- Gaming notebook topik
- Bluetooth hangszórók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kompakt vízhűtés
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nimfas
addikt
válasz
nicu71
üzenetére
Nekem tegnap este jött meg ugyanilyen tv, ugyanúgy HDT szállította.
Srácoknak tele volt a töke már a nappal, Dombóvárnál lerohadtak a kocsival, onnan csúszott minden, állítólag 800 km-t mentek addigra mire hozzám Siófokra elértek.Előző nap felhívott a "szállító", hogy másnap hoznak egy tv-t, 14 és 18 óra között.
Igyekeztem hazaérni a munkából, ahol épp voltam délután szóltam, hogy lehet el kell szaladnom majd átvenni egy csomagot.
Hát erre nem volt szükség. Este 8 után estek ide, naná hogy az eső is akkor kezdett el esni. Kérdeztem hogy mindenki hűtőt és mosogépet rendelt, hogy ekkora csúszásban vannak, akkor mondta a srác hogy mi volt napközben.
Hívtam őket telefonon 6 óra körül, a "szállító" normális volt, mondta hogy bocs, késésben vannak, de amikor letenni készült a telefont a kollégája hangját hallottam, hogy "ez, az hívjatok még fel 200-an...."
Mindig mondom, hogy meg kell várni míg csippan a telefon a piros gombot megnyomva, mert akkor már nem él a vonal és csak ezután szidni a másikat.
A tv amúgy kafa, bár egy beállítás lehet ráférne.
Van erre valami arany középút? -
Szuk78
csendes tag
válasz
nicu71
üzenetére
Nálam is a HDT volt, szintén úgy foglamazok, hogy érdekes volt a szállítás, nálam nem úszta meg ilyen könnyen, tőlem ma vitték vissza elállással, mert jöttek elő a hibák, szerintem egy része a szállítás miatt, csak nekem 75c7K volt az áldozat.
Ahogy visszaállítanak mindent, megrendelem újra, már, ha még lesz..
De tuti, hogy megmondom nekik, hogy normálisan szállítsák.
Jahh, elszállításnál is nemes egyszerűséggel az oldalára állították.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony Bravia XF85 43" 4K Ultra HD 100 Hz LED Android Smart TV (KD-43XF8577)
- Hisense 50E76GQ Gamer QLED Smart LED Televízió, 126 cm, 4K Ultra HD
- Lenovo ThinkVision LFD E65 65" LFD kijelző új
- Samsung UE40M5002 LED Tv eladó (40"/101cm)
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Vhiktor