Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• balojazz

aktív tag

válasz nicu71 #40447 üzenetére

Engem biztos nem hagyna nyugodni a rezonancia. Csináltam egy gyors keresést, és azt találtam, hogy mindenféle méretben 6-7-8-as verzióknál előfordul, szóval konstrukciós hibának tűnik, valami olyasminek, hogy a hátlap bizonyos része rezonál, és valószínűleg elég egy megfelelő helyre betett extra támaszték, merevítő, alátét, szivacs. Ha tovább túrnánk a netet, talán lenne olyan eset, ahol megoldották, jó lenne egy szervizes példa, és akkor kihívni őket, és megkérni, hogy tegyék ugyanazt. Különösen bosszantó, hogy nem mindenkinél jelentkezik. Én azt tenném, hogy ráküldenék egy folyamatos basszust a problémás frekvencián, és egyujjas nyomogatással próbálkoznék, hátha egészen kis területre le lehet szűkíteni a rezonanciát, és akkor ott kezdeni valamit a hátlap alatt a szervizessel. Alternatív megoldásként a hátlapon kívül is próbálkoznék: ha pl a VESA-négyzeten belül vagy közelében van az a bizonyos terület, valami extra fémlemezt/merevítőt lehetne csavarozni a fali rögzítők alá/fölé/közé, sőt még az alá is lehet valami párnának alkalmazott gumigyűrű vagy linóleum-darab. Vagy gariban csere esetleg, de biztos nem nyugodnék, míg meg nem oldom.

Új hozzászólás Aktív témák