Új hozzászólás Aktív témák
-
boborján2
senior tag
válasz
szkutyi #22837 üzenetére
Vásárlás után a yt videó alapján megcsináltam a beállításokat. Kérdésem, hogy nagyjából mennyit tesz még a minőségre (színhelyességre) ez a csomag?
Nyilván nem a fillérb..ról beszélek, csak 3*100 forint is sok , ha az értelmetlenül kerül elköltésre, a 3*5 eur meg nekem bőven jó , ha van értelme.
Egyszerűen az égvilágon senkit nem találok akinél meg lehetne ezt nézni, a változást, Vhiktor leírása pedig igen csak szűkszavú "semmire nincs garancia"
Ha annyit változik ,hogy mondjuk csak műszeresen mérhető , akkor azzal nyilván nem vagyok előrébb, De ha annyit ,hogy láthatóan szebb színek lesznek , akkor az simán jó lenne.Illetve ha valami nem oké, akkor visszavonható a csomag módosítása a tévén.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- VR topik
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPad topik
- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- Villanyszerelés
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- További aktív témák...
- InFocus IN3126 Projektor
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Új csak kipróbált Smartech 55 139cm Qled 4K UHD Quantum tv google assistant,Netflix, stb
- TCL Qled 55coll 10BIT Android hibátlan dobozában
- LG 75QNED87T3B 190cm 4K UHD 120Hz 3ms HDR 10 Pro FreeSync Premium
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged