Új hozzászólás Aktív témák
-
Stealth
senior tag
válasz
nicu71 #34124 üzenetére
Én ugyan így vagyok, napok óta olvasom ezeket a panaszokat. Nekem sincs semmi bajom, minden fluid, gyönyörű kép van.
Számomra érthetetlen igények is felmerülnek, azt ha nem jó akkor panasz van. Ezért kérdeztem feljebb "félig viccesen", hogy milyen szögben érdemes tartani a tv távirányítót... -
freeland0806
tag
válasz
nicu71 #34124 üzenetére
Én örülök neki ha bevált komolyan. Mert amiket kiemeltél azokra nem lehet panasz, a színekkel nekem sincs bajom, a fény is elég komoly főleg ha sötét jelenet van és egy villogót vagy egy fényszórót ha felkapcsolnak nagyon durván visszaadja a panel. Szinte vakít és nem folyik szét a fény egyáltalán. De sajnos vagyunk egy páran akik ezzel a hülye hibával küzdenek. És lehet, hogy nem mindenkinek jelentkezik, de akiknek igen azok szívnak vele, mint a torkos borz.
Többieknek:
Egy Xbox játékmód VRR always on kombóval az akadás is megoldódik ahogy nézem Netflixen legalábbis. Ha DV játékmódban indítom el a filmet (Renfieldet néztem tesztnek) majd közben átváltok DV fényesre akkor az sem akad Xboxon. Ha DV fényessel indítom el akkor igen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Videószerkesztés
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen alaplapot vegyek?
- BestBuy topik
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest