Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- VR topik
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Vezetékes FEJhallgatók
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Projektor topic
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-book olvasók
Új hozzászólás Aktív témák
-
kr:sz
tag
válasz
inf3rno
üzenetére
A célnak tökéletesen megfelel a fehér/zöld/oolong/wulong teákra
Ajánlom akkor a koffein és a szertartás miatt a matchát is. (elfogult vagyok és nagy rajongója
) Igaz másfajta élénkítést kapsz tőle, mint a kávétól, de hasonlóan koncentrált ízvilággal tud rendelkezni, mint egy jó presszó. Nekem ez is szertartás míg elkészítem. Fontos, hogy szűrt vizet használj, vagy forrásvizet, ha tudsz. Érdemes azt is megejteni, hogy ha este mondjuk csak egy leöntéssel iszol egy wulong teát, beleteszed egy üvegbe és hagyod reggelre még kiázni és kapsz még másnapra is egy jó kis frissítő, élénkítő teát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Megerősítést kapott a kompakt csúcsmobil OnePlus 15T érkezése
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik
- VR topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4384
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ajánlom akkor a koffein és a szertartás miatt a matchát is. (elfogult vagyok és nagy rajongója