Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
válasz
vargalex #36923 üzenetére
Budapesten is elég változó. Nekem több ismerősöm is panaszkodott az MPL -re. Sokszor a lakásig sem akarják felvinni a TV -t.
Nálunk mindegyik jó arc volt. Mondta párom, hogy egyedül van két kisgyerekkel, és simán felhozta mindegyik. Azt is megkérdezték bevigyék -e a szobába, amit persze nem kértünk.
Valószínű komolyabb kikötésnél van egyéb szállítói megállapodás. De ez sem annyira jellemző.
-
freeland0806
tag
válasz
vargalex #36923 üzenetére
Nem te vagy az egyetlen akitől hasonlót olvasok, de én ezeken mindig meglepődök. Soha egyik futár sem várta meg, én nem tudom, hogy ez régió függő e és errefelé mindenki siet, de Miskolc környékén lakom és én ilyennel még nem találkoztam. Külön meglepődtem azon, hogy az MPL-t említetted. Volt velük pár rossz tapasztalatom.
Azt tudom egyébként, hogy a Vodafone-nál (One) is ők viszik a tévét. Telekomnál nekem az 55" TCL-t a HDT hozta, előtte a 43"ost meg a GLS.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Konteó topic
- Nintendo Switch 2
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Olcsó táblával készül a OnePlus
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest