem, hogy mi történt és meddig fog tartani ez az idilli állapot. Ez az egyfolytában pufferel a stream dolog kb 2-3 hete kezdődött el. Nem tudom mennyit segítettem ezekkel az infókkal.
-
válasz
ANekromanta
üzenetére
Kábelen is rossz vagy csak wifi-n?
-
ANekromanta
újonc
Hali!
Van egy UPC előfizetésem Technicolor TC7200 modemmel. A letöltési sebességgel nincsen semmi probléma(ahogy azt lehet látni a mellékelt képeken), játékok letöltésénél maximálisan teljesít(gog, steam,battlenet) de pl. twitch/youtube közvetítéseket(streameknél) egyszerűen lehetetlen nézni, 720p vagy afölött élvezhetetlen de 480p-nél is előfordul, hogy egyfolytában pufferel az adás. A számítógépem wifin keresztül kapja az internetet, a modem nagyon közel van(10m kb). Mindkettő frekvencián ugyan ez a probléma. Asus USB ac56 adapterem van.(laptop, telefonon is ugyan úgy lehetetlen normálisan streameket nézni)
Mérések: (eddig 2.4-n volt de ma este kipróbáltam az 5 GHz-t tesztelni)
2.4
Mi lehet a probléma?(bocsánat ha nem ebbe a topicba illik de most vagy a modemmel van gond vagy nem tudom)
-
serghiom
csendes tag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Köszönöm.
Felhívtam őket és vissza állították. -
-
serghiom
csendes tag
Sziasztok.
Előjött egy hiba ezzel a routerel.
Telefonon csatlakozva pár alkalmazás nem jól működik. Ebay,bangood,pinterest,egyáltalán nem tölt be ,viszont mobilnettel vagy másvalaki wifijére csatlakozva rendesen működik.
Tud valaki tanácsot adni?
Üdv Serghio -
-
Laszi1983
csendes újonc
Hát én nem tudom, sehol nem találok olyan opciót a modem menüjében ahol meg tudnám nézni hogy milyen módban vagyok. Rendszer-Switch mód ?, de még ha angol nyelvre állitom akkor se !

-
-
Laszi1983
csendes újonc
És azt hogy tudom meg nézni, bocsi nagyon nem értek hozzá !!

-
-
Laszi1983
csendes újonc
Sziasztok,,, 1 éve vagyunk UPC elöfizetök, Technicolor tc7200 modem van a házban. Idáig semmi gondunk nem volt vele, de kb 2 hete nem tudok normálisan torrentezni azt irja hogy nyitnom kell egy portot ,hogy mások kapcsolódni tudjanak hozzám. A másik, van egy Xbox one a háztartásban és wifiröl megy, eddig semmi probléma nem volt vele, nehezen kapcsolodik a wifire, egy idö után nem is látja a netet, Online játékok esetén 10-15 perc után megszakad a kapcsolat. A kérdésem hogy nem lehet valamit állitani a modembe, hogy vissza álljon minden mint rég ?????
-
-
skbalint
tag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Az normális, hogy miután ráraktam a routert, nem érem el az admin felületet? (http://192.168.0.1/)
-
-
skbalint
tag
Sziasztok!
Holnap jön egy Airport Extreme router, ha látom a Bridge üzemmódot a TC menüjében, akkor jól értem, hogy csak annyit kell csinálnom, hogy összekötöm őket, és azt átrakom Bridge-re a Routerről?
Vagy ilyen egyszerűen azért nem fogom megúszni? -
Nem mondom, hogy álomszerű wifisebesség, de egyáltalán nm olyan lehetetlenül alacsony az az 50 Mbps.
Nálam éppen 60-70 között mozog, fél órája 120 volt, délelőtt 40, egy RT-AC87 router és egy Note4 telefon között. A wifi sajnos ilyen.
Amúgy nem egészen tiszta, hogy melyik eszköz szolgáltatja Nálad a wifit, illetve hogyan vannak összekapcsolva.
MaCS
-
Cry0
őstag
Sziasztok
vagy egy ilyen technicolor routerünk (upc által ) és rávan kötve egy Dlink Ac-s router.
240/20-as netünk van minden gépen megvan viszont ha 5Ghz-s wifin mérem akkor csak 50-60 Mb van
mi lehet a probléma ?
mit nézzek először át ?
nem vagyok router zseni nagyjából semmit se értek hozzá. -
válasz
czudelbence
üzenetére
Ha jól emlékszem akkor Rendszer/Switch mód menüpont alatt van a bridged mód beállítási lehetőség, előtte kapcsold ki a wifi-t. Majd után a TP-Link-en a WAN típus legyen automatikus/DHCP.
-
czudelbence
csendes tag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Oké, köszönöm megpróbálkozok vele

Bár ilyet még sose csináltam, és ilyen téren a tapasztalatom is a nullával vetekszik
Ha valaki el tudja nekem részletesen magyarázni hogy kapcsolom össze egy tp-link routerrel, azt hálám üldözni fogja
-
válasz
czudelbence
üzenetére
A legjobb megoldás a saját router beüzemelése és a TC bridged módba rakása lenne.
-
czudelbence
csendes tag
Sziasztok!
A problémám a következő: kb 2 hete raktam össze az új gépemet. UPC-s TC7200 modem+routerem van ami erre a gépre ethernet kábellel van kötve. Abban a pillanatban ahogy fel lépek egy játék online részére (pl. Mortal Kombat X, CS:GO,LoL,stb.) a wifi jel a telefonokon, laptopokon szakadozik, vagy teljesen el is megy
. A PC upgrade előtt ugyanez a művelet ellenére a wifi folyamatos jelet produkált minden eszközön Kérdésem az lenne, hogy látom sokan jártak hasonló cipőben és tud-e valaki erre a gondra megoldást?Asrock 150m pro4
i5-6500
Kingston Hyperx Savage 2x4gb DDR4 2133mhz
EVGA 430w
EVGA GTX 1060 3gb
Windows 10 PRO (1607) 64 bit -
beherit
tag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Beállítottam egy fix csatornát és azóta (közel 2 napja) nem dobott kékhalált a gép. Ami érdekes, mert előtte 20 percenként is előfordult. Szóval még kicsit bizonytalan vagyok mikor bekapcsolom, de azért köszönöm, eddig ez tűnik a befutónak, pedig már nagyon pesszimista voltam, kb. 20 dolgot is kipróbáltam már és semmi.
Ha így is visszajön a dolog akkor rápróbálok a másik routerre. -
greeny7
tag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
1,5 nap, 2 telefonhivas elteltevel sikerult kideriteni hogy valamiert sikerult upcnek 60mbps re allitani tenyleg a csomagot. kerdes, hogy amikor elso alkalommal mondtam a telefonba, hogy olyan minha felezodott volna a csomagmiert nem zetk meg, es meg a no nem ertette hogy hat megvan a garantalt sebesseg, az miert nem eleg nekem... a lenyeg, h masodik hivasnal a srac mar rogton mondta a problema elmondasat kovetoen h 60as van berogzitve es at is allitotta.
szoval a modem ok, mukodik, 120as net.
-
-
beherit
tag
Sziasztok!
Az a helyzet, hogy a laptopom kékhalált dobál, de csak otthon, amikor ezzel a Technicolor TC7200-zal használom, a wifi driverre hivatkozva. Rengeteg hibakeresgélés (hardveres, driveres, szoftveres) után jutottam arra, hogy mivel csak itthon csinálja, a modem lesz a gonosz. Őszintén szólva hülyeségnek tartom ezt, ti mit gondoltok róla? Egy másik gépnek nincs baja vele, néha volt hogy bizonyos oldalakat nem ért el, csak kábelről, de hát na.
Másik topikban azt javasolták, hogy váltsak másik csatornára, vagy firmware frissítést, de szerintem azt én nem tudok csak úgy. Hogyan tudnám kideríteni, hogy tényleg a modemmel van gond? Cseréltessem ki a UPC-vel? Már rászánnám azt a pár ezer forintot is simán.. Vagy ha közbeiktatok egy másik routert az segíthet?
-
-
greeny7
tag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
ertem, koszi. tehat nem beallitas. akkor viszont mitol lehet :S igy nem akarom fizetni a 120as csomagot, ha fixen csak 60at tud nalam ez az eszkoz, eleg lenne az 50es is... persze jobb lenne ha menne a net 120al...
-
-
greeny7
tag
sziasztok! upc elofiz, es az eddigi cisco modem le lett cserelve erre a 7200ra. eddig modem-kabel-laptop a upc oldalan fix 124 mbps-et mertem letoltesnek a 120as csomaghoz, most az uj modemmel ez 62mbps... kerdes, van esetleg vmi beallitas amit meg kell tenni, okozhat beallitasi hianyossag ilyet? elore is koszi ha vkinek van otlete. wifijet nem hasznalom, igy a vezetknelkuli netet letiltottam a menujeben, most brdige modban fut.
koszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- rdt89: Kedvenc Régi Mesék/Sorozatok (Nickelodeon, Fox Kids, Cartoon Network, Minimax, Jetix)
- További aktív témák...
- Synology RT6600AX Router
- Eladó Acer Nitro 16 AMD Ryzen 7 8845HS, RTX 4070 130W 8Gb, 16Gb DDR5, 1TB M.2 SSD, 2560x1600 165hz
- Hibátlan, újszerű AMD Ryzen 5 5500GT AM4 BOX processzor gyári hűtőjével - 1 hét próbagarival! -
- Hibátlan, újszerű Corsair RM750x (2021) 80+ Gold full moduláris tápegység - Még 59 hó bolti gari! -
- Nvidia Quadro FX570
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4364
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
)

az ethernetet szeretném csak használni.