- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ZIDOO médialejátszók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Dell notebook topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Saccco
nagyúr
válasz
Stealth #14938 üzenetére
Veszel pl.: egy TP-Link UE300-at és máris lesz gyorsabb neted.
-
törölt tag
válasz
Stealth #14806 üzenetére
Értem, köszi. Illetve, továbbra sem értem. Mondjuk OK, én Firesticket használok, a TV rendszere nekem nem jött be igazán. De szerintem ebből a szempontból nincs különbség. Este megnézem, nálam mit mutat a legfrissebb Kodi.
Érdekes lehet, hogy ha Kodiban megadom lejátszónakl az MX player Pro-t, ami Syncler alatt tudja a DV-t, akkor vajon Kodi alatt is tudja e?
-
törölt tag
válasz
Stealth #14803 üzenetére
Melyik Kodi verziót használod?
Elvileg van egy "nightly build" nem hivatalos telepítő, ami DV képes, de nem túl stabil. Én eddig 3x tettem újra, de most meguntam. Legutoljára akkor szállt el, mikor az Estuaryt le akartam cserélni. Dob egy hátast, és többé nem hajlandó elindulni.
Matrix 19.0 verziószámú edition.Próbáltam alternatívákat is, mint pl Streamio, vagy a Syncler, de mindnek van valami nyűgje, ami miatt nem az igazi nekem.
Kodi/Ezra volt eddig a legjobb páros, különösképp hogy kezeli a helyi hálózatot is. (Állítólag a Syncler is, de a beállításokban nekem azok a menüpontok hiányoznak, amiket a tutorialok említenek. Lehet a Firestick miatt)Az érdekes az, hogy mind a Syncler, mind pedig a Stremio támogatja, illetve, DV adatfolyam megnyitásakor a TV jelezte, hogy felismerte Dolby Vision-nek.
update:
Annyi, hogy Syncler alatt az MX Playert állítottam be alapértelmezett lejátszónak, és ebből a Pro verziót telepítettem. Szintén van Dolby Vision. Ez számomra érdekes, mert nem egy olcsó licence van a DV-nek. Most meg hirtelen minden tudja? -
-
tomp
félisten
válasz
Stealth #14004 üzenetére
Az első mondatra: igen, de vannak bizonyos LG modellek amelyekben olyan SoC van ami képes a FEL dekódolásra így azokat a TV lejátssza.
Igen a 08 az a Profile 8.1! A 05 a Profile 5.
flash-
Sajnos Windowsra és Coreelec-re nincs DV.
Androidos box megfelelő DV licensz+hardver.
A lemezes lejátszót ne említsük mert az értelem szerűen viszi a Profile 7-et mivel a gyári lemezeken úgy van rajta a film.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Torrent meghívó kunyeráló
- Mobil flották
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest