Hirdetés
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
válasz
Celtis
üzenetére
Most rendeltem egy visszaküldött 65c845öt az emagról. Alapból is jó ára van most. A visszaküldés miatt még olcsóbb volt és még jött rá egy 15%os electro hétvégés kupon így lement az ára 300e-re. Ennyiért nem tudtam kihagyni.
Aztán érdeklődöm mert kíváncsi vagyok hogy miért küldhették vissza és mire számítsak mikor átveszem.
Lehet hogy nagyobb a piac mit ez a fórum. De ha volt vele baj akkor ha keresgélt a visszaküldő az interneten visszaküldés előtt akkor rátalálhatott erre a fórumra és esetleg megoszthatja velem a problémáját. Én meg akkor előre el tudom dönteni hogy az nekem is probléma-e.
Nem hiszem hogy olyan sokat küldenek vissza ebből a TV-ből. Így ha valaki mostanában küldte vissza az e-mag-ra akkor nagyvalószinűséggel ez lehet.Amúgy nagy valószínűséggel bolond vagyok mert a c825-tel is elégedett vagyok így nem biztos hogy szükségem van erre helyette

Új hozzászólás Aktív témák
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Torrent meghívó kunyeráló
- iPhone topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- World of Tanks - OFF topic
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen széket vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- SAMSUNG (QE65LS03B) 165CM Q-LED FRAME PRÉMIUM MODELL! AKCIÓ!
- LG 55" 4K UHD AI Smart tv GARANCIÁVAL
- Sharp 55FN2EA UHD Android LED Smart Televízió, 139cm
- SAMSUNG (QE75LS03D ) FRAME ! 190CM 4K SMART CSÚCS TV ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor