Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
válasz
beach head #35177 üzenetére
Korábban az egyik fórumrárs linkelte, hogy meg lehet oldani a Play store ikont. Én nem variáltam vele, mert nekem nagyjából annyiból áll az áruház használat, hogy TV vásárláskor felteszem, ami nekem kell és annyi.
Filmeket sem nagyon vásárolgatok onnan. Ha néha kell egy-egy app, azt meg telefonon keresztül felteszem TV -re.
Assistant -ot szintén nem használom, mert vannak otthon külön vezérlőim. Így nem tudom mi nem jó rajta. Vagyis...összességében biztosan nem oké ez az egész smart home integráció. Eleve kikapcsolás után elveszti a TV a kapcsolatot a Home -mal, bármit állítasz.
Ez mondjuk elég általános probléma, és jelen van Roku -n, meg egyebeken is. Nem is újdonság. Nem értem, hogy ezt legalább droidon miért nem tudják normálisan megoldani. De ez ugye megint nem a TCL sara.
Nem tudom erre gondolsz -e, vagy valami más probléma is van -e vele. Van egy-két OS, amin tök jól működik, ha éppen nincs régiós korlát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest