- Apple MacBook
- 3D nyomtatás
- Notebook hibák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gaming notebook topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- SSD kibeszélő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
kispalsz
tag
válasz
kispalsz #21777 üzenetére
Erre az első részére valaki tud megoldást?
"
1) A csatornák listája nem jó, Nálam Digi kábel hálózat van, kártya nélkül, de az AMC mindig az első, névsorrendbe rendezi, akkor is, ha manuális kereséssel frekvenciánként adom hozzá a csatornákat. Nincs valami rejtett beállítás, ami kikapcsolja ezt az idegesítő funkciót? Digi szeret csatornákat rendezgetni, nem szeretnék állandóan pendriveozni emiatt. Van másik TV is a családban, ahol ezzel nincs probléma, és jó lenne szinkronban ( ahogy digi szereti változtatni) tartani."2) Lejátszót még ki kell tapasztalnom. Próbáltam egy filmet nézni, ki is írta bal felsőbe, hogy HDR10, meg a képi beállításokban volt IMAX opció is, és alul felül a képen csak kb 2 -2 cm fekete sáv volt. . Majd megállítottam, váltottam TV-re, TV-t kikapcsoltam. Majd folytatni akartam a filmet, amikor már nem volt IMAX lehetőség, csak Dolby Vision, és sokkal nagyobb kb 8-8 cm volt a fekete csík alul,felül. Nem tudom mi okozhatta ezt, ( A filmet csak simán folytattam, ahol abbahagytam)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- 3D nyomtatás
- Motoros topic
- Macska topik
- Wise (ex-TransferWise)
- Fogyjunk le!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Seagate IronWolf Pro 4TB 3,5 Recertified HDD
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest