Hirdetés
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- ARC vs eARC — Ilyet is tud a HDMI-d? 🤨
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
balojazz
aktív tag
válasz
nicu71
üzenetére
Engem biztos nem hagyna nyugodni a rezonancia. Csináltam egy gyors keresést, és azt találtam, hogy mindenféle méretben 6-7-8-as verzióknál előfordul, szóval konstrukciós hibának tűnik, valami olyasminek, hogy a hátlap bizonyos része rezonál, és valószínűleg elég egy megfelelő helyre betett extra támaszték, merevítő, alátét, szivacs. Ha tovább túrnánk a netet, talán lenne olyan eset, ahol megoldották, jó lenne egy szervizes példa, és akkor kihívni őket, és megkérni, hogy tegyék ugyanazt. Különösen bosszantó, hogy nem mindenkinél jelentkezik. Én azt tenném, hogy ráküldenék egy folyamatos basszust a problémás frekvencián, és egyujjas nyomogatással próbálkoznék, hátha egészen kis területre le lehet szűkíteni a rezonanciát, és akkor ott kezdeni valamit a hátlap alatt a szervizessel. Alternatív megoldásként a hátlapon kívül is próbálkoznék: ha pl a VESA-négyzeten belül vagy közelében van az a bizonyos terület, valami extra fémlemezt/merevítőt lehetne csavarozni a fali rögzítők alá/fölé/közé, sőt még az alá is lehet valami párnának alkalmazott gumigyűrű vagy linóleum-darab. Vagy gariban csere esetleg, de biztos nem nyugodnék, míg meg nem oldom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nyaralás topik
- Pánik a memóriapiacon
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Hisense 50E76GQ Gamer QLED Smart LED Televízió, 126 cm, 4K Ultra HD
- LG 43NANO763QA 108 cm / 43 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- ÚJ Samsung 65" Neo QLED 4K QN90F Vision AI Smart TV (2025) QN70F QN80F QN85F 3év Gar
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Neo QLED 4K Smart TV-k 2025 - GYÁRTÓI garanciával, AJÁNDÉKKAL
- Hibátlan, 32" (81 cm) méretű Panasonic Viera LCD tv eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Panasonic HC-V770 FUL HD kamera
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Vhiktor