Hirdetés
- Három játékprofillal készült az új Arc meghajtó
- Befutottak a beágyazott rendszerekbe szánt, tempós Ryzenek
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- 350 Hz-es IPS kijelzővel gyarapodott a Samsung portfóliója
- Apple MacBook
- SSD kibeszélő
- OLED TV topic
- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Philips LCD és LED TV-k
- Már nem tudni, hogy mikor kerülhetnek piacra a DGX Spark gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskutya
veterán
válasz
dgyuri0123 #18508 üzenetére
Most néztem meg 27 terméket rendeltem tőlük amiből 1-et küldtem vissza amit pár napon belül vissza is fizettek. A haverom parfümöt vett amit kibontott és visszaküldött és még ott se szaroztak visszafizették az árát! Én szinte csak innen rendelek eddig nem csalódtam. Ha volt is gond eddig mindenben segítettek! Volt hogy rossz terméket küldtek le és írtam nekik hogy gyerek születés napjára kellett volna és mivel ők hibáztak meg se várták hogy vissza kerüljön a rossz termék expressz szállítással kijött még azon a héten a gyerek ajándéka!
-
amdboy
senior tag
válasz
dgyuri0123 #18508 üzenetére
elhiszem, sőt nem is csodálkozom ha róluk van szó.... De szeritnem lassan tènyleg elég az Emagból mert a vègèn mèg meglicsel a fórumos kolléga
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! PowerColor RED DEVIL 6900XT Ultimate 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest