Új hozzászólás Aktív témák
-
kr:sz
tag
válasz
adlersson
üzenetére
Neked nem érné meg közvetlen oda rendelned Japánból? Lehet egész gyorsan megkapnád. Én pl nemrég találtam egy olyan termelőt, akinek az a "különlegessége" , hogy single cultivar matchát ad. Nekem nagyon bejött, de... kellően drága is sajnos, de ha érdekel küldök linket

Sajnos én is sokszor belefutok ilyesmibe, mint amit írtál. Illetve sokszor kínai őrölt zöld teát próbálnak eladni matchaként.Én Tajvanon élve tudod mire repülnék rá? Rengeteg jó Oolong tea termelő van. Én speciel talán picit jobban is élvezem, mint a puer teákat, bár a puer is hatalmas élvezeti értékkel bír. Őket még nem próbáltam, de állítólag nem rosszak: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Jó a retró: Chieftec UNI számítógépház
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Vicces képek
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Diablo IV
- One mobilszolgáltatások
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett kofferben
- DJI AVATA 2 drón akkumulátorok (35e) és töltőHUB (25e)
- Eladó bontatlan LEGO készletek (40290, 42160, 42122, 42138, stb)
- Venusaur, Charizard és Blastoise 72153 + 40892 Kanto régiói jelvény gyűjtemény
- DJI FPV Fly More Combo + extrák + hátizsák makulátlan állapot
- Lenovo L14 G4 Ryzen 5 7530U Gyári Garancia Radeon Vega 16Gb Ram Boltból Számlával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone R7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell XPS 15 9500 - 15,6" hibás kijelző, i7 10750H, 8GB RAM, Nvidia GTX 1650 Ti 4GB VGA
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Akció! Acer Nitro 5 AN515-55! I7 10750H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest