- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen notebookot vegyek?
- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Milyen SSD-t vegyek?
- HP notebook topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Androidos tablet topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
koppasz1986
aktív tag
válasz
joydrv #34307 üzenetére
Nekem 75ös van, és a saját belső lejátszója egy okádék. Nincs olyan film, ami kibírna 10 másodpercet, hogy ne akadna vele. Kodi kellett hozzá, azzal lett jó. Vlc-vel is jó, csak azzal nincs dolby vision, gondolom nem támogatja az a lejátszó vagy nem tudom. De a beszarás az pont ma volt. Unalmamba bekapcsoltam a tkomos boxot, hogy menjen a háttérbe valami, azt oda keztem figyelni és kurvára akadozgatott
Akármelyik adóra váltottam, mindegyiken csinálta főleg a spíleren. Most vagy én vagyok hülye, vagy eddig tényleg nem csinálta és most kezdte el. Igaz az elején 135ös fw volt, akkor teszteltem a tévét, igazából nem érdekelt, mert nem nézem, egyedül csak foci meccsre kapcsoltam be azóta is, és a meccsek mindig vajsimák voltak. Időközben meg lefrissítettem 420ra, és ma vettem észre, hogy gatya... Egyedül úgy tudtam az akadásokat megszüntetni, hogy a képmódot játékra állítottam. Végülis mindegy nekem, hogy a képmódnak amire éppen állítva van mi a neve, felőlem lehet mozi, szabványos, játék vagy gyász is úgyis ugyanúgy lehet beállítani mindet, de azér már kezdek én is ideges lenni. De így hogy külső lejátszóknál megjelenik a játékmód és akinek arról van szaggatás, akkor állítsa a képet játékra, majd másolja le rá a mozi beállításait, mert ezt tutira megoldja az akadásokat. De olyannyira, hogy tényleg semmi nincs, szép sima azóta.
-
kokokka
addikt
válasz
joydrv #34307 üzenetére
Köszi! Ma teszteltem egy kicsit külső SSD-ről saját lejátszójával. Minden Flac-ot hibátlanul vitt, de nagyfelbontásút nem próbáltam. 1080p-s filmmel akadás mentes volt, de a Romulus (Atmos, DV) csak 5.1-en szólalt meg, HDR10+ képpel ami rohadtul sötét volt és akadt is. Feltettem hát a VLC-t, javult is a helyzet, de az 5.1 maradt. Jött a Kodi, azzal a kép már hibátlan volt, de hiába lőttem be a hangbeállitásait, Atmos így se lett. CE-ben több lehetőség van, itt még kellene kiegészítő hozzá, de egyenlőre nem szórakoztam vele többet. Valójában sosem fogom használni erre a TV-t, igazából csak tesztelem, mit tud.
85C765
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest