- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Módosítana a CHIPS-törvény kifizetésein a Trump adminisztráció
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Home server / házi szerver építése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gino20
őstag
válasz
mikrofon #16259 üzenetére
Azért azt leírhatnád, hogy az a bizonyos dedikált streaming képes médialejátszó mennyibe kerül, ahol megvan minden 4K, HDR - Dolby Vision és akár atmos támogatás
(tényleg érdekel, mert ismerős ilyet keres kadenciahelyes és audio passthrough támogatással). Ha ezt egy xiaomi hozza akkor sorry
, de tudtommal ez erre nem képes.
Amúgy viccet félretéve. Szerintem ez már too much. Nem gondolom, hogy már a streaming-hez is venni kellene egy médialejátszót. Egy új TV oldja már ezt meg. C835-el ezzel semmi gondom nem volt, de a mostani TV-n sincs. Persze ha pl Hisense-t használsz vidaa rendszerrel és kell mondjuk a HBO, akkor nincs más választásod, de egy droid - google oldja már ezt meg. Ezzel szerintem amúgy nem is szokott gond lenni és Fail3D! esete extrém, de valószínűleg talál rá megoldást. Probléma majd lehet 5-6-7 év múlva lesz, mikor már nincs rá support.Amúgy saját forrásra szerintem is jó dolog a lejátszó. Én is használok. A használata nagyon egyszerű, kényelmes, röccenémentes és az 5.1.2 HM miatt az audio passthrough is nagyon fontos volt számomra.
-
válasz
mikrofon #16259 üzenetére
Ebben lehet most igazad van, hogy egy 4k bármilyen androiddal most jobban jártam volna.
Jelen pillanatban szerintem 16 órát raktam bele a tv be abból kb 5 órát használtam szórakozásra... Nagy gyűlölet van bennem, azért ez már egy rendes firmware nem teszt és valami örök körforgásba került mert nem lép be a Google jelszóval csak gondolkozik. Majd holnap felrakom 1 másik verziót hátha a 3ik már jó lesz. De az is lehet az LG oledet kiviszem a nappaliba és megelegszem a 65", mert csak duhongeni tudok emiatt a fos tv miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Elektromos autók - motorok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Futás, futópályák
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24B1XHS 60Hz FHD IPS 7ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2902, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest