Hirdetés
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bulek
tag
Én a tvből hallom, sajna nem lehet némitani, egyes hangerőn is hallatszik. Nekem sajnos van, hogy az erősítőn is ez jön ki. Ekkor jön a Vimü. Valamelyik megbirkózik a feladattal.
Vimu-ban is csak a legelső opcióval jó az 5.1.
Use Vimu Engine pipa, és v.1 Engine mód
Pass-through mode: Prefer RAW over PCM -
bulek
tag
Vimu playerrel még ki lehet hozni az 5.1-t, viszont nem pcm, hanem hdmi módban.
Sajnos ez a lejátszó sem tökéletes, némely audio sávval nem boldogul. De ez is változó, eac3 hang volt az elsődleges, akkor ment, ha a 2. nyelv volt, és átváltottam rá, akkor megállt.
A Nova-val vegyesen használom. A Nova sajnos kiad a tv hangszóróján egy fura zajt optikán -
Kiskutya
veterán
Nálam a gyári lejátszó nem váltogatja a képarányt legalább is eddig amit néztem nem volt ilyen gond. Sajnos nekem se sikerült más lejátszóval 5.1-et varázsolni. Én csak abban bízok hátha plexre jön valami javítás ami átengedi az 5.1 hangot mert azon tökéletesen megy minden.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
- Milyen videókártyát?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Xbox Series X|S
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Formula-1
- Linux Mint
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium 256 GB Használt, megkímélt 93% akku 2026. 02. 27-ig
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor