Hirdetés
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD FX
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Meghozta az első, memórapánikból eredő áremelését az NVIDIA
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bohoc71
aktív tag
http://db.tt/zXj1xafd Mit csinálok rosszul? Köszi a segítséget!
-
bohoc71
aktív tag
válasz
atillaahun
üzenetére
Sajn nem.. De mint írtam semelyik profilozó nem csinálja.. Igy marad a kézzel kapcsolgatás, már elég sok időt ráfordítottam, de valószínű, hogy feladom.
-
bohoc71
aktív tag
válasz
atillaahun
üzenetére
2.3-as Cm7 van a telón( voda 845). Eddig semelyik profilozó app nem tudta visszakapcsolni a repülő módot, csak be... Ezzel tesztelem a progikat, amelyik tudja maradhat/na, amelyik nem az kuka.. Eddig mind kuka
Lehet a teló vagy a rendszer nem alkalmas rá. -
bohoc71
aktív tag
válasz
atillaahun
üzenetére
Jó Neked.
Nekem csak bekapcsolja,de mikor lejár az idő marad repülőmódban. Gps ha helyszin meghatározással van profil kiválasztva sem kapcsol? Nekem itthonra van beállítva egy profil,és azt automatikusan kapcsolja, mihelyt 100 méterre megközelítem a házunkat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Temu
- Sorozatok
- Spórolós topik
- Azonnali játékos kérdések órája
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Építő/felújító topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 7700K / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo ThinkPad L460,HD+, 14",i5-6200U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- Thinkpad X13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Logitech momo racing
- Dell XPS 13 9333,13.3",FHD,i5-4210U,8GB RAM,256GB SSD,WIN10,TOUCH
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dell P2419H / P2719H Full HD LED IPS 24"-27" LCD monitorok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Még nem találtam olyan profilozó app-ot amelyik tudná oda-vissza. Lehet a telómmal van gond,mert sem 2.1,sem 2.2 sem 2.3 alatt nem sikerül... Ennyi, így jártam.. 
Ezt szerettem volna:
Nekem csak bekapcsolja,de mikor lejár az idő marad repülőmódban. Gps ha helyszin meghatározással van profil kiválasztva sem kapcsol? Nekem itthonra van beállítva egy profil,és azt automatikusan kapcsolja, mihelyt 100 méterre megközelítem a házunkat.