Hirdetés
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini PC
- ASUS ROG Ally
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Intel találgatós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyraxx
tag
válasz
Kiskutya #4871 üzenetére
Rendben, nagyon köszönöm. a 606-ost azt hiszem automatikusan felajánlotta (és én elfogadtam) a TV első bekapcsolásánál. Azért nem vagyok benne biztos, mert nem tudom, hogy a menü eszköszinformációk lapján a sok kódszám közül hol találom meg az aktuális FW verziót. Ezt esetleg meg tudod mondani? Melyik sor az? Köszi!
-
tothjani81
senior tag
válasz
Kiskutya #4847 üzenetére
Szia. Elképesztő. Tudom nem egy árkategória a Tcl el de hihetetlen hogy mennyire jobb. Nem bántam meg a cserét. Hangszempontjából is jobb ha nem megy az erőlködő vas. A JBL oda tette magát na persze tv berkeken belül. A HDR filmek olyanok rajta mint állat. Euronicsban már ki van álítva több helyen is ha van időd és érdekel tekintsd meg.
-
válasz
Kiskutya #4825 üzenetére
Hat csak ajanlani tudom. Most amugy nagyon le van arazva alza-n. Mi iszonyat jo arban fogtuk ki itt HA-n. /35k 5 honap garanciaval/
szerk: a fire stick se volt rossz, na de ez
Gyorsabban reagal minthogy megnyomom a gombot
Nagyon gyors kutyu ez! No es vegre minden megy akadas nelkul. Egy pici negativum, ebben nincs hdr10+.
-
Gino20
őstag
válasz
Kiskutya #3708 üzenetére
Abszolút OFF topik, de eszembe jutottál, hogy egyszer atmos stb és gondoltam megosztom, hogy van egy ilyen opció [link]
TV-t val sosem vennék használtan vagy outlet-ből, de hangkeltőt miért ne és Én pont így vettem a Q90R-t kb hasonló áron. Ha soundbar akkor több ilyen opció sajnos nem létezik és nem is lesz, mert pl ennek a kiváltó Q950T-je vagy 450-500k az idei túlárazottság mellett, de az meg már vicc.
Ha esetleg felkeltette volna az érdeklődésedet egy kérdést meg érhet, hogy forgalmazóként, hogy áll a 14 napos termék visszaküldési sztorihoz -
Botika89
tag
válasz
Kiskutya #4764 üzenetére
Nálam kabelos a net a tvbe nem hinném hogy a net sebesség miatt lenne darapos a kép!ezt mikor meg vettem a tvt akkor is darabos volt most is az!telon pcn mindenütt szép fluid akármilyen YouTube 4k 60 hdr tartalom de a tvn nem főleg gyorsmozgasnal olyan darabos
ja és az LG 6950 is tökéletes a YouTube 4k 60 HDR ugyan az a net
-
2ttitan
csendes tag
válasz
Kiskutya #4746 üzenetére
Megneztem. Gyarilag ez a verzio van a p815 n mint amit felkinal a honlap. Nincs mire frissiteni. De egyelore nem is erzem igenyet. Mindenben teszi a dolgat. A youtube 4k 60 fps sem akad. Persze a kepe nem egy oled vagy qled, de eddig elegedett vagyok vele (mozi beallitasokkal hasznalom a kepet). A hangnal mondjuk kell tiszta hang beallitas mert kulonben a tobbi hang nagyon hangos volt a beszedhez kepest a filmekben. A upc sd csatornak nem neznek ki jol rajta, de szerintem ez termeszetes (hd k jol neznek ki rajta.) Eddig ennyi a tapasztalat.
-
embe
nagyúr
válasz
Kiskutya #4748 üzenetére
Feltettem. Működik vele. Egyelőre én ennyit látok, nem vagyok hardcore felhasználó.
Más: Próbált már valaki másik launchert feltenni? Felratam apk-ból az ATW Launcher pro-t. A gond az hogy nem tudom beállítani, hogy ezzel induljon. Ha elindítom mint alkalmazást, akkor ok, de mint alapértelmezett alkalmazást nem engedi.
-
tothjani81
senior tag
válasz
Kiskutya #4703 üzenetére
Kicsit rosszul fogalmaztam a végén. a 7100 as egy szemtelenül olvsó tv hálóba van ott nincs mozizás este meg. axx 1 órát. Azt nem sorolnsl a Tcl ekhez meg se közelíti se az x es se a c t. Az U8Qf az ami számomra sokkal jobb. Egy másik hsz ben valaki írta, hogy majd 100 ezer a szakadék ihen ez igaz de én úgy nézem hogy a c715 öt 289 ért vettem a u8qf et 320 ért. Nálam ez csak 40 ezer. Nagyon jó tv a C715 de nekem mégis hiányzott belőle valami. Az alap fényerő az teljesen jó volt de hdr nél nekem elvérzett teljesen. De mostani árviszonyok között bizony 229 ért a 65 C715 nagyon jó vétel.
-
tothjani81
senior tag
válasz
Kiskutya #4655 üzenetére
Igen fent van. Konkrwtan nem a fényerővel inkább a HDR tartalommal van. Nem igazán adja azt vissza mint a samu q7 f. na oersze nem is annyiba kerül. de néztem most egy Hisense 65 uq8 f et ahol 1000 nit a maxx fényerő na azmár a samut is letolja. Szerintem benevezek egyre árban sem rossz most 319.00. adják.
-
válasz
Kiskutya #4636 üzenetére
Az altalad linkelt 606 azt hiszem. Plex-el kinlodom, mert ugye az ethernet csak 10/100 de az ac wifi sem jo nalam. 88Mbit/s maximum. Ugye tomp forumtarsnak joval tobb a letoltes mint nalam. DV filmet most kiprobaltuk usb-n de nezhetetlen ugy is
A 4k is nagyon akad usb-n is szintugy
Tehat ugymond kell szereznem valamit, hogy a 4k teven tudjak 4k adast nezni
-
-
phoenix64
őstag
válasz
Kiskutya #4563 üzenetére
Hát, amennyire én olvasgattam erre nincs is update.
Azaz találtam rá, itt egy V363 updatet, megnézem ezzel hátha jobb a helyzet.
UI: Pontos típus 50P715, ehhez töltöm most a V363-at, bár a rendszerinfo alapján nem jöttem rá, hogy most az enyém régebbi vagy újabb ami fenn van.
-
-
-
Midguardian
csendes tag
válasz
Kiskutya #4491 üzenetére
Ha jól tudom, akkor a tv-k paneljai ilyen rétegekből állnak, úgyhogy magát a panelt kéne szétkapni, ami ekkora méretben nem egyszerű, ha egyáltalán utólag lehetséges.
De az is lehet, hogy azokon a helyeken kapott egy kis nyomást a panel pl. a gyárban, mert eléggé szabályos körnek néznek ki azok a foltok. Amik nálam vannak azok szabálytalan alakzatok.
A visszaküldözgetéssel meg az a gond, hogy lehet a következővel is lesz valami gebasz. Én azért sem küldtem vissza, mert más gond nincs vele pl. nem felhős.
-
embe
nagyúr
válasz
Kiskutya #4461 üzenetére
Na én meg ez alapján pont kikapcsoltam. Tudom hogy nem egyforma a panel, de valahol el kellett indulni a kép beállítással.
-
embe
nagyúr
válasz
Kiskutya #4456 üzenetére
Tudom, csak az LG tévénél is szarakodott. Csak ott máshogy.
Nekem egy Yamaha RX-A880 erősítő van. De összehoztam a Zidoo Z9S média lejátszóval is, meg a Philips DVD-vel. Na ezek így tudnak érdekes helyzetet produkálni négyen.
De így majd egy hé után elégedett vagyok a tévével. -
gabter
tag
válasz
Kiskutya #4434 üzenetére
Köszi, azokat végigpróbáltam a képernyő beállításokban. Automatikus érzékelés, képernyő arány, overscan, igazából nem látok semmi változást. Az automatikus érzékelést ha bekapcsolom, akkor összehúzza amúgy a képet, de a kép szétesik és nézhetetlen. Ha a film indítás előtt bekapcsolom, akkor meg nem csinál semmit, ugyanúgy széthúzza a filmet.
A képernyő arány szintén nem csinál semmit. Van benne mozi mód, 16:9, 4:3, ..., de nem látok változást, bármelyiket is kapcsolom.
OK, kipróbálom a 606-ot, ha tesztelve van és azt mondod, hogy jó! -
Gino20
őstag
válasz
Kiskutya #4388 üzenetére
Nem biztos, hogy placebo az
, mert korábban olvasott teszt alapján a C715-ben is van intepoláció és lehet ezért is elégedett a legtöbb felhasz a natív 60Hz ellenére csak ebben nem állítható, ellenben pl a napokban emlegetett U7QF-el szemben, hanem valószínűleg egy ,,óvatos" algoritmus kezeli fixen.
Kicsit vissza kanyarodva a korábban linkelt U7QF vs C715-öt Én korábban megtaláltam írásos formában is, majd az translate-telkb arról szólt a tesztelő szerint, hogy az U7QF szinte mindenben jobb kicsit, de a HDR-t rosszul kezeli, ami talán arról szólt, hogy nem a csúcsfényt hanem általánosságban a fényerőt tolja túl (val ez látható a képen), de ez épp olyan szoftveres hiba, mint amiből pl a TCL-nél is akad, viszont idő közben a Hisense is kapott már frissítést, de amúgy valószínűleg az alap beállítás szimplán nagyobb utó munkát igényel ha valakinek épp az a kép nem tetszik (mindkettő képet simán elérem a TV-men ha akarom, vagyis a sok fényt és részletek elvesztését vagy túl sötétet, ami megint csak a részletek kárára megy. Félre értés ne essék
, nem a TCL rovására mondom, mert valami ilyesmi budget C715, U7QF-en gondolkodom 55"-ban a hálóba (igaz az a fránya HVA panel nem túl szimpatikus, de majd kiderül).
Még egy: Lehet, hogy az android sem tudja az atmost, nem tudom, de saját tapasztalat alapján csak atmost támogató TV és atmost támogató hangkeltő esetén jelenik meg az atmos a Netflixen, vagyis ha HDMI-n csatlakoztatom a hangkeltőt a TV-hez, akkor egyből írja, hogy atmost támogató eszközt érzékelt és a Netflixen is megjelenik, de ha pl wifin csatlakoztatom az SB-t a TV-hez (amin nincs atmos), akkor már a netflix sem jelzi.
-
tomp
félisten
válasz
Kiskutya #4388 üzenetére
Lehet mégis fw bug a Netflix DV akadozás? 606-al mintha javítottak volna rajta. 2filmet néztem meg. Egyik alig akadt egy minimális ideig, a másik viszont teljesen akadás mentes volt.
Viszont a Play Movies-t továbbra is tilos frissíteni mert akkor nem fog elindulni a vásárolt/kölcsönzött film. -
belashx
senior tag
válasz
Kiskutya #4372 üzenetére
Merre találok ilyet?
Mmint custom fw-t? Vagy csak rootolva van?
Annyira nem izgat ám, de felötlöttek a régi szép idők, mikor muszáj volt a telefont mókolni, hogy használható legyen.Szerencsére S6 óta egyiket sem kellett. Jó, már S4-et se lett volna muszáj, de azé' na!
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola Moto G86 8/256 Cosmic Sky 1 év gari
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest