Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt501
nagyúr
válasz
Qtya123 #34350 üzenetére
Kíváncsi leszek hogyan alakul a sztori, mert bizony nem 1-2 vásárlót érint a hiba, van aki nem veszi észre, van akit kevésbé zavar és van egy olyan réteg akit nagyon zavar az akadozás, aztán vannak az egyéb hibák mint amik játéknál fordul elő és ami a TV adásoknál fordul elő, nos engem a két utóbbi nem érint, mert nem játszok és nem nézek TV adásokat.
-
Imi1981
veterán
válasz
Qtya123 #34350 üzenetére
A c805, c745, c845 55 col verziók is jók voltak V028 firmware-el! Szóval szerintem ez leginkább szoftveres probléma. Ha nem az lenne V028 -on is akadt volna. A V028 se volt hibátlan de akadás ott egyáltalán nem volt. Utána lévő összes firmware-ken már jelen volt az akadás. Bár tegnap néztem netflixen egy 4k DV filmet ( Kézipoggyász) és nem rémlik hogy akadt volna. Máskor meg akad mint állat. Lehet ez a v420 firmware javított ezen kicsit.
-
koppasz1986
aktív tag
válasz
Qtya123 #34350 üzenetére
"elképesztő, hogy az amúgy már technikában felnövő/élő 30-40 év közöttiek mekkora része néz úgy filmet, hogy keres valamit a youtube-on"
Pontosan! Én is elvagyok szörnyűlködve, amikor ilyen 25 vagy az alattiakkal beszélek ilyesmiről, hogy mennyire segghülyék. Azt sem tudják mi az a torrent (nem is tudom, hogy lehet anélkül élni) vagy, hogy hdr, dolby visionra azt hiszik, hogy az hang
Kérdem milyen tv-t akarsz venni, azt mondja nagyot samsungot vagy lg-t És mondom azon belul oled, miniled , va ,ips stb azt csak a szájuk tátják azt sem tudják mi az . 10 ből-1 ha tudja mi az az oled. Pc-t bekapcsolni sem tudják, meg úgy beszélnek róla, mint valami elavult 80as évekbeli cuccról
Nekik csak a konzol meg a netflix azt jólvan, meg ahogy mondod a szutyok online filmkeresgélés. Hogy lehet ilyen igénytelennek meg tudatlannak lenni a 4k hdr világában nem tudom megérteni.
-
turho
addikt
válasz
Qtya123 #34350 üzenetére
A 75+ már olyan nagy, hogy nem lehet elsütni talán ugyanazt a gyenge korsuerűtlen hardvert, talán némileg jobb jelfeldolgozási sebességű kártyákat kapnak a nagyobb vasak.
Az is talány, az EU-ba miért gyengébb hardverrel gyártják a TCL tévéket.
(Nem mintha az 55-65" nem lenne nagy).
Szóval olcsók, de olyanok is....sajna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest