-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
freeland0806
tag
válasz
nicu71 #36562 üzenetére
Nem ezeket, nekem alapból brutál mód mikro laggolt szinte minden tartalom, minden képmódban (kivétel a játék képmód) főleg a lassú mozgású dolgok, vagy ha az adott jelenetben esett az eső, cigaretta füst szállt, stb. A Kodi megoldás volt 3rd party streaming addonokkal, de nyilván fájó volt a dedikált appok használhatatlansága ennek ellenére.
Úgyhogy amikor kokokka leírta a varázsszavakat, miszerint ez a fw megold minden ilyen problémát úgy voltam vele felrakom, rosszabb csak nem lesz (412-n voltam előtte). Frissítés után megnéztem azokat a jeleneteket kb féltucat sorozatban amiket tudtam, hogy akadtak (Tulsa King, Almaecet, Párduc, Squid Game, Daredevil, American Primeval, stb) és nem hittem a szememnek, mert képes volt normálisan képkocka kimaradás nélkül lejátszani mindent az összes DV és HDR képmódban.
Egyébként azt hiszem valami 50-en volt az élesség a filmmaker módban, valami brutál mód felvolt tolva a csúszka.
A gamma beállítása is érdekes lett. Mostmár olyan opciók vannak, hogy BT.1886, 1.8, 2.0, 2.2, 2.4, 2.6, nálam a 2.2 lett a befutó.Amit még észrevettem, hogy néha van egy kis flickering DV Világosnál világosról sötét vagy szürkésebb tónusba váltó jeleneteknél, de ez valószínűleg valami beállítás lesz nekem, mert a DV sötét és IQ tökéletes. Mindent összevetve elégedett vagyok mostmár
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Battlefield 6
- Felforgatná Kína a technológiai világrendet
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OLED monitor topic
- OLED TV topic
- BestBuy topik
- Marvel Snap
- További aktív témák...
- Samsung 32 QLED The Frame QE32LS03CBU! Bontatlan!
- Samsung QE50Q80D 50" QLED 4K Dolby Atmos Smart TV / AirSlim dizájn
- ÚJ Samsung 65" Neo QLED 4K QN90F Vision AI Smart TV (2025) QN70F QN80F QN85F 3év
- SAMSUNG (QE75QN90FAT) 190CM 4K NEO QLED SMART 165HZ 2025-26 MODELL! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE75QN900D) 190 CM NEO -QLED SMART UJ MODELL CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3304
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest