- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Projektor topic
- RAM topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Megjöttek a be quiet! Pure Loop 3 sorozatú kompakt AIO-i
Új hozzászólás Aktív témák
-
kokokka
addikt
válasz
Vhiktor #36534 üzenetére
Na majd este megnézem. Csak nem értem, ha esetleg ugyan az vagy ugyan annak kéne lenni ahogy írod, akkor minek van benne mindkettő. A TCL tavaly még elhatárolódott a Filmmaker módtól, most meg itt van, és az új modellekben is lesz állítólag. Pár helyen nézegettem csak, de tényleg úgy jött le, hogy magától vált át akárcsak a DV-re, ha képes rá a vas. Még kutakodom
Szerk: azt olvastam egy angol nyelvű 2023as cikkben, hogy Netflix-re is jön a majd a Fimmaker mód. Nálam ez is azt sugallja, hogy akkor az csinál valami alapján valamit a kompatibilis TV-vel. Nem tudom....
-
vargalex
félisten
válasz
Vhiktor #36534 üzenetére
Nálam most nincs TCL TV, mert éppen szervízben van. De direkt azért linkeltem az LG leírását és a cikket. A Filmmaker módba kapcsolás (legalábbis LG esetén) nem a képkocka sebességtől, stb. függ, hanem a metaadatoktól:
"FMM can be activated automatically through metadata in the content that triggers the TV to shift into the mode, or it can be activated by the consumer through a single, convenient button on the remote or easily accessible menu. Is FMM intended for all content? FMM is intended for movie and TV content."
Elvileg ugye ez a mód arra van kitalálva, hogy a film olyan beállításokkal jelenjen meg, mint ahogy a rendező "megálmodta" azt. Ez azt is jelenti, hogy a metaadatok alapján dinamikusan állíthatja a TV, nem feltétlenül statikus beállítások tartoznak hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Mobil flotta- ajánló keresés belépéshez
- Nyaralás topik
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- További aktív témák...
- Hisense 75E77NQ Pro 144Hz, 4k, 189cm, dobozos, garanciás
- PHILIPS 43PUS8909/12 Amlibight 4K HDR Smart 144 HZ GAMING TV
- SAMSUNG (QE65QN900DT) 165CM 8K NEO Q-LED 2025 CSUCS TV ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE75QN900ATXXN) 190CM 8K NEO Q-LED ! AKCIÓ!
- LG 50QNED85T3A 4K UHD Smart 120Hz TV Kiemelkedő Képminőség, Professzionális Gaming!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest