Hirdetés
- OLED TV topic
- Kisétvágyú Radeon RX 9060 XT-t hozott az AMD
- Házimozi belépő szinten
- Bluetooth hangszórók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos tablet topic
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Maduro szerint venezuelai gyerekek gyártják majd az NVIDIA chipjeit
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qtya123
őstag
válasz
boborján2
üzenetére
Én néztem úgy a képet, hogy az alapokat átállítottam Vhiktor beállításai szerint, majd utána a 2 pontos és 20 pontos színbeállításokat is és összehasonlítottam.
Az összehasonlítás alapján nekem inkább az alap beállítások belövése jött be a 2 és 20 pontos értékek nélkül.
Nem tudom kinek melyik kép szimpibb, nekem a felső, ami az alapokat tartalmazza csak, az alsóban vannak a 2 és 20 pontosak is beállítva:

-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
boborján2
üzenetére
Azokhoz a tvkhez adom csak el amiken biztos javít, mert a gyári kalibracio csapni való.
Illetve én a tesztek során a világ legjobb,.hitelesített referencia műszereit használom, tehát nem csak egy olcsó semmire való colorimetert mint mások, sőt rtings sem rendelkezik olyan muszerekkel mint én. Ez is segít.Nyilván a 100%os eredményhez egyedi kalibracio kell.
Azokhoz a tvkhez amik elég jók gyárilag pl, lg oledek, nem adok el beállításokat, azokat kizárólag egyedileg kalibralom.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE85QN85B) 215CM NEO-QLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75LS03FW) 190CM NEO QLED FRAME SMART UJ MODELL! AKCIŐ
- SAMSUNG (QE75QN900B 190CM 8K NEO-Q-LED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE85Q60DAUXXN) 215CM Q-LED SMART UJ MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75Q800T) 190CM 8K SMART PRÉMIUM LED TV ! AKCIÓ
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Vhiktor