Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
én is itt kezdtem, de aztán kiderült, hogy van nála jobb hely is a neten. igaz, ott nem vállalnak postázást. de aztán szerencsére kiderült, hogy nincs is rá szükség.
ma voltam a carpe diemben, mert kissé kifogytam. vittem a kóstolót az aszaltgyümölcsös rb-ból, mert régebben megígértem. nagyon örültek neki, mondták, hogy mondjak 2 olyat, amit még nem kóstoltam, de szeretném kipróbálni. adtak 1-1 adagot kóstolónak. az egyik neve tuareg, marokkói mentatea, a másik shou mei - az öröklét szemöldöke. ez utóbbi fehér tea, tehát nincs fermentálva, csak a frissen kinyílt levelek megszárítva. kiváncsi leszek rá, 3-4x le lehet forrázni.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HP Pavilion 15 - 15,6" Full HD - Intel Pentium N3710 - 4GB - 500GB HDD - Win10 PRO - MAGYAR - DWD R
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4564, 100% AKKSI
- Lenovo T14s G2 Core i7 1185G7 16Gb 1Tb NVMe Érintőkijelző Intel Iris Boltból Számlával Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest