Hirdetés
- Nem a képgenerálásnak van köze a képmegjelenítés egyenletességéhez
- Nem folyik, nem kenődik, de hűteni azt tud
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali notebookos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gino20
őstag
válasz
Kiskutya
üzenetére
Egyiket sem láttam élőben, DE:
-C715 esetén ha jól emlékszem akár itt topikon belül is volt panasz mozgásmegjelenítésre, de neked ezzel nem volt gondod (amúgy egyszer találtam egy nagyon részletes C715 tesztet, ahol leírták, hogy bizony van benne interpoláció (valószínűleg nagyon jó algoritmussal), de nem állítható), vagyis "szerencsés" vagy és kevésbé látod a 60Hz hiányait (bárcsak Én se látnám
)
-LD-t tekintve meg az eddig olvasottak alapján a C715 is egy igen korrekt készülék és a most olvasott tesztek alapján a C728-nál hiába az ~1000 miniLED mégis van homogenitás probléma
100 szónak is 1 a vége: Ha nem tervezel pl méretet növelni 65-ről 75-re, akkor szerintem kérdéses a váltás értelme
Félre ne értsd, eszem ágában sincs lebeszélni róla......sőt, ismerem az "érzést" 
Új hozzászólás Aktív témák
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Autós topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Napelem
- One mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Suzuki topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- Dell Latitude Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12-13. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával - 12.18
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 141 Ciklus - 1+ év garancia - HUN
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
)
Félre ne értsd, eszem ágában sincs lebeszélni róla......sőt, ismerem az "érzést" 
Vhiktor