Hirdetés
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Google Home/Nest
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Még idén kézbe vehetjük a NEOGEO felújított kiadását
- Minden fronton drágulást vár a DRAM-piacon a Trendforce
- Saját memóriaszabvánnyal küzd a memóriahiány ellen az ASRock
- Videós, mozgóképes topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
N0zer0
senior tag
Kösz a válaszokat. Ez jó lesz. Néztem a másikat, az Ebayeset is, de az nekem drágának tűnik, nem az én árfekvésem, annak ellenére, hogy ilyen teakülönlegességek biztosan megérnek ennyit.
Egyelőre bankszámlanyitási gondok miatt rövid távon megoldottam, a helyi Tesco Extrában találtam tűrhetőbb teákat 2-4 font között, vettem egy Twinings Earl Grey szálas teát, pont az a fajta, mint amit nálunk is lehet kapni citromsárga dobozban (és a topikban is tett be valaki róla képet nemrég), de ez lilás dobozban van, a színezést leszámítva a doboz ugyanolyan, árban meg majdnem ugyanott van, mint a magyar ára. Elég iható kategória, bár ittam már jobbat, de legalább apró törmelék és por nincs benne (sajnos szárrész igen, emiatt nem top minőség, meg a levelek is lehetnének benne nagyobbak), mindenesetre fényéveket ver a helyi filteres sz4rokra ízben, savasodásmentességben, és erősségben is, a maga két fontját vastagon megérte.
Mondjuk nem is értem, hogy ha ez ennyi, meg vannak nem sokkal drágábban még jobbak, akkor angolkáék miért isszák a filteres ocsmányságokat (vendéglátó helyeken is látom), tényleg nem egy nagy kunszt leszűrni, még teaszűrő nélkül is megoldható, illetve a teáskanna hiánya is áthidalható. Pénzük is van rá, egy átlag angol min. 2-3 ezer fontot megkeres átlagban havonta, felesleges neki pár fontos különbségeken a kakit rágnia, ha tízszeresébe kerül, az sem tétel neki, de talán még egy 1,1 ezer fontos minimálbéren élőnek sem érvágás hosszú távon.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI topic
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Proxmox VE
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- E-roller topik
- Autós topik
- LEGO klub
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Apple watch Series Se 2 gen 44mm,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Sudokoo NEXAURA 360 Liquid Cooler, 360mm vízhűtés!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 226 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- AKCIÓ! Asus ROG Strix B365 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest