Hirdetés
- OLED TV topic
- Pánik a memóriapiacon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fával keres kapcsolatot a Gigabyte új alaplapja
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Mini PC
- ASUS blog: vezeték nélküli ROG egerek, akár profi babérokra törőknek is
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
balojazz
aktív tag
válasz
nicu71
üzenetére
Referálok majd, deee... azt tudnotok kell, hogy egy 49"-es LG nanocellről jövök, szóvaaal valszeg föl kell majd locsolni, ha meglátom dolgozni ezt a szörnyet. Ja, és teljesen big screen szűz vagyok: ismerősök közt nincs, boltokban nem néztem hasonlót sem évek óta, és full online rendeltem, Rtings teszt alapján. (Végső soron ez is egy mosógép: megnézem a videókat, szöveges értékeléseket, döntök, hány kilós legyen, csekkolom, mekkora a dob, aztán megrendelem látatlanban.) De ha működik, nálunk ez nagyot fog szólni: a kölkök nem tudnak róla... Nerf-lövedékeket bírja vajon...?

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584, 100% Akksi
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3715, 98% AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Vhiktor