- Házimozi haladó szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qtya123
őstag
válasz
boborján2 #32833 üzenetére
Én néztem úgy a képet, hogy az alapokat átállítottam Vhiktor beállításai szerint, majd utána a 2 pontos és 20 pontos színbeállításokat is és összehasonlítottam.
Az összehasonlítás alapján nekem inkább az alap beállítások belövése jött be a 2 és 20 pontos értékek nélkül.
Nem tudom kinek melyik kép szimpibb, nekem a felső, ami az alapokat tartalmazza csak, az alsóban vannak a 2 és 20 pontosak is beállítva:
-
Vhiktor
nagyúr
válasz
boborján2 #32833 üzenetére
Azokhoz a tvkhez adom csak el amiken biztos javít, mert a gyári kalibracio csapni való.
Illetve én a tesztek során a világ legjobb,.hitelesített referencia műszereit használom, tehát nem csak egy olcsó semmire való colorimetert mint mások, sőt rtings sem rendelkezik olyan muszerekkel mint én. Ez is segít.Nyilván a 100%os eredményhez egyedi kalibracio kell.
Azokhoz a tvkhez amik elég jók gyárilag pl, lg oledek, nem adok el beállításokat, azokat kizárólag egyedileg kalibralom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 43mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest