- Megerősíti a platformfüggetlen sugárkövetéses tesztjét a 3DMark
- A Seenda ollós klaviatúrája a Microsoft Sculpt Ergonomic Keyboard nyomdokain jár
- Gamescom 2025: Itt a legújabb Gaming NUC
- Cicomától mentes Palit GeForce RTX 5060 a kevésbé tágas gépházak gazdáinak
- Eldőlt: nem építhetnek hátsó kaput az Apple termékekbe a britek
- Milyen monitort vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- RAM topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagymolnar
tag
válasz
mikrofon #14679 üzenetére
Titanic...
Csak egy mondat (vagy kettő) és én lezártnak tekintem az ügyet.
- Ha a TCL és az összes többi gyártó nem fejleszt(ráigazítja a saját vasára az oprendszert):
* akkor miért a TCL oldaláról akarsz firmware-t letölteni és miért nem a Google TV oldaláról töltöd le az alap androidot? -
pepimama
tag
válasz
Szia! Bocs, de ezt nem értem miért jobb a Fire stick (vagy Xiaomi box), ha azon is Android van és ugyanazon alkalmazásokat lehet rá leszedni? (alap 65p635-öm van) Más írta, hogy a tartalom a lényeg, de azt nem mindegy hogy rakom rá, streamelve alkalmazással, vagy letöltve (2160 - as HDR-ként)? Előre is KÖSZ a választ
-
boxmaci
tag
válasz
Azt, hogy ez mennyire igaz, mi sem példázza jobban mint a Samsung helyetti TCL választásom. Még jobb képminőséget kaptam kb 200 ezerrel kevesebbért. Most mondanám, hogy igen azért került annyiba a Samsung mert jobb szoftverben, de ez sajnos nem fedné a teljes igazságot. Ugyanis ott is voltak szoftveres és firmware problémák, elég csak utánnaolvasni más fórumokon.... Nem véletlen, hogy a Samsung azóta jelentősen csökkentett a termékei árazásán, a TCL 835 meg tartja az 500 ezret. És a képminőség és játék funkciók miatt vettem a megjelenítőt, de ha TV műsort néznék rajta is neten keresztül tenném. És igen, ha valaki többet akar szoftveresen, vehet hozzá 30-50-ért külső egységet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Háztartási gépek
- Milyen monitort vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- RAM topik
- Bitcoin topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest