Új hozzászólás Aktív témák
-
kkp900
senior tag
válasz
Vhiktor #20805 üzenetére
Szia Viktor! Segítenél abban , hogy egy 55C645 nek a beállításában? Mi alapján állítsam be? Mert amit itt linkeltek angol beállítás alapján ami egy 735-nek a beállítása az szerintem nem fain. Értem én hogy mindent kikapcsol kb semmi sincs bekapcsolva de olyan bődületesen fos fakók a színek hogy csak na. Plusz az engem is zavar mikor a minőségi DV vagy HDR-es stream megy és rohadtul változik a fény a sötét meg világos mikor váltakozik Ahogy egy pár komentel fentebb írta is valaki , de nekem az a belinkelt angol szöveg semmit se mond hogy mit kellene tenni . Plusz olyat is észre vettem , hogy olyan mintha az emberek néha szaggatva mennének. De nem mindig jelentkezik olyan mintha megtorpanna néha és utánna úgy ugrana a jelenetben az ember mikor megy .. Nem tudom érted e mait írok!? Vagy mit kell bekapcsolni hozzá vissza!? És mi lenne a legjobb beállítás esetleg a 645 re? Ahogy elnézem ka majd egy kép vissza állítást és előről kell kezdeni majd.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- PlayStation 1 / 2
- Le Mans Ultimate
- Részesedést vásárolt az Intelben az NVIDIA
- Napelem
- További aktív témák...
- Update 09.19. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3351
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3405
- Samsung Galaxy S23 Plus / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest