- 200 milliárd dollárt önt a memóriagyártásba a Micron
- Elképesztő mértékben tömörítenék be a nagy nyelvi modelleket
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Fujifilm X
- Milyen széket vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Raspberry Pi
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redlight2
tag
válasz
flash- #24724 üzenetére
Szerintem ez nagyon igényfüggő. Nekem egy olcsòbb samsung Q600 3.1.2-es soundbarom van , kiegészítve egy pàr hàtsò hangszòròval. Így mondhatni 5.1
c845-ről àtmegy rà mindenféle hang. Térérzet van így. De tuti nem olyan, mintha a plafonròl is szòlna. Egy trueHDAtmossal is pròbàltam. Nem nagyon vettem észre vàltozàst a dd 5.1hez képest. Max annyit, h kicsit tisztàbban szòltak effectek és mintha erőteljesebbett volna az egész. Az én igényeimnek megfelel. Van nagyobb tesòja Q930 meg Q990. El nem tudom képzelni, hogy azok jobb térérzetű atmos hangzàst tudnànak.Max még erőteljesebb, esetleg tisztàbbak a hangok. Szval tuti reàlis ez 4-500k egy indulo real atmos szettel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged