- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hobby elektronika
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Steam Deck
- Milyen videókártyát?
- Milyen házat vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kocsislevi
csendes tag
válasz
Vhiktor #8549 üzenetére
Úgy tűnik az Alza visszaveszi- szóval kezdhetem előről. De most már teljesen elvesztem a különféle dimming techológiák közt. Én szinte kizárólag éjjel, vaksötétben nézek TVt, ezért érdekel ennyire a fekete.
Megtaláltam a tesztedet is, tehát ha jól értem a C728 DirectLed, azaz nem körben vannak ledek, hanem teljes felületén, az LCD mögött. És Micro Dimming tehát kb 1600 zónát szabályoz különböző fényerővel az aktuális képhez igazodva? Akkor tulajdonképp mivel rosszabb az eredmény, mint a FALD esetében?
Egyébként leszámítva a sarkokban a derengést, próbálva YouTube LD teszteket (fekete háttér fehér folt megy körbe körbe), nekem egész jónak tűnt, nem volt zavaró glowing. Tehát élek a gyanúval, hogy ha rendeltetésszerűen működne, akkor ez szép képet produkálna sötétben is (főleg ebben az árkategóriában)
Érdekességképp azt vettem még észre, hogy ha a Fényerőt vagy Kontrasztot állítok a menüben, az égvilágon semmi nem változik - gondolom kéne látnom valami változást, de semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- iPhone topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Autós topik
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged