- Milyen TV-t vegyek?
- Nyárbúcsúztató hardvermix
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- Az Amiga 1200-at is megcsapta a feltámadás szele
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
Nézd meg az erősítő és a TV CEC-cel kapcsolatos beállításait. Hátha valami ott nem jó, mert mennie kéne. Illetve mondtad, hogy Box-ról fogod hajtani, akkor próbáld meg annak a távirányítójával is.
Persze végső megoldásnak ott van még a hibrid kínai távirányító az ali-ról, ahol az IR részét be tudod programozni akár a TV-re akár az AVR-re. vezeték nélküli része meg kezeli a boxodat.
-
mikrofon
veterán
-
mikrofon
veterán
válasz
Fail3D! #16258 üzenetére
Ha dedikált streaming képes média playert használnál akkor lehet nem lennél ki idegileg és ha kiszámolod azt a sok időt amit szenvedtél már. Akkor lehet kijött volna hogy anyagilag is megérte volna már a legelején megvenni és élvezni az általad vásárolt tv gyönyörű képét mint egy kijelző.... a szenvedés helyett.
-
-
mikrofon
veterán
válasz
rainman72 #16089 üzenetére
Valójában pont ez a lényeg egy média lejátszóban.
Pont abban jó ami a neve is. Megfelelő minőségben megfelelő frekvenciával játsza le a média tartalmat. Szoktak ARC kompatibilitási és CEC problémákra is panaszkodni ha nincs média lejátszó.Amúgy igen az új fire tv cube is jó lehet a shield helyett. A firestick 4k max csak akkor jó választás ha nem kellenek a HD hangok, mert nincs erősítő vagy nem tudja az erősítő.
Xiaomi Mi box 4 is jó lehet kezdésnek. Nem ismerem de ez is egy dedikált média lejátszó.
Aztán ha valamelyik funkciója hiányzik nem elég jó akkor is rá ér cserélni. -
mikrofon
veterán
válasz
mkriszadmin #16077 üzenetére
Ha a keret fix akkor szerintem c835 + nvidia shield tv pro vagy utóbbi helyett firestick 4k max ha nincs erősítőd vagy soundbar-od.
Ha nem fix a keret akkor szerintem c935 +nvidia shield tv pro....Én legalábbis ezeket venném....
-
mikrofon
veterán
Van valamilyen lehetőség hogy hozzá férjek a Google Tv rendszeren az android/data mappához?
.kodi mappát szeretném oda másolni. -
mikrofon
veterán
válasz
nagymolnar #15722 üzenetére
Már csak 560e ... lehet pont a rossz epg kezelés miatt
Amúgy meg szerintem az emberek 99% kijelzőként használja, aki ilyen tv-t vesz és normális tartalommal eteti...
De ezt már sokszor megbeszéltük -
mikrofon
veterán
válasz
Black&White #15365 üzenetére
én is csak onnan tudom, hogy volt egy ssd az egyik USB-re kötve androidos kiterjesztett adattárolóként, aztán bepipáltam és véletlenül pont azt a portot rakta inaktívra, amire ez a tároló volt rakva. Eltartott egy darabig, amíg rájöttem mi történt és mi az oka....
így megjegyeztem... örökre -
mikrofon
veterán
válasz
Black&White #15363 üzenetére
Ez így működik Nvidia shield-en és ugoos am6b+ boxon is. Csak ott van több USB port így marad még aktív.
-
mikrofon
veterán
TCL c825-ön szeretném a hozzá adott kamerát beüzemelni videó híváshoz. Messengerrel össze lehet kötni vagy melyik alkalmazással használható?
-
mikrofon
veterán
válasz
nagymolnar #14693 üzenetére
-
mikrofon
veterán
válasz
pepimama #14683 üzenetére
Szia,
Fire stick 4k max-ot és Shield tv pro-t írtam. Nem véletlenül ezeket hanem azért mert jelenleg ez a két eszköz a legjobb ilyen célra. Mindkettő tudja a online stream-elést és az offline 50GB+-os Remux-okat is. Sőt többet is.
Egyszerűen ha ezeket használod akkor az a legnagyobb előnye hogy elfelejtheted a tv szoftverét az összes hibájával vagy hiányosságával, már ha számodra van ilyen. Ebben az esetben a tv csak tv-ként azaz kijelzőként működik. Ráadásul kadencia helyesen a tartalomnak megfelelő képfrissítési frekvenciára váltva. Illetve ha nincs külön hangfalad, soundbar-od akkor természetesen a tv hangrendszerét is használhatod ezekkel.Egyszerűen ahogy többen is írják vannak dolgok amik nincsenek rendesen lekezelve Android szinten. Ezért kell neki gyártói fejlesztés hogy házimozi szinten tökéletes élményt kapj. Az általam említett két eszköz gyártója pont ezt csinálta. Bele fejlesztette ezeket a rendszerébe. Tehát benne vannak azok a dolgok amiket itt hiányolnak egyes fórumtársak. Viszont vannak olyan fórumtársak is akiknek erre nincs szüksége így tökéletesen el vannak ezek a kütyük nélkül.
Van még az ugoos am6b ami szintén szóba jöhet bizonyos használathoz.
De azon nem mennek a streaming alkalmazások, és azt hiszem a CEC-cel is lehetnek problémák.A Firestick-nek van saját topikja. [link] Ha érdekel nézz be oda van bőven tapasztalat. Van olyan aki több féle médialejátszót használ. Így arra is kaphatsz választ hogy mi a különbség. Mit miért érdemes használni.
-
mikrofon
veterán
válasz
nagymolnar #14670 üzenetére
Hogy mekkorát tévedek az sokkal kisebb ahhoz képest, mint ahogy te ezzel a hozzászólásoddal is elsüllyedtél pont úgy mint a titanik. (Hamár ezt a hasonlatot hoztad)....Egy különbség van közted és a titanik között, hogy te már másodszor, a titanikak meg egy is elég volt.
Amit írsz az androidról annak egy része igaz... Ebbe most nem mennék bele, hogy a többi miért is nem, hiszen semmi köze ehhez....
De miért is fejlesszen rá a TLC, ha van egy alap, az pedig kb ennyi, sokaknak elég is... Ráadásul ebbe az árba ez fér bele... Ha szoftvere is olyan jó lenne mint a hardvere, nem férne bele ebbe az árba.....
Ráadásul azért se kell fejlesztenie mert egy másik, a nagyobbik piacon ott van neki a rokuTV. Ami tökéletes!
Ezen a piacon meg mindenki elmondja, hogy aki igazán élvezni akarja az ilyen képességű TV-k adta élményt az ruházzon be egy médialejátszóba... Az lehet egy 35-40EUR-s Firestick 4K max vagy egy jóval drágább Shield TV pro, de akár valami lemezes változat is.... Én pont így teszem....Lehet ez ellen háborogni neked is. Meg a társaidnak is. De ez ilyen..... és nem lesz más....
A szoftveres gyengeségeit el lehet mondani, más is elszokta és ugyanazt a javaslatot szokta kapni, hogy vegyen célesztközt a TV-mellé.....
Próbáljatok egy céleszközt rákötni és láss csodát.....
Olvasd vissza majd ha lenyugodtál a HSz-eidet és szerintem érezni fogod, hogy mi is a baj vele, érezni fogod, hogy ez nem egy probléma leírása volt és megosztása....Jah és szerintem a Google TV sokkal JOBB!!!!
a rokuTV lenne az igazi de az erre sajnos nincs....
Nagyon sajnálom, hogy a schield-emen nem az van.....#14673 @RVR400:
A firestick 4k max-hoz pont nem kell "techbuzinak" lenni.... Megveszed, rádugod és minden megy egy távirányítóval..... Pont ugyan ez van a drágább Nvidia Shield TV pro val is.... Legalábbis nálam...Ezt a TV-t nem a szoftvere miatt kell megvenni, hanem a képminősége miatt és ez igaz még néhány TCL TV-re.....
-
mikrofon
veterán
válasz
SztiviVander #14666 üzenetére
Vagy csak más tudja hogy kell használni a készüléket....
Ráadásul ő is ezt vette és le is írta, mert mást nem tudott mert ott is vannak gondok.....
Azért a Firestick 4k max 35-40 euro, akár ajándék is lehet hozzá........ -
mikrofon
veterán
válasz
nagymolnar #14663 üzenetére
Tehát mégis csak ezt vetted és nem véletlenül hanem körül jártad a témát....
A lényeget is megírtad: "képpel és a hanggal elégedett vagyok"
Végülis egy tévének ez a fő feladata sőt ebből is leginkább az első....Ráadásul aki ilyen tévét vesz az dobjon már mellé egy Firestick 4k max-ot és/vagy egy shield tv pro-t és lehet megváltozik az élmény és az élete.....
Azért azzal tisztában kell lenni hogy egy ilyen tv-t tudni kell tartalommal is etetni. Hiszen akkor jön ki minden amit az áráért kapsz, amit kifizettél, amit belefejlesztettek. Normális tartalom nélkül ez csak egy tech-es spec gyűjtemény..... Jah e persze enélkül meg elmondható hogy van ilyenem de sz@r...
Ide jössz bele sz@rsz a topikba és még te háborogsz...
Ráadásul a rendszert szidod ami nem is TCL, nem is a RokuTV. Hanem az androidos más gyártja és fejleszti. Ezen a piacon ez van....
A hardverrel meg valójában elégedett vagy és ezt magad is megírod... És pont ez a TCL műve....Végülis azt is mondhatnánk. Ez is egy vélemény köszönjük! Nem kötelező ilyen tv-t venni! Szerencsére van alternativa. Más is gyárt tv-t!
Viszlát! -
-
mikrofon
veterán
válasz
Vhiktor #13757 üzenetére
Amúgy egy ilyen algoritmus mennyire foglalja le a hardvert?
Ezen igazából a mozgás megjelentés menüben található opciók kapcsán gondolkodtam el.
Lehet pl olyan hogy egy nagy bitrate-ájú film valójában azért akad, szaggat be időnként mert valójában a nagy bitrate-ájú filmet nem csak megjelenítenie kell a hardvernek hanem feldolgozni módosítani és megjeleníteni ráadásul mind ezt azonnal. Hogy ugye még a hangtól se csússzon el a kép... -
mikrofon
veterán
válasz
Kiskutya #13378 üzenetére
Szerintem nem elírás. Csak benézés. A c825 kifutó szerintem ezt nézték be....
Minden esetre hiba az biztos. De mivel a doboz alapján valóban c835 a kiírás is egyértelmű. Így ha a kasszánál ki is derül oda kell adni....
Tehát aki teheti és épp venne tv-t és ennyit rá tud szánni. Az szaladjon el érte igen jó tv-t véget nagyon jó áron.
Ez még befektetésnek is jó ár -
mikrofon
veterán
válasz
Geo19870322 #13195 üzenetére
Milyen licenc kell a gyártónak hogy egy a felhasználó által fizetett szolgáltatás működjön?
-
mikrofon
veterán
válasz
Geo19870322 #13185 üzenetére
Szerintem ez inkább a keret, burkolat szerelési hibája lehet, hogyha valami feszül vagy hozzá ér valamihez amihez nem kéne...
-
mikrofon
veterán
válasz
RVR400 #12908 üzenetére
Kérlek enged el ezt a témát.
Szerintem a többség már rég megértette hogy mire gondolsz. Biztos vagyok benne hogy szinte mindenki le is ellenőrizte és aki azt írja hogy nem dereng annak tök sötét ....
Én a közvetlen ismeretségi körömben 4 készüléken ellenőriztem le miután először írtad. p715, c715, c728 és c825 egyik se világít kikapcsolt állapotban de még csak halványan se. Amúgyis rég feltűnt volna már a négyből háromnál biztosan hogy tök sötétben éjszaka bármennyire halványan is fényt bocsátana ki.....
-
mikrofon
veterán
Most már elég sokan használunk itt c825-ős és c728-as típust.
Az lenne a kérdésem ki milyen beállításokkal használja a mozgás megjelenítést? -
mikrofon
veterán
Köszi az infót. Sok időt még nem töltöttem vele, de egyelőre jól működik. Én a v414-ről mentem v440-re. Így én nem vettem észre hogy sokkal világosabb lenne. Eddig is elég volt a fényerő bőven és most is DV és hdr esetén is.
Ami nagyon tetszik hogy végre a menügombnak is van funkciója. Kérdés hogy vajon lehet-e szerkeszteni hogy mi legyen ebben a menüben. -
mikrofon
veterán
Tudtok egy élő linket küldeni a c825 v440 firmware-hoz? Engem nem zavar a hagkésés mert én csak "kijelzőnek" használom.
Közben megtaláltam az orosz fórumon. nem is tudtam, hogy itt is fent van.
-
mikrofon
veterán
Tegnap kipróbáltam a Shield-en a Disney+ App-ot. DV működik, atmos működik, frekvenciaváltás nem megy. Alapból 4k60Hz-van beállítva. Ha elindítom a filmet az app-ból akkor marad a 60Hz. Ha megnyomom a "Match Frame Rate" gombot akkor megpróbál vàltani , de kilép a filmlejátszásból. Ha átállítom a Shield beállításaiban 4k23.976-ra akkor rendesen megy.
Mi lehet nálam más mint nàlad? Valamilyen beállítás?
A TV nekem is c825
-
-
mikrofon
veterán
@gyűrű te használod a fire stick 4k max-ot. Most én is kiprobáltam. Az első amin elakadtam, hogy a hbo max alkalmazás nem támogatott a magyar nyelv az alkalmazáson. Ezt ki lehet küszöbölni? Én egy olyan nagyszülőnek szerettem volna beállítani, aki nem ért angolul.
Mierre a megoldás?
Illetve arra tudsz te vagy valaki más hogy tv csatornákat szeretnék neki beállítani, de interneten keresztül mert nincs vezetékes tv-nk. Erre melyik alkalmazás jó? Melyiket lehet felrakni a Firestick 4k max-ra? -
mikrofon
veterán
válasz
Real_Necro #11516 üzenetére
A firmware verzió számát írd meg és akkor meg fogjuk tudni mondani.
Ha nem az van, akkor le kell tölteni a szükséges fájlt v407 felmásolni usb-re manuálisan, bekapcsológombos módszerrel frissíteni, majd két fajta szervizmenüs reset-et kell. Aztán még egy manuális de már menüből történő frissítés v414-re. Utána pedig jönnek majd az automatikus frissítések is. Elvileg... Ha lesznek... -
mikrofon
veterán
válasz
Dyraxx #11495 üzenetére
Ha streaming és tárolt média fogyasztásra is egy eszközt szeretnél használni akkor én az nvidia shield tv pro-t ajánlom.
Ha streaming-et a tv-re bizod vagy egy másik eszközre, akkor ahogy a többiek is ajánlották az ugoos am6b plus lehet a legjobb választás.
Ha pedig nincs szükséged tömörítettlen HD hangokra viszont minden másra igen akkor a Fire TV Stick 4k max is jó választás lehet. -
mikrofon
veterán
válasz
Real_Necro #11504 üzenetére
A tcl-nek van saját alkalmazása. Az is használható bár néha kicsit nehézkes.
Ha google tv rendszerrel van a tv-d akkor a Google home alkalmazáson belül van távirányító.
Ha nem Google TV van rajta hanem még android tv rendszer akkor mielőbb frissítsd manuálisan.
A kodi-hoz távirányítónak pedig a yatse vált be nekem. -
mikrofon
veterán
válasz
Real_Necro #11482 üzenetére
Üdv!
Szerintem nagyon jó készülék, nagyon szép a képe, igen jó a fényereje és a feketéje is már szép. Pl. az új Batman is élvezetes, pedig nagyon sok a sötét jelenet benne.
Nem tudom mivel játszod le a médiatartalmakat, de érdemes kiegészíteni egy rendes médialejátszóval, streaming eszközzel. Ez még sokat nyom az élményen! -
mikrofon
veterán
válasz
d4nturk #11449 üzenetére
Ha a tv nem látja az 5GHZ-ES Wi-Fi-t, akkor azért mert túl magas csatorna van kiválasztva automatikusan. 40 körülire állítsd. Egy internet speed test app-pal vagy Wi-Fi analyzer app-pal próbáld ki hogy mikor látja és mennyi a letöltési sebesség így ki tudod választani a legjobb csatornát.
-
mikrofon
veterán
Pontosan ezért kérdeztem tőled!
Én shield tv pro 2019 => AVR => c825-ön nézem csak és kizárólag. A streaming-et (HBO Max) és az offline tartalmat és mindent is.
Nah most nekem is néha szükségem lenne 24Hz-es tartalmak esetén mozgáskorrekcióra, mert a 24Hz időnként kevés, értem ezalatt hogy nem szép a mozgás. Nem tudom, hogy most lettem-e rá érzékeny, vagy az hogy most egyszerre váltottam TV-t is, meg lejátszót is. De most látom és zavar....
Néha még a gyerekek is szólnak, hogy a HBO Max streaming esetnén "zavaró".
Viszont nem tudom jól beállítani, mert valószínűleg túltolom. Hiszen nem értek hozzá és fogalmam sincs, hogy pontosan mi mire való.
Ezért lenne szükségem segítségre ebben a témában. -
mikrofon
veterán
-
mikrofon
veterán
válasz
NÓPARA #11113 üzenetére
nekem nincs garanciális ügyintézésem eddig velük, így sajátot tapasztalatot nem tudok megosztani.
de itt több embernek is volt már keress vissza hogy miket írtak.
nekem úgy tűnt az olvasottak alapján hogy korrekt módon állt a szerviz hozzá. ha tudta javította vagy cserélte az alaplapot.
nincs összehasonlítási alapom, mert nem láttam hasonló kategóriájú tv-t más gyártótól így nem tudom hogy másokhoz képest jobb-e vagy rosszabb. -
mikrofon
veterán
válasz
NÓPARA #11099 üzenetére
Szia,
Mivel ez a TLC fórum így itt is szívesen megírom a tapasztalatot, vagyis inkább válaszolok a konkrét kérdéseidre, mert kb. ennyit tudok mondani, hogy wááooo, kicsit részletesebben pedig leírtam #11094 Sajnos most így hirtelen nem tudok mást mondani róla magamtól. Csak dicsérni tudom, int @gyűrű is tette.
Ami még érdekesség, hogy alapvetően nekem a c728-is tetszett már, viszont ez észrevehetően jobb. Jobb a feketéje, és sokkal nagyobb a fényereje. A C728-és sem volt kevés, de ez több és SDR anyagoknál este már nagyon zavaró, annyira hogy fáj a szememnek, így 100-as helyett 35-re állítottam a fényerőt.
Már a c728-is szép képet ad számomra. A c825 még szebbet, észrevehetően szebbet. Az a kérdés, hogy ér-e ekkora felárat a szebb kép, ezt már mindenki maga dönti el....Nem tudom, hogy @Vhiktor munkáját ismered-e, de ő készített egy nagyon jó bemutató videót róla: [MiniLED az új király? TCL C825 teszt]
-
mikrofon
veterán
válasz
Saccco #11105 üzenetére
Jajdejó
Csak ez az egy gomb miatt szoktam elővenni időnként a nagy távirányítót köszönöm!
Otthon ki is próbálom!#11103 tomp:
Nekem Shield TV Pro esetén, bármilyen alkalmazásban megjelenik. illetve a Netflixet nem tudom, mert nincs élőfizetésem így nem tudom megnézni. De Kodi ViMu HboMax alkalmazás esetén ha megnyomom a nagy távirányító "i" gombját akkor megjelenik.
Ahogy @qyűrű írta ez csak külső eszköz esetén működik sajnos, belsö alkalmazásnál nem.Ami még érdekes, hogy Shield TV Pro-n futatatott HBOMax alkalmazás nem vált automatikusan frissítési frekvenciát csak manuálisan a Match Frame Rate hatására.
-
mikrofon
veterán
Aztaaa. Ez jó hír.
Amúgy miben lesznek jobbak és többek a C735 és C835 mint az elődjük. Teljesen ámulok ettől a c825-től. Tökéletes a feketéje számomra. A fényerője meg már túl sok is. Vissza kellet vennem 35-re de még így is kicsit soknak tűnik, mert zavar este. Napközben néztek a gyerekek mesét és nem kellet behúzni a függönyöket mert rendesen látszott, pedig kétoldalról is nagy ablakok vannak és fehér a fal....
Kontraszt és szín is nagyon jó.
A mélynyomója is meglepően jól dolgozik. TV-hez képest nagyon jól szól, így térhangzásra nem vágyó embernek szerintem tökéletes filmezéshez is a hangja. Ha kicsit "élesebb" és tisztább lenne a magas rajta akkor még zene hallgatásra is elmenne egy átlag embernek.....Tudom hogy mindig lehet újabb meg jobb, de most mi az amit adni fognak az új modellek?
-
mikrofon
veterán
Értem de engem zavart.
Most ki van kapcsolva és nem világít.
Sőt most azt is kipróbáltam, hogy minden alkalmazásnak adtam jogosultságot a mikrofonhoz. Így az alkalmazasokban működik a hangkeresés a kis távirányítóján lévő mikrofonnal, miközben a tv mikrofonja ki van kapcsolva és nem világítanak a sárga LEDek.
Számomra így tökéletes, még akkor is ha hivatalosan nem így kellene működnie. -
mikrofon
veterán
válasz
mikrofon #11082 üzenetére
Biztos a Google alkalmazás okozza mert ha kényszer leállítást valasztom akkor is elalszanak a LEDek de csak egy rövid időre azután minek újra elindul az alkalmazás és világítanak a LEDek. Viszont mióta tiltottam azóta nem világítanak.
Viszont nagyon vicces dolog ez az OK Google asszisztens. Minden kérdésre válaszol. Még viccet is mesél ha megkéred. Nagyon jól elszórakoztunk a gyerekekkel és az OK Google-lel.
-
mikrofon
veterán
válasz
Lordus #11062 üzenetére
A sárga led úgy tűnik valami szoftver téma lesz. Valami a háttérben kapcsolja a mikrofont. Ilyenkor megjelenik egy rövid ideig az üzenet hogy mikrofon már ki van kapcsolva és megjelennek a sárga pöttyök. Utána csak akkor tűnik el nalam ha bekapcsolom a fizikai kapcsolóval hátul vagy nyomok egy teljes újra indítást akkor lesz jó. De utóbbi esetben egy idő után újra előjön.
-
mikrofon
veterán
válasz
Bellami #11055 üzenetére
A kábeles rész tényleg érdekes.
Melyik esetben mit jelez a soundbar-od milyen formátumban kapja a hangot?
Szerintem az egyik esetben feldolgozatlanul továbbítja passthrough módban a másik esetben pedig PCM módban.
Yamaha például úgy működik, ha PCM atmost-t kap (azt hiszem a netflix az ilyet küld), akkor kiírja hogy atmos és úgy is használja, függetlenül a többi beállítástól. Viszont ha pl tömörítetlen HD módban kapja az atmos-t, akkor ha bármilyen DSP (sound field effects) ki van választva yamaha-n, akkor már csak azt írja hogy True HD vagy, hogy DD+. De ha kikapcsolom a DSP profilt, és csak ha auto “Surround Decode” van kiválasztva akkor újra atmos-ként kódolja. Eltartott egy darabig amíg erre rájöttem.Úgy gondolom, hogy ez a TV digitális hangkimeneti beállítása miatt és/vagy a soundbar-od beállítása miatt lehet...
Az én esetemet csak azért írtam le, mert szerintem vedd elő a használati utasítását és nézd meg, hogyan is kezeli az atmos-t a soundbar-od. -
mikrofon
veterán
válasz
HELLAFLUSH #11037 üzenetére
Köszi!
-
mikrofon
veterán
válasz
HELLAFLUSH #10135 üzenetére
Sajnos nem tudom letölteni a c825-höz a google TV-t, mert azt írja tiltott, pedig több böngészőből is próbáltam.
Mi a megoldás?
Fent van valahol máshol? -
mikrofon
veterán
válasz
Lordus #10981 üzenetére
Én kettő gamepad-ot használok. Vagyis inkább a gyerekek.
Evolveo Fighter F1
GameSir G4 ProMindkettő jó. De a második fogasra is meg kialakításra is jobb.
-
mikrofon
veterán
válasz
RVR400 #10978 üzenetére
Huhh most megnyugodtam
mert akkor elnéztem egy nappal.
#10979 rankesz:
Valószínűleg igazad is lehet. Viszont én nem akarok nézelődni. Igazából mint c728 tulaj, már a c825-öt is nagyon nehezen magyarázom meg magamnak hogy indokolt a csere… de lehet hogy ez a kell…kell…kell kategória. Egy "logikus" magyarázat lehet… hogy mostanában egy csomót költöttem a "mozirészlegre" és itt hajt még a kíváncsiság…. Ezt még meglépném aztán ennyi…
-
mikrofon
veterán
Izzadok is rendesen, hogy ellen álljak….
#10954 Bonifani
Kell hozzá valami mint a múltkor a pontok, vagy bárkinek elérhető, esetleg házhozszállítással is ?Ha valaki 65C728-ban gondolkodik akkor esetleg ne onnan vegye, hanem ha gondolja jelentkezhet nálam privátban mert nálam lesz egy "felesleges" 5 éves biztosításos garanciával.
-
mikrofon
veterán
Nekem is más gondom van a hbo max-szal. Feltettem a tv-re az app-ot, mert az ugoos-on nem ment a drm L1 hiánya miatt rendesen. Így avr-em e-arc-on kapja a hangot. Szépen ki is írja hogy atmos/dd+ . Viszont észre vehetően előbb van a hang mint a kép. Legalább fél másodperccel. Még a beszédnél sincs szinkronban a szereplő szájával. Az igazi probléma az hogy nem tudom beállítani a hang késleltetést. Az alkalmazásban nincs ilyen lehetőség legalábbis én nem találtam. Míg a tv hangkésleltetési beállítása nem működik arc kimeneten hangtovábbítási módban.
Hogyan tudnám megoldani? Mert ez így nem használható számomra. -
mikrofon
veterán
válasz
r3dwo0d #10807 üzenetére
Szia,
Érdemes kipróbálni a vimu media player-t is. Az egyik legjobb lejátszó erre a TV-re. Sajnos a lan csatlakozó tényleg ilyen lassú mint a legtöbb tv-ben. Usb port is '"csak" 2.0 így a leggyorsabb sebességet 5GHz-es Wi-Fi hálózaton kapod.
Nekem az mx player pl nem kezeli jól a hangsávokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG (QE65LS03AAUXXC) 165CM 4K Q-LED FRAME SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE85QN85B) 215CM NEO-QLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG 50QNED87T3B 50 colos LG AI QNED87 4K Smart 120hz Gaming TV
- HIBÁS Samsung UE40K5572 alkatrésznek
- LG 75QNED87T 190 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 14 Plus Lila 128GB AJÁNDÉK TÖLTŐ // Számla // Garacia //
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Eladó arany színű Apple iphone 7 128GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest