Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
S_xperia_S
üzenetére
Ezen már én is túlestem.

Ha jól tévedek, akkor az "in-call volume" egy rendszer beállítás. Vagyis az éppen folyamatban lévő hívást nem befolyásolja. Neked a "silence ringer" kéne, csak hát Google nagytesó azt megtíltotta.
Nekem is hiányzik ez a funkció. De mióta Taskert használok, már legalább értem, h az android-os kütyük miért nem tudják ezt a fícsőrt Gingerbread óta.
szerk: ha csengőhangot szerettél volna némítani, akkor amúgy se "in-call volume" (mivel ez a beszéd hangerő), hanem "ringer volume". De a lényegen nem változtat.
Vagyis annyiban, h az in-call hangerőt menet közben is lehet módosítani gondolom - hisz az OS is ezt csinálhatja, amikor nyomogatod a hangerő gombot.(#51) bohoc71
És mi is az, amit szeretnél? Tasker backup és import/export fájlok az SD kártyán vannak, ha ezt keresed.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z270F i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Nvidia Quadro P4000 // Nvidia Quadro P5000 --- Budapest MPL Foxpost
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Vagyis annyiban, h az in-call hangerőt menet közben is lehet módosítani gondolom - hisz az OS is ezt csinálhatja, amikor nyomogatod a hangerő gombot.