- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
Új hozzászólás Aktív témák
-
gab1ka
senior tag
válasz
bigrob #29092 üzenetére
Félreértés ne essék, egy rossz szóval sem illettem a tévét, egyelőre nézelődöm, lassan érik a csere, nyilván engem is az ár, illetve a számomra különösen vonzó 5 év garancia fogott meg. Attól viszont én nem gondolok valamit legjobb ár érték arányúnak meg nincs nála jobb vételnek, ha a legalapvetőbb funkciója nem működik rendeltetésszerűen. Amikor egy tévének a képe akad meg csúszik rajta a hang, akkor hiába delegalább olcsó, meg ennyi pénzért jobb rajta a fekete mint a másikon meg lehet rá telepíteni ezt azt. Azért valljuk be, ez inkább tűnik az olcsóság árának. Ami aggaszt hogy nem csak ezen a fórumon és nem csak egy konkrét típusnál olvasni ilyen tapasztalatokat.
Nem zártam ki teljesen a modellt, csak amikor félmilliókat tervezek elkölteni, akkor nem szeretnék ilyen kompromisszumokkal együtt élni. Samsung userként maradnék azon a vonalon, viszont ott a korrekt FALD-os kijelzők a többi fityfenével együtt 75" méretben igazán szürreális áron mozognak.Talán annyi konkrétumot kérdeznék, hogy PLEX-et használva SDR tartalmakkal is jelentkeznek e a fenti anomáliák? Én csak azt használom filmezéshez, semmilyen streaming nem érdekel, illetve mellette pc monitornak+konzolhoz.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
bigrob #29092 üzenetére
Azok közül se mindenki irkál, akik nincsenek megelégedve. Pl. én sem. 2 TCL TV után, amiből már csak az egyik van meg.
Oké, nem c805, de azért látszik, hogy a márka küszködik szoftveres problémákkal, és ez nem újdonság, évek óta így van.
Nem sajnálom egyébként, hogy őket választottam, mert tök jó TV -ket árulnak. De az biztos, hogy drágább készüléket már nem vennék tőlük. Például ha lesz náluk is OLED.
-
Pendragon911
aktív tag
válasz
bigrob #29092 üzenetére
Na meg a másik, ha talál is számára szimpatikusabbat, akkor annak majd egyéb más fajta nyűgjei lesznek, az meg azért nem lesz jó
Bár nem fenékig tejföl a Google TV sem, de számomra mindenképpen pozitív irányba billentette a mérleg nyelvét a rendszer szabadsága és gyorsasága, a telepíthető alkalmazások száma. Illetve én is régebb óta olvasom a fórumot és ezáltal még inkább közelebb kerültem ahhoz a típushoz, amit végül meg is rendeltünk, mégpedig a C805-höz.
Ha már itt tartunk, regisztráltam a plusz ajándék garanciát és azt írták a végén, hogy majd értesítenek, ha hivatalosan is elfogadták a regisztrációt. Aki szintén regisztrálta az új TV-t az elmúlt időszakban, mennyi idő után jött a visszaigazolás, hogy rendben van a dolog?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged